Draugs un skolotāja

Reitings 11
Reģ: 28.12.2012
Sveiki, meitenes! :)

Gadījies ir tā,ka mans draugs būdams attiecībās ar savu bijušo draudzeni, paralēli sarakstījās ar viņas mammu, kas tajā pat laikā ir viņa fizikas pasniedzēja.
Tagad būdams attiecībās ar mani, viņš joprojām turpina to darīt. - Nezinu kā jums, bet man tas neliekas normāli un savas pretenzijas par to jau biju izteikusi, taču, viņam radās nesaprašana par to un nākamais jautājums no viņa puses bija : Kas tur slikts?! Vai tu gadījumā neesi greizsirdīga....?!
Sarakstās viņi par dzīvi, vispārīgām lietām un tā, tad atkal aptuveni viņš viņai atskaitās par to ,ko ir darījis katru dienu,citreiz jau sarakste aiziet par kaut ko intīmu,...es vnk esmu šokā, pietrūkst vēl tikai tas,lai viņi tagad sāktu apspriest, ko katrs gultā dara....

Es vienkārši nesaprotu,kā var nesaprast, ka tas tomēr ir dīvaini joprojām sarakstīties ar BIJUŠĀS mammu?!?!??!

Kā jūs ,meitenes, nonākot tādā situācijā rīkotos?
Godīgi sakot, jūtos bezspēcīga...un pēc iespējas ātrāk gribu ar to tikt galā, jo no tā tikai vieni vienīgi kašķi rodas.
04.06.2013 23:10 |

Reitings 11
Cik viņš vecs?

19 nav jau nekāds mazais vairs, pat prātā stipri pārāks par kādu vecāku cilvēku, bet nu...
05.06.2013 20:04 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
slimi. es ar tādu nemaz negribētu būt kopā. man tas būtu... pretīgi. piedod par tiešumu! :(
05.06.2013 20:07 |

Reitings 11
slimi. es ar tādu nemaz negribētu būt kopā. man tas būtu... pretīgi. piedod par tiešumu!

Viss kārtībā!
Es vienkārši nezinu , cik ilgi spēšu to paciest
05.06.2013 20:08 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
pasaki, lai izvēlās. sarunas ar bijušās mammu vai attiecības tevi. pasaki, ka tevi tas sāpina. viss, tad redzēsi, kas viņam ir svarīgāks. jā, varētu tā būt, ka viņš izšķirsies, nevis tāpēc, ka sarunas būtu svarīgākas par tevi, bet tāpēc, ka tu viņam uzstādi tādu ultimātu un ierobežo, bet ne šajā gadījumā, jo tas nav normāli, ka puisis ar citu (daudz vecāku) sievieti runā par seksu un sarunas notiek nepārtraukti, nevis tā... retu reizi parunāt par dzīvi. protams, man jau gudri runāt, jo ne man ir jūtas pret to puisi, bet nu es zinu vienu, es neko tādu nepieļautu, pat, ja nevarētu tā vienkārši ņemt un izšķirties, mūsu attiecības nebūtu veselīgas, jo zāģētu rītā un vakarā.
05.06.2013 20:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits