Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Baltcom vai Līvas?

 
Reitings 11
Reģ: 16.01.2010
Jāizdara izvēle par labu Baltcom vai Līvas internetam + televīzijai. Iepriekš nav bijusi saskarsme ne ar vienu no minētajiem uzņēmumiem.
Vēlētos dzirdēt kādi +/- ir abiem, atsauksmes, klientu apkalpošana, tehniskā palīdzība utt?
04.06.2013 19:30 |
 
Reitings 441
Reģ: 29.01.2009
Pirmo reizi dzirdu kaut kādu Līvas i-netu.
Pašai ir Baltcom+televīzija. Maksājam 12.40Ls mēnesī. Tv kanālu pietiek līdz kaklam, jo vispār televizoru slēdzam iekšā tikai mūzikas kanālu dēļ.(Vai GIR :D)
Interneta ātrums apmierina, kādas divas reizes gada laikā ir pazudis uz īsu brīdi savienojums, bet neesmu pārliecināta, vai tur arī mūsu rūteris nav pie vainas.
Klientu apkalpošana laba- pēc tam, kad pārgājām uz nedaudz savādāku tarifu, man zvanīja un jautāja, vai viss kārtībā,, utt. Arī problēmas risināja birojā uz vietas sakarīgi.(Bija jānomaina kabelis, jo mūsu televizors visu negrib ņemt pretī)
Vienīgais akmens viņu dārziņā- nekompetentie un melīgie pārstāvji, kas staigā pa dzīvokļiem, piedāvājot pāriet uz "jaudīgākiem i-netu pieslēgumiem" special "zelta klientiem", apgalvojot, ka viss tehniskais aprīkojums mums ir pietiekams, utt. (Mūsu stāsts ar šādu pārstāvi beidzās ar to, ka tgd maksājam pa kkādiem 2 latiem vairāk par tādas pašas jaudas netu, jo lielākai jaudai vajag labāku rūteri un pāris kanāliem klāt pie bijušās pakas)
Kaut kā tā, baigo palagu uzdrukāju. :D
04.06.2013 19:43 |
 
Reitings 11
Reģ: 16.01.2010
Oo, paldies! Man Baltkom šķiet kā pirmais variants, jo Līvas agrāk arī nebiju dzirdējusi, bet kāpņu telpā ir izlīmēta reklāma.
04.06.2013 19:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits