Baltie meli

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Sveikas.
Gribētu dzirdēt Jūsu viedokļus, lūdzu tikai bez kaut kādiem aizvainojumiem..
Nesen esmu sagājusi kopā ar puisi, neesam pārgulējuši un par tādām lietām nav bijusi arī saruna, konkrēti par pagātni.
Lieta tāda, ka šķiet puisim varētu nebūt bijusi vairāk kā 1 partnere, bet man ir gadijies arī kāds vienas nakts sakars. Manuprāt, bijuši daudz partneri (nē, nu nav tik traki, zem 10 ir), un nezinu ko darīt, ja nonāks saruna līdz šādai tēmai, konkrēti cik bijuši. No vienas puses negribas, lai ir meli, ja pateiktu mazāku skaitli, bet no otras puses varbūt tas nekas, ja tādus vienas nakts sakarus nepieskaitu.. Ceru, ka varbūt jautājums par to cik bijuši partneri nemaz neuzpeldētu, bet ja nu..
Laikam diezgan nesakarīgi sanāca uzrakstīt, ceru, ka sapratāt domu un gaidu viedokļus, paldies! (:
04.06.2013 17:14 |

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Ja man kaads uzdotu shaadu jaut,tad es vienk,pat netiishaam nosauktu vienk kaadu normaalu ciparu..piem 5..lai nav par daudz un nav arii par maz ,pat taa iisti nepiedomaajot :D Nevienam nav jaazin,cik ir bijis iisteniibaa..Ja buus ljoti nopietnas attieieciibas,kur viens par otru zinaasiet visu,tad arii pati atklaasi iisto skaitu,ja gribeesi..
05.06.2013 21:32 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Neko baltu tur nesaskatu, manuprāt, tā ir izvairīšanās no atbildības par savas iepriekšējās rīcības sekām. (..) Katrā ziņā es būtu ļoti apbēdināta, ja uzzinātu, ka cilvēks, ar ko esmu kopā, būtu man melojis par tādām lietām. Nejustos vairs tuvi.

Pilnībā piekrītu Zaptesburkai.
Par to attieksmi pret to, ka ir vai nav godīgi jāstāsta, katram jau savādāk. Kaut kā dzīvē novērots, ka tas ir mazsvarīgāk tiem, kam ir kas slēpjams vai kaut kas, ar ko nelepojas :D
Visumā esmu no tiem, kam ir svarīgi zināt otra pagātni (un godīgi!), jo uzskatu, ka pagātne veidojusi tagadējo cilvēku man blakus un ietekmē viņa domāšanu, rīcības modeļus, uzskatus un veidojusi pieredzi - tās ir lietas, ar ko man ir jāsaskarās ikdienā. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc justos ļoti riebīgi, ja uzzinātu ka man ir melots kaut vai par tiem pašiem sīkumiem. galu galā, nejau tāpēc es esmu uzdevusi jautājumu, lai dzirdētu nepatiesību - tikpat labi varēju pati izdomāt atbildi.
06.06.2013 18:33 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Atkarīgs kāds vīrietis. Katrā gadījumā 3-4 ir ļoti labs cipars, ja izvēlies melot - izklausās ticami, bet ir gana maz arī priekš tiem konservatīvajiem :D

Man ir bijušas sarunas ar vīriešiem par to cik svarīgi ir iepriekšējo partneru skaits un domas, protams, dalās. Ir tie kuri stāv un krīt par to, ka ja tev ir vairāk par ~10, tad tu esi konkrēti vieglas uzvedības skuķis un ar tādu nu pasarg dies, bet ir arī tie, kuriem tas nav svarīgi.
06.06.2013 23:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits