Laikam jau nesagaidīšu atbildi beztēmā,jautāšu šeit. Es gribu čolku,un man ir pati riebīgākā un nepateicīgākā sejas forma - apaļa kā pankūkai. Vai kāda var man ieteikt,kāda īsti čolka man piestāvētu?:)
Es vienā naktī izdomāju un nakamajā dienā nogriezu (tikai izteikti slīpāku un net tik garu)
Man bija tīņu gados sāda čolka, bet man ir garena seja un tagad tumši, nevis blondi mati, citi teica, ka baigi ok, citi atkal, ka nemaz nav smuki :D nu man ir dīvaina čolka, jo audzeju atpakaļ klāt :D
Bte nenožēloju, man patīk pamainīt un eksperimentēt :)
Šķiet, ka Tev piestāvētu apaļa čolka t.i gandrīz taisna, bet ar garākiem sāniem. Tieši tā, kā ieliki pati. Man tā bija kādu laiku, tikai ap uzacīm ne acīs.
Sevi bez čolkas nevaru iedomāties, pārāk gara piere.
Griez, ja gribās! ;)
Autorei- vēlams novērtēt pozitīvi to, kas ir. Man arī ir apaļa seja, bet nekādā gadījumā nesauktu to par riebīgu vai vēl kādu.
Iesaku slīpo poniju. Man tāds ir, skaisti slaidina seju, var atspraust dažādībai dazādi ieveidot. Taisnais ponijs seju dara masīvu un pasvītro horizontalitāti.
Neviennozīmīgi. Es tieši apsveru uz vasaru nogriezt čolku, lai samazinātu matu daudzumu un galvai būtu vieglāk :D Bet es vairāk sliecos uz pakāpenisko, apskatīju vecās bildes un sapratu, ka man labi piestāvēja. Cik atceros, nekādas īpašas problēmas vasarā nesagādāja, vienmēr varēju atspraust atpakaļ. Ar taisno gan varētu būt grūtāk karstā laikā... bet māsa staigā un nesūdzas :D