Mani savukārt apbēdinas tas, ka atttiecībās pēc ilgaka laika vairs nav kā sākumā - tā ilgošanās, sms ntās reizes dienā, kad otrs katru dienu skatās albumu draugos, kad dāvina ziedus tapat vien. Man pietrūkst, ka nav kā attiecību sākumā, kad viss bija tik bezrūpīgi, kopā varēja skraidīt un darīt muļķības, smieties, nu vienkārši lidināties pa gaisu!
Tagad ir... ir kā ir. Tas otrs cilvēks ir mīļš, bet nav vairs kāju trīcēšanas, satraukumu un roku svīšanas pirms randiņiem. Nav kā sākumā, kad katra tikšanās ir tik tik īpaša. Pēc laika cilvēki ir kopā, protams ir bučas utt, bet ne vairs tadā atmosfērā. Viss ir tā mierīgi, stabili. Pietrūkst kaut kāda azarta un visvairāk tā, ka attiecības ir tīras, nesamaitātas, jo sākumā cilvēki ir tikai labi un mīļi, bet esot kopā ilgu laiku reti kuram pārim nav bijuši kādi sāpīgie brīži, kas šīs attiecības zināmā mērā aptraipījuši un vairs viss nav tik balts un pūkains.
Varbūt esmu dumja, bet man visu laiku bail ka vīrietis aizies. Man liekas, ka viņiem tos taureņus tik vajag, tiklīdz ar kādu ''ķīmija'' būs, tā aizskries. Cik esmu sastapusi, daudzi uzskata, ja viss ir ierasts (kā jau ilgās attiecībās), tad tā nav īstā sieviete blakus, jo viņi domā, ka pareizi ir tā, ja visu laiku jūtas kā sākumā...
Ehhh, kāpēc gan viss tā mainās :( A man gan žēl.