Kādas jums ir attiecības ar vīra/ drauga/ otras pusītes vecākiem? Vai labprāt pie viņiem ciemojaties???
Man attiecības ir ok, tādas neitrāli-pieklājīgas. Bet ilgāk par 2 dienām es pie viņiem nevaru izturēt!!! Uznāk tāds gribu mājās, un viss!
Mums ar vīru pēc Līgo 2 ned. ir atvaļinājums. Svētkus plānojam svinēt viņa dzimtajā pilsētā un attiecīgi arī paciemoties un pa nakti palikt pie viņa vecākiem. Vīram, protams, pie reizes vēl visādas kārtojamas lietas savā pilsētā gribas apdarīt- to es saprotu un atbalstu. Bet šodien viņš izmeta, ka varētu jau 21.jūnijā braukt tur, izciemoties nosvinēt svētkus, tad savas ģēlas apdarīt un atpakaļ tikai 29.jūnijā. Bet es pateicu, ka es nevēlos 8 dienas (tas ir vairāk kā pusi atvaļinājuma) pavadīt tur.... tagad tāds domīgs staigā- ne ta sabižojies, ne ta dusmīgs! Bet priecīgs viennozīmīgi nav!!! Ierosināju, ka es varētu tad braukt mājās kādas dienas ātrāk- uzreiz pēc svētkiem, viņš tad lai paliek savas lietas kārtot.
Ai, stulbums- īsti negribu nīkt viena mājās, bet pie viņa vecākiem nonīkt lielāko atvaļinājuma daļu arī negribu!!!!
Bāāāc, nu nevaru tak es viņam tiešā tekstā pateikt, ka man besī pie viņa vecākiem un ka ilgāk par divām dienām nevaru izturēt!!!!