Katrs vīrietis potenciālais bērnu tēvs?

Reitings 92
Reģ: 30.05.2013
Jautājums sievietēm, kad jūs skatāties uz vīrieti vai visi vīrieši tiek izvērtēti, kā ilgermiņa potenciālie partneri. Tādā ziņā kad jūs ejat uz randiņu uz vīrieti zemapziņā jau plānojat 4-7 gadus uz priekšu un uz katru vīrieti skatāties kā potenciālo partneri bērnu radīšanai un ģimenes veidošanai ?
03.06.2013 00:19 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nee, neesmu nekad taa skatiijusies. Vispaar liidz gadiem 27 ideja par beernu likaas atbaidosha. Ziidainji no mana skatpunkta bija jauki tad, ja tie nebija mani un nebreeca.
03.06.2013 17:38 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Kamēr pati nebiju gatava kāzām un bērniem (nu tas līdz kādiem 20 gadiem), tad gāju uz randiņiem randiņu dēļ. Protams, puisim bija jābūt kaut cik atbilstošam manām interesēm, ideālam un vēlmēm, bet par nopietnām ilgstošām attiecībām un bērniem tad vēl neaizdomājos.

Bet, jo vecāka kļuvu, jo vairāk kļuva aktuāls jautājums par ģimenes dibināšanu. Tad arī tiklīdz attiecības ar kādu kļuva vairāk nopietnas, tad attiecīgi partneris tika "pielaikots" vīra un tēva lomai. Taču, ne vien es vīrieti novērtēju, bet arī viņš mani "pielaikoja" sievas un mātes lomai. Tās bija citas sarunas un citi nākotnes plāni (salīdzinot ar skolas un dažiem pēcskolas gadiem) - daudz un dikti runāts par iespējamām kāzām un bērniem, pat mūsu vecāku starpā. Tas, manuprāt, ir tikai normāli, kad pienāk attiecīgais vecums. Jo kāpēc tad vispār sākt un veidot attiecības, pārvarēt dažādas grūtības, bet nedomāt par iespējamo nākotni un attīstību?...
03.06.2013 17:50 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Man pārsvarā randiņpuiši ir ar domu, ka mēs kādā no šiem randiņiem mēs jauki pavadīsim nakti un pēc tam bye bye, jāiet uz randiņiem ar nākošo. Ne reizi uz randiņa partneri neesmu skatījusies kā pat uz attiecību partneri, kur nu vēl ko vairāk. Attiecības veidojas ne caur randiņiem, bet spontānāk.
03.06.2013 17:57 |

Reitings 290
Reģ: 06.02.2011
kā potenciālo partneri bērnu radīšanai un ģimenes veidošanai ?

Tā uzreiz - nē (tas ir nesalaulāju sevi domās), taču, manuprāt, loģiski, ka sievietei būtu jādomā, ka,ja guļ ar vīrieti, tad tas ir potenciālais bērna tēvs, jo visādi var gadīties (neskatoties uz to - abortēsies vai nē, to ne vienmēr var atļauties (atļauties - jo var nespēt morali, finansiāli, fiziski utt).

Pedējā laikā, es eju uz randiņiem un turpinu kaut ko veidot tikai tad, ja zinu, ka šis cilvēks var būt potenciāli noderīgs kā vīrs (bet atkārtojos, nesalaulāju jau pirmajā randiņā ar sevi, vienkārsi neeju uz randiņiem tad, ja zinu, ka šis cilvēks vel pa gaisu vai ir nederīgs kā otra puse (ar attiecīgi maniem standartiem).
03.06.2013 17:59 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
laikam jau vairāk nē, ejot uz randiņu pirmais par ko domāju ir- lai labi pavadītu laikum, vēlāk jau paliek laiks, ko sadomāties.
03.06.2013 18:06 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Vispār ''gudrie'' saka, ka mēs diži neatškiramies no dzīvnieku valsts. Respektīvi, vīrietis sievieti un sieviete vīrieti piesaista atkarībā no genoma. Mūsu zemapziņa jūt, kurš cilvēks mums der, kurš nē. Vēl viena svarīga lieta ir ķermeņa aromāts. Cilvēkam ir tāda lieta kā apokrīnie sviedra dziedzeri, kuri katram rada savu specifisko ķermeņa aromātu. Arī tam ir nozīme mīļotā neapzinātai meklēšanai. Bet nu protams, ka paralēli tam iet viss iepriekš minētais :)
03.06.2013 18:21 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Jā Ance pareizi saprata. Es nesaprotu, kam tie bērni ir vajadzīgi vai ir arī kāds cits cēlāks mērķis, kā tikai savam priekam un savu gēnu turpināšanai.

Ja paskatās pat valstiskā līmenī, visi tikai pārsvarā darbojās tikai savās interesēs, kaut vai papētot politiskās partijas, visi tikai bīda '' savējos''

Un vēl lielākas, šaubas par bērnu radīšanu izraisa sabiedrības pārspīlētā, tieksme pēc materiālisma un varas visi tikai kāpj viens otram uz galvas. Visur valda attieksme pājat uz visu, ka tik pašam labi.

Līdz ar to cilvēki tiek vērtēti tikai pēc viņu produktīvās, kapacitātes un cik no viņiem var noslaukt un kā viņus var izmantot savā labā pēc iespējas mazāk sniedzot pretī.

Tad varbūt, kad cilvēku daudzums samazināsies līdz kritiskam līmenim un visi nebūs tik ''aizvietojami'' sabiedrība sāks uz cilvēkiem, kā uz vērtību, jo bez viņiem nekas uz priekšu neies. Nevis kārtējo detaļu dzinējā, kuru var nomainīt jebkurā laikā.

Nu tas tā mazliet filozofiski aizdomājos
03.06.2013 19:39 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
Jā. Tas laikam ir stulbi un tizli, bet es neko savai fantāzijai nevaru padarīt. Un pateikšu atklāti, tā ir arī ar tiem, ar kuriem neesmu kontaktējusies, tikai tā no malas redzējusi un dzirdējusi. Bet ko lai padara? Pēc tam, ejot garām, pilnīgi kauns metas par savām muļķīgajām domām. :D
03.06.2013 20:04 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Neko jaunu nepateici, es to visu jau sen zinu. Tava teorija nav tava, tā vienkārši ir :)
04.06.2013 11:34 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Pirmajā randiņā noteikti nedomāju kāds viņš būs tēvs.Izbaudu cilvēka kompāniju un vērtēju vai man ar viņu ir interesanti un vai es vel ar viņu gribētu tikties,būt kopā.Vīriešus atbaida ātras sievietes iedomātas saistības un runas par un ap bērniem. :D
18.06.2013 17:34 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Es nesatiekos ne ar vienu, kuru potenciāli neiedomājos kā kaut ko nopietnu savā dzīvē, savādāk satikties īsam momentam, neplānojot kaut ko nopietnu attiecībā uz šo cilvēku, neredzu jēgu. Nemēdzu ļauties pašplūsmai vai negaidītām un īsām izmaiņām. Vai nu A, vai nu Z, ir nepieciešama konkrētums.
Domāju, ka visas sievietes neapzinātā līmenī novērtē vīrieti kā bērnu tēvu vai vīru. Tā saucās gaume, kura parasti ir noteikta mērķa sasniegšanai. šaubos, ka kāda satiekas ar vīrieti, kurš viņai šķiet garlaicīgs, vājš, neizskatīgs. Visam ir savs nolūks un mērķis, tikai neapzināts.
18.06.2013 17:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits