Meitene izpriecām?

Reitings 119
Reģ: 18.03.2009
Labs vakars!
Jūtos..nezinu kā. Situācija sekojoša.Pirms kāda laika acīs bija iekritis viens vīrietis, kuru pavisam netīšām satiku klubā (pirms tam viņu tikai zināju, patika vizuāli). Protams, iepazināmies tur, es biju ekstāzē, jo man viņš tiešām simpatizēja. Glāze pēc glāzes, un es attapos pie viņa dzīvoklī. Jāpiebilst, ka nekad tā nebiju darījusi..nav raksturīgi man. Nezinu, vai vainīgs alkohols vai tas, ka viņš tik ļoti patika. Protams, bija arī turpinājums..no rīta pamodos, devos prom, bez nekādām īpašām diskusijām, kas būs tālāk. Dažas SMS, nekas īpašs. Pēc pāris nedēļām situācija bija līdzīga, bet es jau nojautu, ka varētu satikt viņu vienā pasākumā. Tikšanās vairs nebija nejaušība, bet scenārijs līdzvērtīgs. Pēc tā vakara pati sev pateicu, ka neesmu tāda, un man to nevajag. BET laikam šis ir tā iepaticies, ka par viņu tikai domāju. Skatos soc. tīklos, ik pa laikam uzrakstu, it kā uzbāstos pati. Viņš sarunu uzsācis dažas reizes. Kronis bija vakar - saņēmu SMS, ko daru un tā. Sapriecājos, ka kaut kur aicinās, bet viņš ar zemtekstu pateica, ka vēlme ir tikties seksam.
Kā lai rīkojas un liek saprast, ka mana vēlme nav tikai sekss? Lai gan esmu brīva, un papriecātoes ir forši, es tomēr nergibētu būt meitene, kurai uzraksta un viss notiek..
Vai ir varbūtība tādiem tipiem arī iepatikties un uzsākt attiecības? Laikam vaina manī, ka jau no sākuma padevos un izlikos tāda, kāda nekad nebiju gribējusi būt...bet puisis patīk ka traks!
02.06.2013 21:06 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Bija man tieši tāpat.
Vienmēr biju tā, kura brauca ciemos pie viņa, jo pati biju no mazpilsētas, viņš no Rīgas. Iepazināmies internetā.
Bija pasēdēšanas viņa dzīvoklī, pēc tam nakts sakars, no rīta braucu mājās. Sabiedrībā izgājām tikai vakaros un arī tikai uz bāriem.
Biju ieķērusies viņā tā diezgan pamatīgi, gribēju ko nopietnāku, taču laiks gāja un nekas nemainījās. Sapratu, ka nav vērts un aizgāju no viņa dzīves vēl pirms iemīlēšanās stadija nepārauga stiprākās jūtās. Viņš mani vairs nemeklēja un pat nejautāja kāpēc aizgāju.
Pagājuši nu jau divi gadi un viņš atsāka man rakstīt, izrādīt interesi, piedāvāja tikties un varbūt mēģināt ko nopietnāku. Taču nu jau par vēlu, jo esmu nopietnās attiecībās un uz viņa pusi vairs neskatos.
02.06.2013 22:23 |

Reitings 649
Reģ: 16.02.2010
maz iespējams, ka būs happy end, pati esmu bijusi tadā situācijā un pat paguvu samīlēties līdz ausīm, pārtraucu visu, ai kā raudāju, kā sāpēja, žēl, ka neizbeidzu visu ātrāk, bet labi ka sapratu laikus, ka neesmu mazohiste un pietiek sevi mocīt, jā ar viņu bija fantastiski, tik nekad viņa nepietika, bet viņam bija labi kā bija, negribēju tā, naivi cerēju, centos, velti, zinu uzradīsies viņš atkal, bet klāt vairs nelaidīšu,lai arī jūtas vēl palikušas, šis stāsts ir beidzies un gribu dot sev savā dzīvē iespēju kam labākam, gribu vīrieiti kas sākotnēji uzņemas iniciatīvu un grib visu vai neko, nevis šitādu ņemšanos un kaut ādu naivu cerēšanu, ka ir tad ir, kad nav , tad nav...
02.06.2013 22:35 |

Reitings 119
Jā, jums taisnība, pilnīgi mani stāsti...liekas, ka skrienu kā ar galvu sienā
02.06.2013 22:41 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Manuprāt, ir ļoti reti tādi gadījumi, kad no šādām attiecībām izveidojas kaut kas nopietns. Savulaik man bija kaut kas līdzīgs, un pēc nepilna gada aizgājām katrs uz savu pusi.
02.06.2013 22:41 |

Reitings 119
Un Tu juties tā visu to laiku? Tas ir traki...kad gribi ko vairāk, bet no vienas puses...
02.06.2013 22:46 |

Reitings 92
Reģ: 30.05.2013
No sākuma jāizmēģina kāds ir seks, pēc tam var domāt tālāk. Viss kārtībā nelauzies darbosies profesionāli nāks vēl un vēl !
02.06.2013 22:47 |

Reitings 119
Man bail, ka esmu pazaudējusi savu cieņu kā sieviete, ja jau pieļauju ko tādu. Vīriešiem gan jau tādas ne pārāk saista, bet to vairs izlabot nevar
02.06.2013 22:49 |

Reitings 431
Reģ: 29.01.2009
Biju līdzīgā situācijā. Man viņš patika un es gribēju ko nopietnāku, bet sanāca, ka pēc pirmā randiņa un izgājiena pa Vecrīgas bāriem jau attapos viņa gultā. Pēc tam sekoja lieliskas brokastis... Un nākajās brīvdienās visu atkārtojām. Viss beidzās, vēl nesācies pa īstam. Viņš pateica, ka nevēlas mūs kopā. Tas man bija šoks.

Uzkāpu uz grābekļa un laikam jāpiekrīt, ka, lai dabūtu vīrieti nopienākām attiecībām, NEDRĪKST pārgulēt jau pašā sākumā....
02.06.2013 23:10 |

Reitings 92
Tieši otrādāk tādas apsēstās ar attiecībām atbaida!
02.06.2013 23:12 |

Reitings 92
NEDRĪKST pārgulēt jau pašā sākumā....

Vienkārši tu biji beigtā zivs gultā! Viņš tevi pamestu ja tu lauztos līdz seksam 2 mēneši. Nav jau tā ka tikai seks interesē, vienkārši saproti ka nepass ne šur ne tur un tas arī viss.

Pie normālām sievietēm vīrieši paliek, no losenēm visi bēg !
02.06.2013 23:14 |

Reitings 431
Neesmu apsēsta, vienkārši konkrētais puisis ļoti simpatizēja un nevēlējos būt viņam tikai "kārtējā"... Ja man viņš būtu vienaldzīgs, tad pat nemēģinātu neko attīstīt. Bet šoreiz - visu vai neko.
02.06.2013 23:17 |

Reitings 92
Penelope

A moš vaina ir tevī un tu nebiji viņam piemērota. Pasviedi savu pussiju nu viņš pagaršoja un aizmeta! Ko tu brīnies?

Sievietes tā nedara ?
02.06.2013 23:20 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Dara gan :D es tā nesen izdarīju :D bet vaina bija puiša raksturā - par zaļu man, pārāk sacerējies bija, ka nu tik būs attiecības utt. vēl ar mammu iepazīstināja :D bet es negribu to visu tagad.
03.06.2013 00:40 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Bet kā saka- timing is everything
03.06.2013 00:44 |

Reitings 701
Nu ko, tu vinam paradiji, ka esi vieglas uzvedibas, un ta vins ari tevi uztver.

Iesaku, nakosreiz, kad vins aicinas pie tevis, pateikt, ka neka nebus, ka tev bija smags posms, nesen izskiries ar draugu un gribeji izklaideties, bet tagad tev tas vairs nav vajadzigs un tapec ar vinu satikties vairs negribi. Redzesi, vinam domas atri vien mainisies.
03.06.2013 01:51 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Izskatās, ka nav un kādu laiku arī nebūs. Varbūt nebūs nekad. Gan jau puisis grib iztrakoties, varbūt smuks un zina, ka var dabūt katru otro, tāpēc nekur piebāzēties negrib, kamēr ir iespēja redzēt vairāk.
Un tie mistiskie mēģinājumi viņam likt sevī ieraudzīt THE ONE.. Tie atgadījumi nāk neplānoti un vienkārši notiek dabiski.
03.06.2013 02:07 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Es tavā vietā to izbaudītu.Esmu bijusi līdzīgā situācijā pirms 4 gadiem.Bijām it kā kopā,nu tas ir es sīka muļķe domāju,ka mums baigā mīlestība(viņš man bija pirmais visā),bet viņam tā mēneša laikā,kurā it kā bijām kopā bija bijušas vēl 6 bez manis,pēc tā mēneša sagāja kopā ar savu bijušo,kura viņu pēc mēneša pasūtīja.Kādus 3 mēnešus kalpoju viņam par plāksteri,labi apzinoties,ka esmu tikai plāksteris un nekas vairāk,bet neko nenožēloju,ne tad,ne tagad pēc 4 gadiem.Šķīrāmies kā draugi ar tekstu no viņa puses-ceru, ka tevi vēl kādreiz satikšu,viņš aizbrauca uz UK.Tā arī nekad vairs nesatikāmies un nekad vairs arī netiksimies.Man tas vīrietis tiešām patika un ar viņu gāju bez bremzēm.
Ja ir skaidri zināms,ka nekas nopietns nebūs,bet vīrietis tiešām patīk un esi brīva,neredzu iemeslu kāpēc sev to liegt.
03.06.2013 02:12 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Savā dzīvē esmu iepatikusies pārsvarā tikai tādiem un veiksmīgi veidojusi attiecības.
03.06.2013 05:55 |

Reitings 8272
nu varbūt viņam nav arī mērķis nopietnas attiecības? tad viņš jebkuru sievieti gribēs ievilkt tikai kopā. neskatoties ne uz ko, es tam vīrietim pateiktu, ka tā nakts bija skaista kļūda, bet, ka tu tādi neesi un ka šādas attiecības nevēlies. un atteiktos no viņa.
03.06.2013 08:20 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Iedomāsimies apgrieztu situāciju - satiec kādu vakaru foršu vīrieti, viss notiek un pēc tam viņš visādi (it kā nemanāmi) mēģina to visu pārcelt nopietnākā līmenī, īsziņas, centieni aizbraukt uz pludmali seksa vietā etc. It kā jau ok, bet man, piemēram, patīk, ka viss notiek viegli un rotaļīgi, bez slēpti-acīmredzamiem centieniem, šāda rīcība mani atvēsinātu.
Un pilnīgas muļķības, ka viņam nav nopietnu nolūku attiecībā uz Tevi, jo pārgulēji pirmajā vakarā, tas tāds arhaisks uzskats. Vai tad viņš arī nepārgulēja ar tevi pirmajā vakarā?!! Ko tev tagad domāt!! :D
03.06.2013 09:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits