SC pārvālēti!

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
NĒĒĒĒĒ! ;(
01.06.2013 22:04 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
kāpēc visi, kuri atļaujas ieklabināt vairāk par vienu komentāru, ir tādi, kas jāsūta pēc baldriāna, un visi, kuri atļaujas izteikt savas domas par pārvēlētu SC, ir rusofobi, naida kurinātāji, t.i., par naida kurinātājiem ir tikai tie, kuri neatbalsta SC, bet tie, kuri atbalsta, un izsakās īpaši provokatīvi - viss kārtībā :)
03.06.2013 13:40 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Tikmēr absolūts «plusiņu karalis» galvaspilsētas vēlēšanās ir pašreizējais Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC), kurš saņēmis 110 572 plusiņus. Viņš vienlaikus ir arī visretāk svītrotais kandidāts paša vadītajā sarakstā - viņa vārdu no sarakstiem svītrojuši tikai 593 vēlētāji.
Citāts no cvk apkopotajiem datiem. Skaidri redzams,ka ne jau 110 572 bija krievu valodā runājošie, kas rīgā balsoja un tikai 593 LV runājošie balsoja!

Tas arī viss!
03.06.2013 13:41 |

Reitings 2342
Misss, meitēn, Tu pati tici tam, ko raksti, vai emocionāli bļausties? :)
03.06.2013 13:41 |

Reitings 874
ctn, paldies, protams, par komplimentu, bet jau labu laiciņu esmu pāraugusi to vecumu, lai mani kāds vai es pati sauktu par meitēnu, tas, pirmkārt.

Otrs, jā esmu pārliecināta par to, ko runāju, emocijām šeit nav nekāda sakara, jo lasu mazliet tālāk par bulvārpreses savārstījumiem!
03.06.2013 13:43 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Patīk ctn un zili_rudzi viedoklis.
03.06.2013 13:43 |

Reitings 2342
Misssss, es ārkārtīgi atvainojos. Kur man bija prāts, ielaisties ar Jums sarunās. Varbūt Jūs varētu ieteikt man kādu lasāmvielu ekonomiskās domāšanas un spriestspējas attīstībai? Un, lūdzu, iztiksim bez SC programmas. :)
03.06.2013 13:45 |

Reitings 874
Varbūt Jūs varētu ieteikt man kādu lasāmvielu ekonomiskās domāšanas un spriestspējas attīstībai?

Nemācēšu ieteikt, jo nezinu, kādas sfēras interesē! Lasu to, kas man svarīgs, darbam nepieciešams, interesē personīgi un par spriestspēju - to arī nemācēšu komentēt, jo nesapratu, kāpēc šis tika iepīts!
03.06.2013 13:55 |

Reitings 2342
http://www.apollo.lv/zinas/kuri-ir-svitrojumu-karali-un-plusinu-lutinatie-velesanas-riga/570576?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=newsbox

Jūsu iepriekš ievietotais citāts ir nācis no šīs bulvārpreses. Tātad, tomēr lasāt šos savārstījumus, atsaucu lūgumu padalīties lasāmvielā...
03.06.2013 13:58 |

Reitings 874
Jā, lasu arī tos, jo šeit bija atspoguļota CVK statistika!

http://www.pv2013.cvk.lv/ResNovPartMemb-461.html - atsauce uz šo pašu info, ja nu tas ir tik svarīgi! :)
03.06.2013 14:06 |

Reitings 3022
Es tikai tagad virsrakstu izlasīju :D
03.06.2013 14:17 |

Reitings 314
Reģ: 18.12.2012
Melns, es aarkaartiigi briinos par to, ka tu savaa vecumaa shaadi izsakies par Latvijas veertiibaam. Ne politiku, bet par kultuuru sarunu jau aizskaari. Savaadi, ka taadai 20 gadus jaunai meitenei kaa man piederiiba latvieshu kultuurai ir daudz izjustaaka par taveejo. Un veertiibu mums ir daudz - es atsakos ticeet tam, ka tu taas nezini, driizaak izklausaas vienkaarshi peec izteiktas negatiivas attieksmes.

Pievakare, par ko Tu vēl brīnies? Palasot šī lietotāja "domu pērles" citās diskusijās (kaut vai par daudzsievību), viss kļūst skaidrs par viņa adekvātumu. Šī diskusija nav izņēmums, visi šie nievājošie izteicieni par latviešiem neko labu par viņu pašu neliecina!

Vēl nedaudz pakomentejot Tavu komentāru, mūsdienās tieši jaunieši ir patriotiskāki un ar lielāku piederības sajūtu Latvijai nekā tie, kuriem ir 35+. Lieta pat nav tajā, ka viņi neredz vai nesaprot, bet gan zemapziņā un "kultūras kodos". Šie cilvēki (kas ir 35+) piedzima un savu bērnību pavadīja Padomju Savienībā. Viņiem no mazotnes un pašos pamatos tika liktas pavisam citas vērtības nekā tagad (Padomju Savienība vs. Latvija).
03.06.2013 14:21 |

Reitings 134
Reģ: 05.06.2012
Es jau zināju,ka būs reakcija šim izteikumam.
Cik liela nozīme tiek piešķirta tam,ka krieviem ir pienākums mācīties latviešu valodu,bet tājā paša laikā,latvieši nevar/negrib iemācīties krievu valodu,jo viņiem nav pienākums to darīt,pēc tam daudzi čīkst,ka nevar atrast darbu,jo nezin krievu valodu
un atbildes arī nepārsteidz...Neviens jau nesaka,ka nav jāzin latviešu valoda Latvijas valstī,ar šo domu,es vēļejos parādīt,cik liela uzmanība tiek pievērsta tam,cik jābūt latviskai valstīj,lai var teikt ''apspiestu/pārmācītu pēc sava modeļa krievus''.
Ja cilvēkiem vairāk rūp,kā jābaso par tiem,kuri saglābās nacionālitāti(valodu,kultūru utt) nevis darīs reālus darbus,uzlabojumus,tad man nav ko vairs tur piebilst.
Pliki un nabagi,tomēr ar kurtūras mantojumu...

paskatieties apkārt! krievi te jūtas labi
kāpēc viņiem jājūtas te slikti?Latvijas valsti neveido tikai latvieši vien,bet arī krievi u.c.tautības.Tāpat kā latvieši,arī šīs tautības strādā,maksā nodokļus utt.,manuprāt,arī viņiem ir jābūt kādām tiesībām...
03.06.2013 14:27 |

Reitings 2342
ar šo domu,es vēļejos parādīt,cik liela uzmanība tiek pievērsta tam,cik jābūt latviskai valstīj,lai var teikt ''apspiestu/pārmācītu pēc sava modeļa krievus' Tāpat kā latvieši,arī šīs tautības strādā,maksā nodokļus utt.,manuprāt,arī viņiem ir jābūt kādām tiesībām...

Nedramatizē.
03.06.2013 14:32 |

Reitings 314
Runājot par vēlēšanu rezultatiem, tad mani tie neizbrīna. Es paredzēju, ka SC/GKR vinnēs, pārvarot 50%, jo skatoties objektīvi, tad spēcīgas konkurences viņiem nebija. Ēlerte? Broka? Ēlerte pat daudziem Vienotības vēlētajiem liekas neatbilstošs mēra amata kandidats, tad kā Vienotība, Ēlertes personā, iedomājās uzrunāt krievvalodīgos? Broka spēj uzrunāt tikai latviešu elektorātu, jo maz ticams, ka krievvalodīgie balsotu par NA, nemot vērā viņu retoriku un politisko kursu!

Taču jāpiekrīt tiem, kas uzskata,ka nekāda traģēdija nav notiksi. Redzēsim, kā SC spēs tikt galā ar daudzām samilzušām problēmām Rīgā, lai jau paši arī strebj to putru ārā, ko ir savarījuši. Taču citām partijām (kuras ir opozīcijā vai arī nepārvarēja 5%) ir jābūt gudrākiem, daudzi vēlētaji jau ir noguruši no nepārtauktās oponentu nomelnošanas un labo darbu noniecināšanas un baidīšanas ar krieviem.
03.06.2013 14:35 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
zili_rudzi, šajā diskusijā nav pilnībā nekādas nozīmes manai vai kāda cita nostājai pret latviju, jo tas, ka esmu izteikusi citviet savu viedokli par šajā valstī notiekošo, nenozīmē, ka nespēju loģiski un racionāli domāt. Nekas, ko es uzrakstīju nav manu emociju vadīts, tīri novērojums no malas, turklāt nestāvu ne sc, ne kādas citas partijas pusē. Man būtu vienalga arī, ja partijās būtu kāds ar ķīniešu asinīm. Es vienkārši esmu šokā, ka pašas komentētājas ir spējīgas runāt par to, ka jāsaglabā latviskums un jāmīl sava tauta, kamēr knābā savējo, kura nobalsojusi par kādu citu vai arī nebaidās no krievu valodas un nesaskata milzīgas problēmas tajā, kurš valda Rīgā. Pabļaujiet tikpat dumji arī par latviešiem ārzemēs, ka viņi tur jūtas tikpat labi, cik krievi Latvijā. Atšķirības nekādas, nesen bija runas arī par to, ka Īrijā latvieši pieprasīja savas vēlmes no valdības kā krievi šeit. Skatoties no malas tas izskatās vienkārši muļķīgi un tiek domāts par sīkumiem vairāk kā domāts par to, ko darīt, lai situāciju uzlabotu un lai latviskas partijas būtu topā. Bet tad atkal, latvieši ārzemēs nedrīkst pat iedomāties braukt atpakaļ, savādāk šejienieši vairākumā to arī noēdīs, ka nodevis savu valsti un aizbraucis... :D
03.06.2013 14:50 |

Reitings 314
Man patīk, ka lielākā daļa vēlē pēc principa: tie kas "dod" tie ir labi, tie kas "ņem" tie ir slikti! Ne vienmēr tie , kas "dod" ir tie labie un otrādāk!!!
Saviem vecvecākiem, pirms pāris gadiem,kad viņi balsoja par ZZS.., prasīju kapēc? Atbile: Viņi dos lielākas pensijas!
Nu pilnīgs sviests....galvenais, ka kāds sola dot!

Piekrītu šim komentāram un _paris viedoklim par Ventspili.
03.06.2013 15:00 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Latvietes,kuras ir tādas savā pārliecībā un kuras balso par SC un kuras
Neko pretLATVISKU viņu darbībā nesaskatu.
, labi labi :D :D :D
03.06.2013 16:23 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
krievi te jūtas labi, par ko jūs vispār runājiet?

Vai Tev paliktu ap sirdi vieglāk, ja krievi justos slikti? :D

Manuprāt, latvieši ir bieži vien ar dzīvi neapmierināti.. uz tā fona laikam jau citi labāk jūtas :)

Jā.. piekrītu.. man ir negatīvāka attieksme pret dažām (manuprāt) tipiskām latviešu rakstura iezīmēm. Latvija man patīk, skaista zeme, bet cilvēki to nemāk apsaimniekot :)
03.06.2013 17:26 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Cienījamā Ēlertes kundze nespēj pat atbildēt uz jautājumu, cik maksā biļete Rīgas sabiedriskajā transportā.

Un Ušakovs nevar pateikt, cik maksā ģimenes biļete zoodārzā. Ja šādi vērtējam, tad nav ne grama labāks par Ēlerti.

Nobalsoju par saviem favorītiem, kas nebija Ušakovs un co. Tāpēc mani nevar pieskaitīt pie tiem, kas paši nebalso, bet tikai bļauj, ka rezultāti slikti.
Ļoti nepatīk Ušakovs un negribu, lai Latvijas kurss būtu uz Krieviju.
03.06.2013 17:49 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Un Ušakovs nevar pateikt, cik maksā ģimenes biļete zoodārzā. Ja šādi vērtējam, tad nav ne grama labāks par Ēlerti.

Tās ir nesalīdzināmas lietas :D viena lieta ir nezināt, cik maksā maize, cits jautājums ir nezināt, cik maksā kūkas.
03.06.2013 17:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits