SC pārvālēti!

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
NĒĒĒĒĒ! ;(
01.06.2013 22:04 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Un jā, jāsaka, ka mana māte noteikti nav publiska persona, kur nu vēl pilsētas mēra amatā, kur nu vēl galvaspilsētas! Ja tēvocis Žora aizietu nobalsot par otro valsts valodu, tad tas būtu slikti, bet saprotami. Ja tik augsta amatpersona to dara, tad nu.. tā ir necieņa, grozi vai negrozi, jo viņš vairs nav parasts cilvēks, kurš var darīt pēc saviem ieskatiem. Viņam ir jārūpējas par to, kā tas vismaz izskatās no malas - un ja viņš arī ir krievu fanāts (lai gan tad nesaprotu, kāpēc jālien tādos amatos), tad to varēja noslēpt kaut aiz cieņas.
03.06.2013 11:45 |

Reitings 856
Reģ: 12.03.2011
Protams nelasīju diskusiju, bet man prieks, ka viņus pārvēlēja. Vismaz bija un būs rezultāti
03.06.2013 11:48 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Pievakare, es uzrakstīju, ka piekrītu, bet tādā pašā kontekstā nerakstīju savu pievienoto viedokli. Vienkārši tev vienmēr atrodas, ko man uzrakstīt. :) Interesanti jau, bet nevajag to darīt bezjēgā. Un nebrauksim offtopikā, savas attiecības varam skaidrot privāti. :D
03.06.2013 11:50 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vai
krievu nosodīšana ir spilgtākā latviskuma izpausme?

Reizēm sāk šķist, ka tā ir...
03.06.2013 11:54 |

Reitings 134
Reģ: 05.06.2012
Ka SC uzvarēs,tas bija paredzami,man prieks par to,labāk Ušakovs nekā kāds cits.
Kāpēc man būtu jābalso piemēram,par Vienotību,vai tikai tāpēc,ka viņi ir latviešu partija un mums par katru cenu jāsaglābā latvietība?!
Par cilvēku/partiju runā darbi nevis vārdi.

Tik daudz negatīvu komentāru krievu virzienā,cik var ņemties?!Lielakoties,piekrītu Melns komentāriem.
Riebjas vienkārši lasīt,cik latvieši mums te forši.Riebjas tas naids pret krieviem,cik var?
Piemēram:
Cik liela nozīme tiek piešķirta tam,ka krieviem ir pienākums mācīties latviešu valodu,bet tājā paša laikā,latvieši nevar/negrib iemācīties krievu valodu,jo viņiem nav pienākums to darīt,pēc tam daudzi čīkst,ka nevar atrast darbu,jo nezin krievu valodu.
Runājot par žurnālistiem/ziņām,tad ne visam var ticēt,viņiem arī dienišķo maizi kaut kā ir jāpelna(zinu pat konkrētus žurnālistus,kuri laba sižēta dēļ,gatavi pāri līķiem iet).
03.06.2013 12:55 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
piedodiet, cormeum un winterra, bet jūsu uzskati (esmu ievērojusi citās diskusijās) ir negatīvi par Latviju un par latviešiem. nezinu, kas pie tā ir vainīgs. ja man būtu tāda attieksme, tad es arī par mums, latviešiem, domātu un saskatītu to visu slikto, nevis labo. es lasu jūsu komentārus un brīnos.
03.06.2013 12:59 |

Reitings 4183
kur ir robeža starp to, ka mēs gribam latvisku Latviju un, kur ir robeža, ka mēs nosodām un ienīstam krievus? paskatieties apkārt! krievi te jūtas labi, par ko jūs vispār runājiet? tas ir normāli, ja mūs neapmierina, ka Rīgā pēc pašvaldības vēlēšanām bija salūts, plīvoja krievu karogi un Ušakovs ar savu mazo, lapsa kūmiņš smaidiņu pateica, ka nezina, kas tie par partijas atbalstītājiem, kuri tā svin. sadzīviskā līmenī neesmu redzējusi ne kripatiņas diskriminācijas, naida u.c. taml. izpausmes pret krieviem. nekad!
03.06.2013 13:06 |

Reitings 4183
Cik liela nozīme tiek piešķirta tam,ka krieviem ir pienākums mācīties latviešu valodu,bet tājā paša laikā,latvieši nevar/negrib iemācīties krievu valodu,jo viņiem nav pienākums to darīt,pēc tam daudzi čīkst,ka nevar atrast darbu,jo nezin krievu valodu.

ja visi krievi sāktu mācīties latviešu valodu, izrādot cieņu pret valsti, kurā dzīvo, tad krievu valoda nebūtu viena no galvenajām prasībām darbavietās! uzskatu, ka tas ir apsveicami, ka latvieši cīnās par to, lai pēc iespējas vairāk krievi varētu iegūt izglītību latviešu valodā, palasiet tās latviešu valodas ieviešanas programmas, tās ir tik saudzīgas, ka trijās paaudzēs vēl nebūs pilnīga pāreja uz latviešu valodu (pārspīlēju). ;D redziet, krievi jau jūtas tik ērti, tik labi, ka tik pašsaprotama lieta, kā latviešu valodas ieviešana skolās Latvijā, sāk izskatīties pēc diskriminācijas, naida, kas vērsts krievu virzienā.
03.06.2013 13:15 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Zili_rudzi, nepiekritīšu, ka nav izpausmes pret krieviem - ir un ļoti daudz, un galvenokārt no latviesu puses, bet reizēm,pat bez pamatota iemesla. Kaut vai tagad, kad atkārtoti ievēlēja SC, visi brēc, ka vara atkal ir krievu rokās, bet neviens nepaskatījās, cik daudz viņi iepriekš izdarījuši un dara Rīgas labā! Un, kā jau minēju kādā no iepriekšējiem komentāriem - arī viņi ir latvieši pēc tautības, runā latviešu valodā un strādā latvijas labā!
03.06.2013 13:15 |

Reitings 874
ja visi krievi sāktu mācīties latviešu valodu, izrādot cieņu pret valsti, kurā dzīvo, tad krievu valoda nebūtu viena no galvenajām prasībām darbavietās!

Bulshit, ja visi runātu krievu valodā, tas nenozīmē, ka darba vietās šo neprasītu , kā vienu no prasmēm.
Nevienu reizi neesmu dzirdējusi, ka kāds taisītu referendumu par otru valsts valodu likt angļu valodu, bet tā ir otra pamatprasība darba vietās!
03.06.2013 13:17 |

Reitings 4183
varbūt pārprati manis rakstīto, bet doma bija tāda, ka sadzīviskā līmenī krievi starp mums jūtas pat ļoti labi, tomēr, ja pie varas nāk krievi, tad reakcija ir tāda, kāda tā ir, grūti to mainīt, raugoties no vēsturiskā aspekta, saglabājot kaut kādu patriotismu, cienot valsti, kurā dzīvo, tāpēc arī nesaprotu, kāpēc tas tiek tā mums pārmests? tās visas, kuras iestājas pret Ušakovu, es varu derēt, ka viņām katrai ir pāris labas krievu tautības draudzenes, tāpat Piekavare, kurai arī viens no vecākiem ir krievs, tāpat man, kura no malas var izskatīties par baismīgāko krievu nīdēju, bet tā nav.
03.06.2013 13:21 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Zili rudzi, tak nomierinies, zviedru bankas ir paņēmušas to sfēru, ES savienība visu pārējo, drīz atnāks arābi, bet jūs te atkal ar saviem krieviem! :D
03.06.2013 13:23 |

Reitings 874
Zili_rudzi, par to es šeit arī visu laiku runāju, kā jau minēju, esmu Latviete pēc tautības un pārliecības, bet manī nav ne mazums pārmetu par to, ka SC atkārtoti ievēlēts, jo viņu iepriekšējie darbi runā paši par sevi!
Un ticiet man, izdevīgāka tālākānākotnē mums ir sadarbība biznesa jomā ar Krieviju, nevis ar ķīnu, jo labāk pārbaudīts krievs, nekā nezināms ķīnietis, lai staigā pa manu zemi! ;)
03.06.2013 13:24 |

Reitings 2342
Cik liela nozīme tiek piešķirta tam,ka krieviem ir pienākums mācīties latviešu valodu,bet tājā paša laikā,latvieši nevar/negrib iemācīties krievu valodu,jo viņiem nav pienākums to darīt,pēc tam daudzi čīkst,ka nevar atrast darbu,jo nezin krievu valodu

ir viena baigā starpība... te ir Latvija. :) Ja es Krievijā bļautu, ka neko nesaprotu, jo neviens latviski, angliski, vāciski nerunā, mani par duru sauktu. Šeit viss ir ok. Latviešiem ir jāpiemērojas minoritātēm, ejam visi mācīties arī poļu, lietuviešu u.c. valodas... nebūsim nu kūtri. Citādi diskriminācija - ar krieviem runājam viņu dzimtajā valodā, kā jau viesmīlīgi ļaudis sava zemē, bet poļiem liekam latviski boksterēt. Nav jauki, nu nav... ka tik Eiropa par šo sodu neuzliek!

Par attieksmi pret krieviem nevajag pārspīlēt. Neienīst nacionalitāti, bet gan attieksmi pret mums sāpīgām tēmām, vērtībām un uzskatiem. Ja kaut kāda krievu skuķe atļaujas omei uzspļaut, jo viņa savās sāpēs neiztur faktu, ka nevar mierīgi puķītes pie pieminekļa nolikt par sev mīļajiem, tad, ko citu vēl gaidīt? Mīļie krievi, audziniet bērnus krievu garā, bet neaizmirstiet, kas ir jūsu līdzcilvēki. Ieaudziniet cieņu pret valsti un tās pamatnāciju - jā, latviešiem. Ja tik ļoti riebjas Latvija, latvieši, kādēļ nebraukt uz savām mājām, zem Putina tupeles siltumā gulēt? Esmu sastapusi tiešām foršus krievu cilvēkus, kas runā latviešu valodā, savus bērnus sūta latviešu skolās, to pamatojot ar - mēs dzīvojam Latvijā. Tajā pašā laikā viņi apciemo regulāri omes Krievijā, piedalās kultūras pasākumos un neaizmirst savu izcelsmi. Ja krievam ar savas dzimtenes neaizmiršanu asociējas piedzeršanās pie Uzvaras pieminekļa 9.maijā, lentīšu nēsēšana, kurai pats pat nozīmi nezina, 16. martā stāvēšana pie Brīvības pieminekļa un bļaustīšanās, tad diez vai šī persona vispār saprot jēdzienu "dzimtene", un diez vai tāda tam vispār ir.

Ja runājam par vēlēšanām, protams, izvēli nevajadzētu balstīt uz etnisku pamatu. Tajā pašā laikā, nevar noliegt, ka Ušakovam un Amerikam ekonomiska un saimnieciska rakstura feili ir diezgan daudz. Un jā, viņiem tos ir viegli noslēpt, aizbildinoties ar "SC speciāli nomelno, jo pārstāv mimoritāti - krievus". Un stulbie ļautiņi notic, jo nav raduši galvu pacelt un paskatīties, kas notiek apkārt. Bet nu, vismaz pamanīja, ka ietvei bedrītes salabotas...
03.06.2013 13:24 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012

Mēs dzīvojam Latvijā un ja Tu plano ar šo valsti saistīt savu dzīvi, tad ir tikai normāli mācēt latviešu valodu, kapēc neviens nešausminās par to, ka UK ir jārunā angliski? Tas taču ir loģiski...
Ir jāciena vienam otru.. ja cilvēki vēlas saprasties viņi sapratīsies, pat ja neprot vienu valodu.

Tāda sajūta, ka citiem nav ko darīt tikai pērties kaut kādos aizspriedumos.. Priekš kam kultivēt kašķi ?
03.06.2013 13:26 |

Reitings 874
Tajā pašā laikā, nevar noliegt, ka Ušakovam un Amerikam ekonomiska un saimnieciska rakstura feili ir diezgan daudz.

Kuram tādu nav? Parādi man, lūdzu, kaut vienu iepriekšējo Rīgas galvu, kuram nav feilu šajos jautājumos!?
03.06.2013 13:28 |

Reitings 2342
Missssss, bija feili, un bija budžeta pārpalikums. Tagad ir feili un arī parādi. Man pirmais variants simpatizē vairāk.
03.06.2013 13:30 |

Reitings 4183
un, lai nebūtu pārmetumu, pretreakcija, kas veltīta Ušakovam, nav tīri tāpēc, ka viņš ir krievs, bet tāpēc, ka viņš darbojas savas nacionalitātes interesēs, kā nesenākais piemērs, 4. maijā sarkanarmiešu kapos valdīja pilnīga postaža, bet 9. maijā - salūts, bufetes, dzīvā mūzika. tas lieliski parāda, ka karavīru piemiņa aktuāla kļūst tikai 9. maijā, un jau sen tur nekāda piemiņa nav, bet gan balagāns, kuru atbalsta Rīgas priekšsēdētājs.
03.06.2013 13:31 |

Reitings 874
bija feili, un bija budžeta pārpalikums.
KURĀ BRĪDĪ?
Protams, ka pašreizējiem vadītājiem ir grūtāk strādāt un uzturēt visu pa +, jo jānodzēs priekšgājēju "trekno gadu" sataisītos -! Elementāra matemātika, tikai tos laikus, kad iepriekšējie saimniekoja un izsaimniekoja, visi jau aizmirsuši!
03.06.2013 13:39 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012

rekur, arī kaut kas labs par mūsu mēru.

Vakarbuļļu pludmalē ir uzstādītas dušas :)
03.06.2013 13:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits