SC pārvālēti!

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
NĒĒĒĒĒ! ;(
01.06.2013 22:04 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
vienkāršī žēl, ka cilvēki neinteresējas par politku, izdara izvēli, balstoties uz ''sev izdevīgāki''. tāpat man žēl Rīgas iedzīvotāju aprobežītību.. ne visu, protams, bet daļu.. un izskatās, ka lielāko daļu..

''sev izdevīgāk'' - viņi domā par sevi, mēs - par savu izdevīgumu :D Loģiski.
Tā jau valstī maz notiek pozitīvais.. nogriež algas, apceļ pensionārus. Vismaz prieks, ka tiek saorganizēts kāds pasākums, par kuru priecāties, savesti kārtīgāki mikrorajoni.
03.06.2013 10:54 |

Reitings 298
Reģ: 15.11.2009
Viņi var savest kārtībā Maskačku vai ķengaragu cik grib, es tur tāpat savu kāju nesperšu :D Kaut gan pie ''Doles'' ir baigi foršā pludmalīte tieši pie Daugavas..
03.06.2013 10:57 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Krievi nāk!Slēpieties zem gultas un nerāpieties ārā!:D
Es esmu latviete, ja varētu balsot Rīgā, balsotu par Ušakovu. Kāpēc? Man neinteresē-krievs, latvietis vai ķīnietis viņš ir-es sekoju līdzi viņa darbiem un REDZU rezultātus.
Ēlerte no "Vienotības"? Var jau balsot dēļ apziņas, ka tā taču mūsu LATVIEŠU partija, bet kad notiek intervija, Cienījamā Ēlertes kundze nespēj pat atbildēt uz jautājumu, cik maksā biļete Rīgas sabiedriskajā transportā. Vienīgais, ko spēj šīs patriotiskās partijas ir propogandēt to, ka Ušakovs ir pret latviešu valodu un biedēt naivus cilvēkus ar to, ka, esot pie varas, Ušakovs ievedīs Latvijā krievu tankus un tūlīt ar mums visiem būs cauri. Smiekli nāk! Ušakovs ir jauns, uzņēmīgs un ļoti profesionāls vīrietis, kurš dara, strādā, aktīvi iesaistās Rīgas uzlabošanā, seko līdzi procesiem, redz reālo situāciju.
03.06.2013 11:04 |

Reitings 385
Reģ: 14.05.2013
Es esmu latviete, ja varētu balsot Rīgā, balsotu par Ušakovu. Kāpēc? Man neinteresē-krievs, latvietis vai ķīnietis viņš ir-es sekoju līdzi viņa darbiem un REDZU rezultātus.
Ēlerte no "Vienotības"? Var jau balsot dēļ apziņas, ka tā taču mūsu LATVIEŠU partija, bet kad notiek intervija, Cienījamā Ēlertes kundze nespēj pat atbildēt uz jautājumu, cik maksā biļete Rīgas sabiedriskajā transportā. Vienīgais, ko spēj šīs patriotiskās partijas ir propogandēt to, ka Ušakovs ir pret latviešu valodu un biedēt naivus cilvēkus ar to, ka, esot pie varas, Ušakovs ievedīs Latvijā krievu tankus un tūlīt ar mums visiem būs cauri. Smiekli nāk! Ušakovs ir jauns, uzņēmīgs un ļoti profesionāls vīrietis, kurš dara, strādā, aktīvi iesaistās Rīgas uzlabošanā, seko līdzi procesiem, redz reālo situāciju.

+++
03.06.2013 11:05 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Nu bļin.. :D Es te nevienam ne piekrītu, ne nepiekrītu, bet šo to gribas pateikt. Palasot pāris komentārus, aizdomājos un sapratu, ka ne tikai šķēlums ir starp Latvijas latviešiem un krieviem, bet vēl milzīgāka plaisa ir starp pašiem latviešiem kā tādiem.
Vairākums vienmēr būs noteicošais! Nav vairs nozīmes tam, ka ir ļoti daudz sirsnīgu un jauku latviešu, jo lielākā daļa jau ir radījusi iespaidu par mums kā kopumu - šausmīgi, skaudīgi un nejauki. Neizdosies šeit neko veiksmīgi labot. Un no tā arī izriet tā daļa, kura brauc prom, jo nespēj paciest savas valsts iedzīvotājus, kuri labāk aprīs, nekā kaut ko iedos. Tā arī sliktā slava par latviešiem aiziet tālāk, neatkarīgi no tā, ka ir arī jauki cilvēki.
(vajadzēja pierakstīt kaut kur savus domu graudus, lai varētu atcerēties, ko gribējās rakstīt)
Pirms rejat virsū tiem latviešiem, kuri balsoja par SC, apsveriet iespēju, ka šie cilvēki nu tiešām neredzēja nevienu labāku, kuru sēdināt krēslā. Nav jau arī īsti netaisnība, ka latviešu partijas tukši runāja, kamēr sc kaut ko darīja, lūk rezultāts. Palasot vienkārši šermuļi metas, godīgi! Tas ir ārprāts, cik ļoti Jūs viena otru esat gatavas pašas apēst tikai par to, ka ir latvieši, kuri balsoja par SC. Un tad aiziet apsaukāšana, noriešana un kaunināšana "tie, kuri balsoja par SC jau noteikti nav īsti latvieši, fuj, fuj, fuj".
Nevar tik vienkārši arī ieviest otru valodu oficiāli. Savas rusofobijas lēkmes varat pataupīt uz nedaudz vēlāku laiku. Jau tagad rus ir kā neoficiāla valsts valoda, tā kā pēdējais laiks sadzīvot ar to un arī iemācīties, jo ir jāprot to izmantot savā labā. Tad nemācieties ne vācu, ne angļu, ne citu valodu!
Par to nācijas spriedelēšanu gan piekritīšu melns. Pastāvēs, kas mainīsies, tādēļ LV jau tuvojas savām beigām. Tā stūrgalvība nepalīdzēs LV izdzīvot ilgāk. Kas attiecināms uz valodu, pilnībā neapšaubu, ka pēc pāris gadiem tā izmirs. Un ne jau tāpēc, ka atnāks otra okupācija vai vēl sazin kas. Smiekli arī nāk par to, ka baigi gribas, lai LV pieder latviešiem, bet pat aptaujās pie tautības defaultā norāda krievu nevis, piemēram, angļu un tad cits.
Pat starp pilsētām jau tūlīt sāksies karš :D
Kamēr latvieši neiemācīsies adaptēties un sapratīs, ka vistīrākā izdzīvošanas un pastāvēšanas atslēga ir becky minētais ebreju teiciens, tikmēr nāciju neizdosies izveidot. Nav jau nemaz tik sarežģīti to nāciju uztaisīt, sākt ar mazumiņu, bet tam, manuprāt, vajadzēju latviešu izmiršanu un izzušanu līdz minimumam, lai varētu to sākt būvēt no jauna, savādāk te jau ir pilnīgas auzas. Pietiks vienreiz dzīvot pagātnē!
03.06.2013 11:16 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Ēlerte no "Vienotības"? Var jau balsot dēļ apziņas, ka tā taču mūsu LATVIEŠU partija, bet kad notiek intervija, Cienījamā Ēlertes kundze nespēj pat atbildēt uz jautājumu, cik maksā biļete Rīgas sabiedriskajā transportā.

Un Ēlerte un Vienotība ir vienīgā latviešu politiskā partija, jā?
03.06.2013 11:20 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Un papildinot winterra komentāru vēlreiz ar demoiselle komentāru - tam nebūs nozīmes drīz vien, jo ienākot arābiem, krievi būd mūsu labākie draugi. :)
03.06.2013 11:23 |

Reitings 4258
Nevar tik vienkārši arī ieviest otru valodu oficiāli. Savas rusofobijas lēkmes varat pataupīt uz nedaudz vēlāku laiku. Jau tagad rus ir kā neoficiāla valsts valoda, tā kā pēdējais laiks sadzīvot ar to un arī iemācīties, jo ir jāprot to izmantot savā labā. Tad nemācieties ne vācu, ne angļu, ne citu valodu!

Jā, un paldies dievam, ka ir tāda sistēma, kad grozījumi Satvermē nav tik viegli īstenojami! Neoficiālā valsts valoda un oficiālā valsts valoda ir divas dažādas lietas, pat nezinu, vai vajag skaidrot. Tas, kas tagad notiek ar valodu, ir nekas salīdzinājumā ar to, kas notiktu, ja viss būtu oficiāli.
Protams, jāizmanto savā labā, es, piemēram, arī izmantoju savu dzimto krievu valodu savā labā un uzskatu to par lielu plusu salīdzinājumā ar tiem latviešiem, kas to nemācās spīta dēļ. Un tieši tādēļ es prasu no krieviem to, lai arī viņi, tāpat kā es vai mana māte, iemācās valsts valodu.
03.06.2013 11:25 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009

+++

Diez vai peec paarlieciibas esi, jo tomeer SC dara taadas lietas, kas ir pretstataa ar latviskumu.

Tieši kas ir pretstatā ar Latviskumu? Neko pretLATVISKU viņu darbībā nesaskatu. Un par manu pārliecību - tas lai paliek manā ziņā, ESMU LATVIETE un ar to arī lepojos, jo neiedalu to, ka tagad Rīgu vadīs, pēc citu domām, "ne latvietis". N. Ušakovs IR latvietis, perfekti runā valsts valodā, utt., un tas, ka saknē, viņa ģimene ir vairāk piederīga citai nācijai, tas neko nenozīmē!
03.06.2013 11:27 |

Reitings 4258
Par to nācijas spriedelēšanu gan piekritīšu melns. Pastāvēs, kas mainīsies, tādēļ LV jau tuvojas savām beigām. Tā stūrgalvība nepalīdzēs LV izdzīvot ilgāk. Kas attiecināms uz valodu, pilnībā neapšaubu, ka pēc pāris gadiem tā izmirs. Un ne jau tāpēc, ka atnāks otra okupācija vai vēl sazin kas. Smiekli arī nāk par to, ka baigi gribas, lai LV pieder latviešiem, bet pat aptaujās pie tautības defaultā norāda krievu nevis, piemēram, angļu un tad cits.

Dirsā līdēji (pastāvēs, kas mainīsies; tas ebreju teiciens) varbūt arī tiek tālāk, toties pazaudē visu savu dabu. Manuprāt, nožēlojami, ja tā notiek. Kaut kādās jomās, protams, ir jāmainās un jāpiemērojas, bet zaudēt savu dabu (kura pastāv, bet, ja kāds uzskata, ka tādas tur nav kā, piemēram, Melns, tad liekas sarunai vispār vairs nav turpmākās jēgas..) ir absurdi. Kaut kā arī nemanu, ka, piemēram, lielās valstis (ja jau tik ļoti gribas iepīt "pastāvēs, kas mainīsies") cenšas iznīdēt savu valodu un kultūru tikai tāpēc, lai "pastāvētu".
03.06.2013 11:30 |

Reitings 4258
Tieši kas ir pretstatā ar Latviskumu? Neko pretLATVISKU viņu darbībā nesaskatu.

Ja, tavuprāt, balsošana par otro valsts valodu ir latviskuma izpausme, lai tā būtu.

N. Ušakovs IR latvietis, perfekti runā valsts valodā, utt., un tas, ka saknē, viņa ģimene ir vairāk piederīga citai nācijai, tas neko nenozīmē!

Jā, viņa senču piederība citai valstij neko nenozīmētu šajā gadījumā, ja vien pašam būtu latvisks skats uz dzīvi.
03.06.2013 11:33 |

Reitings 874
(pastāvēs, kas mainīsies; tas ebreju teiciens)

Nav ebreju, to ir teicis mūšu pašu rakstnieks Rainis! Nu tas tā :)
03.06.2013 11:33 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Pievakare, izgāz savu žulti uz melns, nevis mani, par to, ka piekritu viņa viedoklim par nāciju. Un tas, kā tu saproti Pastāvēs, kas mainīsies, arī rada tavu aplamo viedokli par manu komentāru. Pastāvēs latvija, ja mainīsies tās domāšana un attīstības virziens, un tam ir absolūti 0 sakara ar to, ka jāzaudē viss latviskais vai sava daba. Un tas, ka dzimtenīte ir tur, kur maizīte, ir vienīgais izdzīvošanas veids. Arī latvieši varētu Īriju pārvērst par savu vismīļotāko valsti un tur uzbūvēt cienīgu nāciju, tikai ne jau šajās paaudzēs un šajā laikā. Liecies mierā un beidz mani ēst šajā forumā. Laikam Tev uz varžacīm uzkāpu, ka tev tik ļoti visur jāoponē mans viedoklis.
03.06.2013 11:34 |

Reitings 4258
Misss, es neteicu, ka "pastāvēs, kas mainīsies" ir ebreju teiciens. Semikola funkcijas ir līdzīgas komatam, tikai spēcīgākas. Šajā gadījumā tas nozīmē, ka seko jauna ideja, nevis vecās turpinājums. Nu tas tā ;) Ebreju teicienu, ko viena dalībniece (Becky?) pateica, negribēju pa visām lapaspusēm meklēt.
03.06.2013 11:36 |

Reitings 874
Jā, balsošana PAR otru valsts valodu, nebija viņa labākais gājiens, bet tas arī ir vienīgais, kas mani viņa darbībā neapmierina! Pārējais - cepuri nost, viņš dara daudz LABU un vajadzīgu lietu!

Bet daudzi šo viņa soli, balsot PAR, diemžēl uztver nepareizi, daudzi uzskata, ka viņš balsoja PRET latviešu valodu, bet tā tas nebija!

Jā, viņa senču piederība citai valstij neko nenozīmētu šajā gadījumā, ja vien pašam būtu latvisks skats uz dzīvi.

Kā tieši izpaužas viņa nelatviskais skatījums uz dzīvi, es kaut kā neesmu to manījusi!

Bet, ja paskatamies tā ļoti globāli, papētiet dziļāk savu dzimtas koku, varu gandrīz 100% garantēt, ka varbūt katrs 5 esam TĪRS latvietis!
03.06.2013 11:37 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011

Nav jau nekur rakstīts, ka pilsētas mēram ir jābūt ar latvisku skatu uz dzīvi... Jāņus krastmalā taču viņš sarīkoja? Jā! Pieminekli saremontēja? Jā! Torņakalnā pieminekli un kapus saveda kārtībā? Jā!
Tad ko no viņa vajag sagaidīt? Iekarina kaklā Auseklīti, ap Rīgas domi dejo sudmaliņas? :D
03.06.2013 11:38 |

Reitings 4258
Winterra, vispār es savā komentārā tieši pieminēju Melno. :) Tā kā tu viņam piekrīti un uzrakstīji tik izvērstu un plašu komentāru kā neviens cits pēdējās lapaspusēs, tad adresēju to tev. Turpmāk zināšu, ka tavas domas nedrīkst komentēt.
03.06.2013 11:39 |

Reitings 874
Un savā ziņā, man ir jāpiekrīt Winterra, ka latvieši diemžēl ir lielāki cittautu nīdēji, nekā krievvalodīgie.
03.06.2013 11:40 |

Reitings 874
Tad ko no viņa vajag sagaidīt? Iekarina kaklā Auseklīti, ap Rīgas domi dejo sudmaliņas?

Šitais ir 10 ballu vērts :D
03.06.2013 11:41 |

Reitings 4258
Nav jau nekur rakstīts, ka pilsētas mēram ir jābūt ar latvisku skatu uz dzīvi...

Ja tas neliekas pašsaprotami, tad ko tur vairs.

Bet, ja paskatamies tā ļoti globāli, papētiet dziļāk savu dzimtas koku, varu gandrīz 100% garantēt, ka varbūt katrs 5 esam TĪRS latvietis!

Nu jā, man nav tālu jāpēta. :D Manai mātei vispār nav nekas no latvietes, bet viņa nebalsoja par otro valsts valodu. Kā jau minēju, nejau izcelsme nosaka to, vai ir tā cieņa pret latviskumu vai nav.
03.06.2013 11:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits