Parasti paņemu kt ko graužamu-sagriežu gurķus,burkaānus,salmiņus,cepumiņus.Kādu augli-ābolu,bumbieru,nektarīnu,arbūzu.Protams minerālūdens.Ņemot vērā to,ka ārā karsts,tāpat neko taukainu negribēsies.
Parasti,tad,kad es kadreiz neuztraucos par svaru neemu,cipsus,kolu,sokolasi,konfektrs,gimijas konfektes utt:D
Tagad,jogurtu ar sagrieztu abolu,persiku,rozinem,zemenes,mineraali,gurkus,visu kam ir daudz udens sastava,jo nepatiik izzzuut:)
Neko, tikai ūdeni. Neuzturos tik ilgi, lai būtu jāēd. Pieaudzis cilvēks var neēst vismaz 4-5h. Bet saulē, pludmalē, nav ieteicams uzturēties vairāk par 1-2h. Vakarā var uzturēties ilgi, bet vakaros jau nav jāēd. :D Smiltis arī negaršo, ir gadījies paņemt ābolu, banānu, bet parasti viss aplīp vējā ar smiltīm.
Ja ar draugiem, tad kas nu sarunaats - ja tikai iisa pasauljoshanaas tad uudeni, ja kaut kas piknikveidiigs, tad jau visaadus wrapus un maiziites + augljus un vai/ogas
Īstenībā neko vairāk par ūdeni neņemu, jo nepavadu pludmalē visu dienu! Nu sliktākajā gadījumā tas ir kāds ābols, banāns, bet tā parasti neko! Man arī neprasās kaut ko ēst, tikai dzert ūdeni. :)
Tradicionāli Hesburgerus, pie jūras parasti viņi liekas vēl garšīgāki nekā mājās. Ir bijuši mēģinājumi ņemt, ko citu, bet tas viss ir izgāzies, jo beigās nācās meklēt kādu kafūzi un tas iznāca baigi sālīti!
Noteikti negāztu, parastu ūdeni, bez tā nekādi neiztikt.
Par ēdienu, es parasti arī neņemu neko vai nu kādu sausiņu, kādu pilngraudu maizes šķēli (pliku, jo man patīk bieži vien pliku maizi ēst), nu nevis lai paēstu, bet, lai kaut ko iekostu un organisms nav bada stāvoklī līdz mājām aizbraucot.
Ja braucu ar draugiem, tad gan kāds kokteilīts, wrap, auglīši.
Es uz jūru braucu tikai dažas reizes gadā, bet tad uz visu dienu. Jūra arī ir kādas stundas brauciena attālumā. Vienmēr līdzi ūdens, kā arī kaut kas uzgraužams - cepumi vai kas cits, kas ātri nebojājas.