Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Taas kuras stradaa,ir stradajushas uk

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Sweikas taas meitenes,kuram ir pieredze ar ruupniicu/pakoshanas darbu uk !
Padalieties pieredzee.Kaada bija Juusu pirmaa darba diena un kaa vsp pieradaat? Saakumaa tak nesaprataat iisti kas jaadara u.t.t? Nebija bail kko salaist deelii?
31.05.2013 18:07 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Zosāda uzmetās atceroties to laiku.. sākumā jaunie vienmēr kaut ko salaiž dēlī.
Pusotra gada laikā kādas 6 reizes mainiju darbus, jo nespēju izturēt vai nu pašu darbu,vai poļu kolektīvus.
Vienīgais,kur man patika strādāt , bija DHL.
31.05.2013 18:15 |

Reitings 963
Ja,es jau dzirdeeju,ka arii taas Polu daamas esot taadas šerpas un nejaukas,deguns makonos,itkaa buutu nez kas..
Bet varbuut ir veerts paciest,ja alga laba.. Pie pasha darba kaa taada aatri pieradi? Jo tas darbs tomeer atskiras no darba lv un arii tas,ka tev tur visu skaidro angliski..
31.05.2013 18:24 |

Reitings 6947
Pirmajā darbā bija drausmīgi, strādāju naktsmaiņās, citreiz visu nakti jāsēz un tikai 1 podziņu jāspiež :D atceros kā lielāko murgu, kā nāca miegs, tā,ka smadzene jau slēdzās ārā. Tīrākā spīdzināšana. Pie tam visus darbus jādara stāvot kājās. Polietes 90% no visas rūpnīcas, visas ņirgājas , aprunā, dod sliktākos darbus darīt utt. 3 mēnešus izturēju un aizgāju.
Vēlāk ielika aukstā noliktavā smagas avīžu un žurnālu kastes cilāt, tur tikai 3 stundas pabiju un aizgāju.
Citur uzlīmītes jālīmē visu dienu. Citur jāloka kartona kastes.
Un tad tiku DHL, tur gan man patika, pie apģērbiem, katru dienu var redzēt jaunas Gucci, Prada utt drēbes :D Un arī katru dienu deva citu darbiņu, lai neapnīk tik ātri.
31.05.2013 18:29 |

Reitings 963
njaa..forshi,ja atrod kautko labu un pat interesantu :)
Cerams,ka man darbs buus normaals un es vinju iztureeshu :D
31.05.2013 18:33 |

Reitings 1147
Reģ: 29.01.2009
Ta esmu stradajusi daudzuos darbos...Bet tiri noliktavas esmu stradajusi divas-amazon.co.uk ,karoce amazone un DHL .
Amazone ari patik a,bija jaliek visadas lietas pa plauktinjiem,ar dabuju redzet krutus mob. rotas,nu no A-Z viss...
Aizgaju ,jo ka jau mineja-polietes...mums bija menedzere poliete,tai es loti nepatiku..biju vislabaka sava darbinja ko dariju-es un mana draudzene,bet vienalga redzka es vinjai riebos..ai,ko tur runat,man dusmas rauj..
DHL ar bija forsi,tik tur kur es stradaju ziemas menesos bija looti auksti!!!Piemeram citos stavos protams ,ka ok. Vispar noliktavas darbs ir labs,tikai tie cilveki piegriezas lidz vemienam...-polackas..trakas sievietes :D :D
31.05.2013 18:39 |

Reitings 488
Reģ: 18.10.2009
Es atļaušos iejaukties tavā diskusijā ar savu jautājumu. Varbūt kāda, kas ir atgriezusi nodokļus no UK var man izpalīdzēt? skatos veidlapu un iestāžu pakalpojuma maksas un nesaprotu ir man jēga mēģinat atgūt nodokļus vai nē un kur to labāk darīt. ja kāda var palīdzēt - gaidīšu vēstuli. :)
31.05.2013 18:42 |

Reitings 6947
par nodokļiem, es kad atgriezos Latvijā, izprintēju p60 formu, aizpildiju, pieliku klāt p45 un aizsūtiju uz UK. Pēc nepilna mēneša manā kontā ienāca naudiņa.
31.05.2013 18:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!