atkal par diplomdarbiem

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Iespaidojos no diskusijas vai vajag kau ko nest bakalaura darba vadītājam. Bet stāsts ne par to, bet gan par attieksmi no studentu puses. Veltīju ļoti daudz laika studentei (nu kādas 40 stundas, kopumā, noteikti). Kad aizsūtu viņai savus labojumus, lielāka daļa no tiem tiek ignorēta. Kad prasu, kāpēc tā, viņa saka, ka viņa to bija domājusi tā un šita...es viņai saku, ka tā nav pareizi, ka vajag izlabot. Viņa atkal strīdās. Beigās es saku, ka labi, man vienagla, dari kā gribi. Viņa man atbild, nu kā tad tā, es taču nezinu kā pareizi vajag, jūs esat vadītāja, sakiet, kā tad pareizi vajag! WTF? Un tā vairākas reizes. Vakar viņa man atsūta savu (kā viņa saka pēdējo versiju) 5 no rīta. Man darbi jau tā ir daudz, tāpēc izdomāju, ka paskatīšos studentes darbu vakrā, kad būšu mājās. 17:00 viņa man zvana un prasa vai esmu apskatījusies darbu. Es saku, ka man vēl nebija laika! Skatīšos pēc 19:00. Viņa saka, ka es biju rēķinājusies, ka jūs pa dienu skatīsieties. Es saku, ka man galīgi nebija laika. Saku, ka tulīt paskatīšos. Zvanu uz sporta klubu, atsaku sporta nodarbību, zvanu vīram, saku, ka vakaraiņās (kā bija norunāts) šodien neiesim. Nosēžu 3 stundas ar viņas darbu. Aizsūtu un piezvanu viņai, ka izlaboju, lai skatās. Šodien viņa atnāk ar iesietu darbu, es skatos, a tur ne vella nav no tā, ko es vakar laboju. Prasu kāpēc ta? Bet viņa man saka, vai! es droši vien sajacu failus, kad drukāju.
Kas tā par attieksmi? Kā vispār tā var? Man vienkārši baigi viss sakrājās, tāpēc čīkstu :( Riebjas, ka cilvēks galīgi neprot novērtēt citu darbu :(
31.05.2013 17:01 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Marta(tā foršā), es arī ticu, ka dzīvē viss nāks atpakaļ, gan slikts, gan labs.
31.05.2013 17:37 |

Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
Jessica, tad jau tu malace ;)

Man atkal vel teorija jāpielabo bišķiņ un praktiskā jāsāk raktīt- būšu divas dienas kā zombijs :D
Man tikai ievadu vadītāja redzēja, bet teica, ka ir labs- ļoti maz jāpielabo, ceru, ka ar pārējo darbu nebūs traki un tur ar viņai patiks :)
31.05.2013 20:07 |

Reitings 524
Reģ: 28.05.2013
Sugarmakeup- es saprotu, ka gribas ātrāk tikt vaļā no tādiem bezatbildīgiem studentiem, taču, parakstot un tā vienkārši palaižot aizstāvēt, lai gan netika ņemti vērā ne ieteikumi, ne labojumi - kādus absolventus izlaiž skola, kurā Jūs strādājat?
Un pēc tam brīnās, ka absolventi grib, lai viss būtu tiem pasniegts uz paplātes ,ja darba vadītājs vienkārši paraksta....
01.06.2013 16:05 |

Reitings 13
Reģ: 22.04.2013
Ļoti žēl, ka tomēr ir tādi studenti, kas nenovērtē to, ka pasniedzēji arī ir cilvēki. Piemēram, kad man bakalaura darba vadītājs pārbaudīja darbu, es katru aizrādījumi laboju, jo kā nekā cilvēks arī centās palīdzēt, lai mans darbiņš būtu labs. Piekritīšu aloe, jo tāda bezatbildība no studentu puses nav forša.
01.06.2013 21:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits