Kas jums nepatīk ? - Mati, kosmētika

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 01.12.2009
Hei meitenes. :)
Daudz ir diskutēts par to kuri apģērba gabali ir vnk briesmīgi, tagad parunāsim no kakla uz augšu. Tāpēc tagad jautājum:

- Nosauciet trīs lietas, kas ir Jums šķiet briesmīgas sakarā ar matiem (ja neskaita netīrus matus :D)-frizūras, matu aksesuāri, matu krāsas tonis ?

- Un trīs, kas Jums liekas nepieņemamas kosmētikas pielietojuma.
31.05.2013 16:17 |

Reitings 24
Reģ: 02.08.2013
Ja ir viss normas robezhaas,tad ok,bet esmu pamanijusi,ka 15-16 gadiigas skukes nu taaaaaa paarmaalee taas uzacis,ka izskataas peec raganaam!

:D Ķieģeli uzacu vietā !
04.08.2013 14:29 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Nav nekā tāda, ko iedomājoties uzreiz varu teikt, ka nepatīk. Pārbalinātas blondīnes, pārmērīgs meikaps utt. nepatīk, jā, bet, ja kādai/m patīk zili/zaļi/rozā mati - lai jau staigā. Tas pats par apģērbu, aksesuāriem. Vienai tumši krāsotas acis piestāv un izskatās super, citai atkal izskatās kā ar ogli krāsots un ar aizvērtām acīm.

Liekas , ka Jūs lielāko savu dienas daļu pavadāt vērojot citas!
Personīgi man, nav laika, lai paspētu nopētīt cilvēku no galvas līdz kājām,man pat tas liekas neētiski, kā grib tā staigā , katram ir savs iemesls!

Piekrītu. Pēc citām diskusijām tas nav brīnums, ja pat roku spalvas paspēj izskaitīt garām ejot. :D Es nevienu īpaši nevēroju, cik garām ejot iekrīt acīs vai pamanu kko. Nu labi - uzkrītoši paskatos uz tiem, kuri mani vēro, es to ļoti labi jūtu un man tas nepatīk. :D Man pilnīgi vienalga - pēta matu galus, roku spalvas, kājas, domā, kur apģērbs pirkts vai veikalā groziņa saturu - apskatījies - pietiek, bet - neblenz. :D
04.08.2013 14:37 |

Reitings 33
Reģ: 28.07.2013
Vienīgais par matiem, kas man nāk prātā ir neprofesionāli izbalināti mati-tādi, kas balansē starp oranžu un dzeltenu. Nu, ataugušas matu saknes man nešķiet nekas nenormāls, visi nevar ik pēc 2 nedēļām maksāt 20 Ls par piekrāsošanu. Par krāsām - galvenais, ka piestāv, lai kaut zaļus matus krāso, ja stils ir piemērots.

Par kosmētiku-ļoti nepatīk lūpu spīdumi, laikam nevaru paskaidrot kāpēc, bet vienkārši nepatīk. Te daudz tikai pieminēts par biezām uzacīm. Tās es vēl varu pieciest, bet izplūkātas kā šīs :
04.08.2013 14:51 |

Reitings 1492
Reģ: 14.04.2013
guest,

nu jau, nu jau! :) Ja kāda sēž 30min sabiedriskajā transportā, stundu skrien pa skrejceliņu, 2h nīkst vilcienā, stāv rindā veikalā, frizētavā gaida, kad viņas matu krāsa iedarbosies,utjp., kāds grēks nenodurt acis grīdā vai nerisināt trešās pasaules problēmas, bet pavērot citus un ,ak jel, atskārst, ka ne visas galvas un sejas šķiet pievilcīgas? Pietiek uzmest vienu skatienu (whoaaa! Tam nevajag visu dienu! ), lai saprastu, ka kaut kas nav acij tīkams. Šaubos, ka kāda ir tik neaudzināta, lai uz vietas skaļā balsī šausminātos, kā gan var būt govs riņķis degunā vai izdzīti deniņi, turklāt, domāt nav grēks.
04.08.2013 15:03 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
No tiem, kas vēl nav nosaukti -- man briesmīga šķiet pārāk gaiša lūpu krāsa. Ja vēl tā nepavisam neiet kopā ar ādas toni...

Pati briesmīgākā frizūra, manuprāt, ir stingrās lokas. Šausmīga lieta.
04.08.2013 15:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits