attiecības & soc. portāli

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
čau!

Gribās vienkārši uzzināt viedokļus un domas par attiecību atspoguļošanu sociālajos portālos. Piemēram, pāra foto. Zinu nav tāda 'normāli' jēdziena, bet prātoju, cik ātri ir prātīgi atrādīt sevi un otro pusīti.
Man kaut kā šķiet ļoti uzpūsti, ja pēc mēneša vai divu kopbūšanas liek kopējas bildes, visiem baigi patīk utt :D Es domāju - a ko tad darīs, ja tas burbulis pārsprāgst un čuss vien sanāk.

Kā jums? Ir daudz kopēju bilžu un cik ilgi ir kopā būts? vai jebkāda cita pieredze šajā jautājumā.
31.05.2013 15:53 |

Reitings 52
Reģ: 06.10.2012
Man nav nekādu pretenziju pret tā saucamajām pārīšu bildēm. protams, ja ar mēru, jo kas par daudz, tas par skādi. :)
Starpcitu, vienu gan esmu ievērojusi - ja man profilā bilde ar puisi, tad statistikā reti kad parādās lieli cipari, kā arī mistiski uzbāzīgie pielūdzēji liek mierā, taču ja ir bilde, kā profila bilde,kur esi pati- statistika tiešām aug un arī mistiskie, nevēlamie pielūdzēji atkal uzrodas! tākā, viens labums tam visam ir. :D
31.05.2013 16:24 |

Reitings 2532
reizēm jau bildēs var redzēt - es pati bieži pāsrkatu savas vecās bildes, kad sākām draudzēties..nu tāds mirdzums acīs, tāda love,ka nezinu -sprāgst pa visiem galiem ārā. un paskatoties tagadējās bildes - nekas nav mainījies - bildēs acīs VAR redzēt ot,ka ir vēljoprojām tas ekšens vienam pret otru.

tas ir feini, tiešām! :)
31.05.2013 16:24 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Jā, dažkārt pasmaidu par tiem "lieliskajiem vīriešiem" un viņu varoņdarbu foto. Tāpat kā pasmaidu, ja "lieliskajam vīrietim" ir knapi 20 gadi.

Man ir dažas kopīgas bildes, piemēram, no ceļojuma vai kāda pasākuma, kuras redz tikai mani draugi. Nekādus attiecību statusus neuzrādu un savu vīrieti pasaulei neatrādu. Bet neliegšos, ka padsmit gados likās, ka visai pasaulei jāzina, ka man ir draugs un viņš ir superīgs :)
31.05.2013 16:25 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Līdz ar digitālās ēras bumu, fotogrāfijas vairs nav tikai mūsu ģimenes albumos. Mēs tās saliekam internetā - re, manas kāzas, te es ceļojumā, te izlaidums.. Kas tur sevišķs? Arī man tā šķita līdz brīdim, kamēr uzzināju, ka tāds internetā ievietots foto var izmainīt pat cilvēka likteni.

Izlasi, pirms liec savu bildi citu apskatei!

Lai par to pārliecinātos, veic vienkāršu eksperimentu (ja vien Tev lauku mājas kūtī vista izperējusi cāļus).
Nofotografē vienu cālēnu un bildi nosūti vairākām draudzenēm, piekodinot - tiklīdz ir nomākts garastāvoklis, darbā radušās nepatikšanas vai piemeklējušas citas ķibeles, lai paskatās uz cāļa bildi!
Pēc vairākām dienām redzēsi, ka foto modelis veiklībā atpalicis no pārējiem brāļiem, zaudējot apetīti un sācis vārguļot!
Lai gan Tavas draudzenes veroties bildē, pūku kamoliņam ļaunu nevēlēja, neaizsargātajai radībai skatieni, kas tika uz viņu vērsti, izsūca enerģijas potenciālu! Čiepstētājs kļuva par prieka enerģijas donoru saskumušajām meitenēm, bet pats panīka. Līdzīgi var notikt ar cilvēku!

Eksperimenta veicējiem iesaku nobildēt visus cālēnus, bet vienam pūkainim apsiet ap kāju sarkanu lentīti. Tas ar izrotāto kāju bioenerģisko potenciālu zaudēs vismazāk un skries pa pagalmu sveiks un vesels, jo ļaužu skatieni būs vērsti uz sarkano lentīti!

Tāpēc prātīgi rīkojas mammas, kas, fotografējot bērniņu, viņam ap galvu apsien košu lenti ar puķi vai blakus apsēdina spalvainu plušķīti, lai fotogrāfijas vērotāju raidīties skatieni trāpītu rotaļlietai vai galvas rotājumam!

Bildēties kopā ar mīļoto cilvēku un pēc tam pakaifot par izdevušos bildi - tas nav nekas nosodāms, bet laist uzņēmumu apritē interneta vidē, lai citi to pēta ar melnu skaudību un nenovīdību, ir bīstami pāra attiecībām!

Bildēties un fotogrāfijas ievietot internetā - tas nav nekas nosodāms, bet mēs diemžēl nedzīvojam lojālā, mīlošā, pretimnākošā un jaukā sabiedrībā!

Nelaimīgs cilvēks, vērojot priecīgus jaunlaulātos, varbūt tajā brīdī kļūst mazliet laimīgāks, bet vienlaikus viņš savu nelaimi, skābumu vai greizsirdību nodod tiem, kuru priecīgākais brīdis dzīvē iemūžināts fotogrāfijā. Nav brīnums, ka viņi pēc kāda laika izšķiras!

Nedomāju, ka publiskai apskatei būtu jāizliek maza bērna bilde. Vecākiem jāatbild par katru soli, ko viņi dara, un ir jābūt pamatojumam - tas ir ģimenei svarīgs notikums, ko tā vēlas parādīt visai pasaulei vai lielībai. Kristīts bērns ir aizsargāts, bet viņš nav pasargāts no vecāku lielības!

Ne tikai bērnu, arī pieaugušo fotogrāfijām nevajadzētu parādīties plašai apskatei.. īpaši vajadzētu pārdomāt par ģimenes albuma bildēm. Latvieši ir skaudīgi, bet domām ir liels spēks - saki, viņam iet labi, bet cik ilgi tā ies? Nepaiet ilgs laiks un ģimenē sākas kašķi!
31.05.2013 16:25 |

Reitings 874
Nav, nelieku, it sevišķi stulbi liekas, ka šādi foto parādās pēc pāris mēnešu draudzības.

Nu jau bijušais arī gribēja publiskot attiecību statusu facebook, neapstiprināju, jo man tas likās stulbi, un labi ka tā, jo nu jau vairs neesam kopā!
31.05.2013 16:26 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
eizēm jau bildēs var redzēt - es pati bieži pāsrkatu savas vecās bildes, kad sākām draudzēties..nu tāds mirdzums acīs, tāda love,ka nezinu -sprāgst pa visiem galiem ārā. un paskatoties tagadējās bildes - nekas nav mainījies - bildēs acīs VAR redzēt ot,ka ir vēljoprojām tas ekšens vienam pret otru.

Piekrītu čāčai :)

Esam kopā pāris mēnešus un bildes ieliku tikai tādas, kur mēs kopā esam kaut kur aizbraukuši. :) Lai ģimene redz. Par pārējiem vienalga.
Bet tādas bučošanās bildes mums gan nav bijušas. Tās tikai pašiem priekš sevis, ja būs.
31.05.2013 16:29 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Nu manas bildes ir pilns internets un man nekas no tā nav mainījies. Mēs pievelkam lietas kurām ticam, ja domā , ka noskaudīs , tad paši vien ar savu enerģiju pievilinam to noskaušanu ! :)
31.05.2013 16:32 |

Reitings 3966
cik ātri ir prātīgi atrādīt sevi un otro pusīti.

tas ir parak nnepratigi. Es pat savu bērnu neatrādītu, kur nu vēl savu puisi. Viņš pat man nav draugos apstiprināts. Kāds ieies apskatīsies o kas tas tāds. nu nē. :D un tad sāks visādi trolji viņam rakstīt. :D
tā tu katru reizi liksi bildi ar savu puisi, kā jauns parādīsies. Tas nav norm.
31.05.2013 16:37 |

Reitings 8407
Man ir kopīgas bildes ieliktas, bet albumos, kur kādi pasākumi, nevis "mūža mīla, buc, buc". :D un man vīrietis ir mana ģimenes un dzīves sastāvdaļa, tāpēc uzskatu, ka kopīgas bildes šad un tad ielikt ir normāli, it īpaši, ja esam jau kopā 5,5 gadus un kopīgi nākotni plānojam.

Par tām mēneša mīlestībām gan esmu skeptiska, bet tā kā neesmu draugos, tad facebook tas nav redzams tik izteikti.
31.05.2013 16:45 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
angy_ - cik ļoti viņai labi ir kopā ar norvēģu vīrieti, cik labs, pat ar latvieti nav vērts salīdzināt utt. :) bildes gan kopīgās nebija, bet likās tā - nu priekškam tev to stāstīt visiem? Vēl pie tam, ja pāris mēnešus vēlāk viss ir cauri
31.05.2013 16:53 |

Reitings 147
Reģ: 15.01.2013
Runājot par sociālajiem portāliem, MAN visbriesmīgākās šķiet darbības Twiterī un tamlīdzīgās ailēs ("runā"), kur cilvēki "atzīmējas" kad pabijuši tualetē, kad veikalā un kad nabadziņi sēž mājās saslimuši. Kuru tas vispār interesē!? :@
31.05.2013 16:57 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
Koskaties ļoti interesanti pastāstiji. Esmu tikai vienā soc portālā un tikai profila bildēs esmu likusi kopbildi . Albūmus jēlus netaisu
31.05.2013 17:08 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Cik daudzas te viegli aizkaitināmas. Nu bet ja cilvēkam patīk tās mīļbildes likt, tur taču nekā slikta nav.

Runājot par sociālajiem portāliem, MAN visbriesmīgākās šķiet darbības Twiterī un tamlīdzīgās ailēs ("runā"), kur cilvēki "atzīmējas" kad pabijuši tualetē, kad veikalā un kad nabadziņi sēž mājās saslimuši. Kuru tas vispār interesē!? :@

Šim tiešām ļoti piekrītu.
Vai tiešām kāds ir atzīmējies, ka bijis tualetē?!
Manos draugos ir daži kadri, kuri nobildē savu kāju vannā un ie4ekojas, ka viņi tgd ir kkaa rezidencē maskačkas un vannojās.
31.05.2013 17:12 |

Reitings 147
Reģ: 15.01.2013
Mi amor: Labi, par to tualetes apmeklējumu es pārspīlēju, bet tālu no tā vairs nav...
31.05.2013 17:14 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man ir kopbildes sociālajos portālos. Esam kopā 5 gadus - man tas liekas pilnīgi normāli. Un vismaz atkrīt problēma, ka kāds rakstītu, lai iepazītos :D

Nekādus statusus neizmantoju, bet nu tāpat jau skaidrs bildes dēļ.
31.05.2013 17:14 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es kaadreiz sevi paraadu,bet man ir paargaajis tas laiks,kad gribaas ,lai mani fotograafee un veel ar viiru...noteikti nee!Es peedeejaa laikaa saku viiram,lai fotograafee mani taa taalu,lai pazinas neredz taas krunkas utt:D:DMaajas nestaav nekur fotograafijas-nekaadi raamiisi uttJa gribu paskatiities saveejos -paskatos kompiitii un miers...!
Savu viiru redzu tik biezi,ka nav nekaada iekaare vel skatiities uz vina bildi arii...!:D
31.05.2013 17:15 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Fraulein es tiešām nebrīnīšos, ja tā arī kāds būs izdarījis un vēl nofotogrāfēs.
31.05.2013 17:17 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Man ir dažas kopbildes. Kopā esam nepilnus 4 gadus. Pirmo kopējo bildi ieliku pēc 9 mēnešu draudzēšanās.
31.05.2013 17:19 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Pati neesmu attiecibas interneta vide atradijusi. Ja tiesham nopietni paliek, tad varbut. Vienkarshi neuzskatu, ka internetam jabut manas autobiografijas platformai. Bet vienalga, ja citi to dara (protams, ne parspileti).
31.05.2013 17:26 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Attiecību statusa maiņa draugiem.lv man parādījās ātrāk par kopīgu bildi. Pagāja laikam bišķiņ vairāk kā mēnesi kopš attiecību sākuma. Bet tas bija tīri praktisku apsvērumu dēļ (lai neraksta man nepazīstami čaļi ar vēlmi iepazīties), un jau tad es zināju, ka šīs nebūs īstermiņa attiecības. Pirmā bilde parādījās laikam divus mēnešus pēc iepazīšanās. Jāpiemin gan, ka man īpaši nepatīk fotogrāfēties.
Tagad esam kopā jau astoto mēnesi un manā galerijā ir divas mūsu kopbildes.
Domāju, ja tiešām ir spēcīgas jūtas vienam pret otru un jau tik ātri abi ir sapratuši, ka vēlas savu dzīvi nodzīvot kopā, mierīgi var likt kādu kopēju bildi soc. potālos kaut pēc mēneša.
31.05.2013 17:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits