attiecības & soc. portāli

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
čau!

Gribās vienkārši uzzināt viedokļus un domas par attiecību atspoguļošanu sociālajos portālos. Piemēram, pāra foto. Zinu nav tāda 'normāli' jēdziena, bet prātoju, cik ātri ir prātīgi atrādīt sevi un otro pusīti.
Man kaut kā šķiet ļoti uzpūsti, ja pēc mēneša vai divu kopbūšanas liek kopējas bildes, visiem baigi patīk utt :D Es domāju - a ko tad darīs, ja tas burbulis pārsprāgst un čuss vien sanāk.

Kā jums? Ir daudz kopēju bilžu un cik ilgi ir kopā būts? vai jebkāda cita pieredze šajā jautājumā.
31.05.2013 15:53 |

Reitings 118
Reģ: 29.05.2013
un vēl tas statuss aizņemts, tas vispār nekam neder. ta kā tāda noīrēta manta - tagad uz mani neskataties un nesarakstaties, jo esmu AIZŅEMTA, kam tas vajadzīgs :D
31.05.2013 18:12 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Pilnīgi vienaldzīgi ko, kad un kā citi liek.
31.05.2013 18:59 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
No sākuma liku gan foto, gan attiecību statusu, bet, kad attiecības nomainījās viena pēc otras, tad sapratu, ka laikam izskatās smieklīgi :D
31.05.2013 19:30 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Bet, ja pāris, kas ir laimīgi un ilgi kopā- kāpēc viņi nevarētu likt kopbildes? Man tieši liekas jocīgi, ja redzu, ka pāris, kas ir par precējies, nav nekur bildēs redzams kopā. Kā tādi svešinieki....
31.05.2013 19:33 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Kopā esam 6 gadus. Kopējo bilžu maz, vēl mazāk ir tādu, kur mēs abi labi izskatamies. Bet kādas 6 ir ieliktas portālos.
Man gan patìk, kad pārim ir kopējas bildītes. Patik apskatīt cilvēkus, kuri ir laimīgi
31.05.2013 20:58 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Nu jā, vienīgais, kas man ir, ir tas, ka statuss uzrādās kā "aizņemta" un facebook'ā parādās, ka ir attiecībās ar konkrēto cilvēku. Uzliku tikai tāpēc, lai tipi no pagātnes reiz liekas mierā un ticiet vai nē, bet palīdzēja, jo līdz ar to sāka rakstīt arī nepazīstami vīrieši - piemēram, kaut kādi ārzemnieki, kuri raksta daudzām pēc kārtas. Vismaz kaut kāds labums no tā statusa uzlikšanas. :D
31.05.2013 21:14 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Stulbi ir vispār likt kaut kādas bildes soc. port., jo pārsvarā tādas liek tās trakās hormonu apsēstās pusaudzes, tipiskās ķērājtipa, zīmētājas, kam normālam pārim ir jāizrāda tas. Tak, ja mīl viens otru vai tad tas ir priekš publikas vai sevis? šausmīgi prasta atklātība par savām attiecībām kā tādiem dzīvniekiem - cilvēku degradācija mūsdienās...

Uz mani gan tas neattiecas, jo man vispār nepatīk fotografēties ne vienai, ne ar kādu kopā, bet pēc citētā viedokļa sanāk, ka arī ar sevi vispār nekādas bildes nedrīkst likt - arī degradācija galu galā, jo sevi izrāda. Nē, es tiešām nesaprotu, kas slikts ir pāru bildēs, man tieši ļoti patīk skatīties oriģinālas pāru fotosesijas vai vienkārši mīlestības pilnas bildes. Skaisti!
31.05.2013 21:53 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Pilnībā piekrītu Pievakarei. Labprāt dalos ar savām bildēm draugos un citur un nesaskatu tur nekādu degradāciju. Protams, nav runa par ikdienas fočēšanos izejot no mājas, tas gan nav man. Bet man, piemēram, pašai patīk skatīties skaistas bildes un ne tikai pāru un ne tikai manu draugu. Kas degradējošs var būt skaistos cilvēkos? Es nesaprotu. Tad jau no mājas ārā arī nevar iet, ka tik kāds nepamana un nepadomā, ka izrādos, ja reiz esmu savu miesu izvilkusi no mājas.
31.05.2013 22:05 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tad jau parasti dzes ara ex.

ieliku. lai nekolijas man klat!
31.05.2013 22:08 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Man visi draugi ir pārāk skaisti,lai viņus rādītu citiem :D
31.05.2013 22:09 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
I dzīves notikumi, kuros piedalos es un līdzās piedalās arī viņi, tad kāpēc man būtu kas jāpiedomā, cik kopējo vai atsevišķo vīrieša bilžu, kas man śķiet izdevušās, neielikt, lai tikai kāds nepadomātu, ka zīmējos. Vai nav tā, ka šitais vairāk 'sāp' brīvajām meitenēm? Loģiski, ka es nerunāju par estētiski nebaudāmiem maigošanās skatiem, bet normālām, ikdienišķām bildēm.

Man tad jau dīvaināk liekas, ko esmu novērojusi, ka piem. vīrietis, kas bijis ceļojumā ar draudzeni, salicis galeriju ar bildēm 'es un piramīda, es viesnīcas istabā utjpr.', kur nevienā bildē nefigurē viņa meitene, kāpēc?
01.06.2013 00:39 |

Reitings 7743
Tiešām smieklīgi ir, kad pēc pāris mēnešu, nedēļu kopā būšanas ir bildes, kur sola viens otram mūžīgu mīlestību un pēc pāris mēnešiem jau ir bildes ar citu ''mūža mīlestību''. Bet nu - tā ir katra paša darīšana, ko un kāpēc likt. Mēs nemēdzam visiem atrādīt bildes, kur esam bijuši, kad esam bijuši un lai parādītu, ka vēl esam kopā. Kādas smukākas bildes tiek ieliktas tikai tuvāko cilvēku apskatei. Smieklīgi jau ir, ka daži aiz ziņkārības tā starp citu pajautā vai vēl esam kopā, jo draugos jaunu pārīšbilžu nav, tas jau šķiet absurds. :D
Viena šeit minēja, ka šķiet jocīgi, ka pat apprecoties nav kopīgas bildes soc. portālos, kā tādi svešinieki utt., man atkal uz to ir savs skatījums - tuvākie cilvēki zin to, kas jāzin, neredzu jēgu un vajadzību likt publiskai apskatei bildes - apprecējāmies, te ar bērniem, te ar jauno mašīnu, te nopirkām māju, nopirkām suni utt., zinu daudzus, kas tā dara. Tas vnk. nav man, tāda privātās dzīves atrādīšana visiem, kam interesē, es soc. portālus izmantoju citām lietām nevis atrādos. :)
01.06.2013 12:28 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Man smieklīgāk liekas kopprofili - Anetiņa un Rihārdiņš un uzruna mēs..
01.06.2013 15:08 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Esmu kopā ar draugu gandrīz 4 gadus. Ik pa laikam dr.lv parādās kkādas bildes no pasākumiem, ekskursijām un tur esmu redzama arī kopā ar draugu. Neredzu tajā neko sliktu. Nelieku tās ar mērķi izrādīties kāds man draugs, kādas man attiecības. Man drīzāk liekas jocīgi, ja izliekas, ka nav attiecībās un vispār nav otras puses.
Man vispār pašai patīk skatīties citu kāzu bildes vai kādas labas fotosesijas, jo no tām bildēm vienmēr tāds pozitīvisms un laime staro.
Vienīgais, kas man šķiet stulbi ir viens profils uz pāri un vēl tas, ka viens otram bilžu komentāros bez maz sacerējumus ar salkaniem tekstiem sarakstījuši.
01.06.2013 15:23 |

Reitings 5
Reģ: 01.06.2013
Esam kopā tikai mēnesi pagaidām :$ Bet ir kopbilde vnk mīļa, šķiet, ka ar šo puisi visam jābūt jauki un pa nopietno. Galerijas nosaukumā gan nelieku tādus tekstus ar lieliem saukļiem ;D Attiecību statuss arī ir norādīts.
Ja nu viss beigsies, tad par radiem neuztraucos, visvairāk jautājumus varētu uzdot vecmamma, kura neizmnato sociālos tīklus un pagaidām vēl nezina, ka man vsp ir draugs :D
Bet saprotu autores domu, bija arī man dr kāds 16 gadīgs puisis, kurš galerijā bieži lika bildes ar savu mīļoto meiteni / mūža mīlu forever, un tad pēkšņi viss.. tikko TĀDA mīla un cik ātri tas beidzas :)
Ne vienmēr tāda bilžu likšana norāda uz zīmēšanos vai tml, bet nu, kas par daudz, tas par skādi, aizrauties jau arī laikam nevajag.
04.06.2013 00:13 |

Reitings 370
Man īpaši nepatīk afišēt savas attiecības. Liekas tā smieklīgi, kad cilvēki nomaina stausu 3 dienas pēc tam, kad saiet kopā un tad vēl pēc mēnēša, kad jāšķiras jāmaina atpakaļ. Draugos nezinu kā ir, bet facebook tas parādās news feed un tad tu vari lasīt visādus komentārus no citiem, nu nezinu kuram tas ir vajadzīgs.

Ja aprecētos vai būtu pāris gadus kopā, tad nomainītu.
04.06.2013 00:27 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
a ko tad darīs, ja tas burbulis pārsprāgst un čuss vien sanāk

Nu tad liks kopbildes draugos ar nākamo cukuriņu :D

Pati nelieku mūsu bildes publiskai apskatei. Glabāju tās tikai par atmiņu sev un viņam, lai vēlāk ir ko atcerēties. Varbūt vēl ģimenei un tuvākajiem draugiem parādu, tas arī viss. Arī ar personīgajām savām bildēm nebārstos, man tas nav vajadzīgs.
04.06.2013 00:39 |

Reitings 8272
nu mēs ielikām bildes apmēram pēc pusgada. agrāk citu bilžu nebija + mēs nevarētu arī ātrāk neko publiskot.
citi cilvēki pāris mēnešu laikā jau izveido nopietnas attiecības. es vairījos vsp likt draugos bildes, ja ar kādu satikos, jo tās man nešķita TIK nopietnas attiecības. var jau būt rozā dzīve, rozā pasaule un viss pārējais, bet vajag, lai paiet nedaudz laiks, nevis ik pēc 2 mēnešiem dzēst ārā bildes un likt jaunas. tas man liekas muļķīgi.
man ir bildes, kur mēs esam ceļojuši vai retu reizi ciemos, kad vnk ir sagribējies pafočēties. bet ne jau ielikt bildi ar 2 sejām pa visu ekrānu ar uzrakstiem, mēs esam ļoti laimīgi, vislābākiem, mīlošākie vai vēl nez kādi. bieži vien šādi te ieraksti vēlāk tiek dzēsti.
04.06.2013 08:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits