Tiešām smieklīgi ir, kad pēc pāris mēnešu, nedēļu kopā būšanas ir bildes, kur sola viens otram mūžīgu mīlestību un pēc pāris mēnešiem jau ir bildes ar citu ''mūža mīlestību''. Bet nu - tā ir katra paša darīšana, ko un kāpēc likt. Mēs nemēdzam visiem atrādīt bildes, kur esam bijuši, kad esam bijuši un lai parādītu, ka vēl esam kopā. Kādas smukākas bildes tiek ieliktas tikai tuvāko cilvēku apskatei. Smieklīgi jau ir, ka daži aiz ziņkārības tā starp citu pajautā vai vēl esam kopā, jo draugos jaunu pārīšbilžu nav, tas jau šķiet absurds. :D
Viena šeit minēja, ka šķiet jocīgi, ka pat apprecoties nav kopīgas bildes soc. portālos, kā tādi svešinieki utt., man atkal uz to ir savs skatījums - tuvākie cilvēki zin to, kas jāzin, neredzu jēgu un vajadzību likt publiskai apskatei bildes - apprecējāmies, te ar bērniem, te ar jauno mašīnu, te nopirkām māju, nopirkām suni utt., zinu daudzus, kas tā dara. Tas vnk. nav man, tāda privātās dzīves atrādīšana visiem, kam interesē, es soc. portālus izmantoju citām lietām nevis atrādos. :)