Pastāstīsu kautko. :) Kad iepazinos ar sava vīrieša māsu, es vienmēr biju ļoti pārsteigta cik nenormāli daudz viņa ēd, porcija tik liela kā mežstrādniekam, bet pati skaista un slaida, ar tvirtu augumu. Īsta saldummīle. Ar viņu ātri nekļuvām tuvas un man bija neērti ko jautāt. Bet izrādās, ka viņa pie sava auguma strādā ļooooti smagi. Viņa atklāti arī pateica, ja viņa nesportos, viņa ātri apvelsies. Pirmkārt viņa skrien praktiski katru dienu, vismaz 5km, tas ir pats minimums. Un skrien viņa diezgan raitā riksī visu gabalu. Pec tam izstaipīšanās, tad seko hantelīšu pacilāšana. Viņa vispār pa dzīvi ļoti aktīva un visur atradīs veidus aktivitātēm, ar bērnu braukā ar riteni, iet uz baseinu peldēt kad brīvāks, nereti vakarā skatoties filmu pacilā hanteles. Citreiz rītu sāk ar fitness tv rīta rosmi. Protams tas viss nenotiek uzreiz, dienās kad neskrien, citas aktivitāte sparasti ir tad kd neskrien, jo mājās ļoti vēlu no darbiņa, viņa uztaisīs kaut 100presītes un 50pietupienus pirms ies gulēt. Lūk tas ir gribasspēks un tā jau gadus 9. Arī pēc mazulīša piedzimšanas, pusgada laikā atguva savu figūru.
Nedomā, ka lielos, es vienkārši vēlos parādīt, ka bieži tās tievās pie sava auguma strādā ļoti smagi. Un tas, ka tu redzi slaidu meiteni ēdam burgerus un picas, uzreiz nenozīmē, ka viņa ir caurbira.