protams logiskak to ir jautat puishiem,bet spriezhot peec juusu pieredzes, kaa tad iisti ir, vai puishiem patiik tie visi miiljvaardinji,jaukas sms taapat vien,etc. vai arii tas viss tikai saakuma stadijaa?
tad jau sanaak, ka tas nav vajadziigs :D nezinu,man dazreiz patiik saveejam uzrakstiit ko miilju, vinsh jau arii atbild jauki :) bet kaut kaapeec aizdomaajos par to,vai tas neapniik.
Atkariigs no cilveeka. Ir romantiskie viirieshi, kuri sajuusminaas par taadaam lietaam un ir taadi, kuriem tas viss derdzaas. Neba visi vienaa maisaa baazjami.
Mans nav nekāds romantiķis, bet tā kā viņš mani nosauc par mīļo šad tad, tad es arī pretī- mīļais, bet pa reizei. Man tiešām uznāk,kad ne no kā gribās ko mīlu uzrakstīt un dažreiz vins vienkarsi kko tik atbild :D bet dažreiz viņam pašam uznāk atsūtīt man ko jauku un tad man smaids pa visu seju :D
Pēc 2,5 gadiem, joprojām savā virzienā jebkurā diennakts laikā dzirdu... zaķīt... :) Un, kad esam prom viens no otra vairāk kā dienu, tad arī ir sms ar... skumstu... ilgojos... mīlu... u.t.t. :)