Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

No tumši brūniem līdz blondiem matiem

Reitings 9
Reģ: 30.05.2013
Sveikas! Varbūt kādai noderēs. Man ir tumši brūni mati (mana dabīgā matu krāsa), vēlāk izlēmu pie friziera izbalināt blondas šķipsnas. Rezultātā man bija skaistas blondas šķipsnas- gandrīz vai baltas. Tā kā mati man bija atauguši par kādiem 5 cm, un makā svilpoja vējš,nolēmu veikalā nopirkt matu krāsu un pati sevi nokrāsot. Drogās nopirku jauno SYOSS 13-0 Ultra lightener (https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRoO_KExl7c5gVOmbpdHN0bH8LwSVRdQcCezoA9uZ-uN0mqOLaL). Uz iepakojuma rakstīts, ka padara matus par 8 toņiem gaišākus, bet zilais pulveris, tas riktīgais balinātājs, klāt iepakojumā nebija. Viss bija ok, neskaitot to, ka mani brūnie mati bija iedzelteni, bet šķipsnas bija baltas, kā jau iepriekš. Pāris dienas pēc, atkal jau Drogās, nopirku Palette Deluxe 318 Diamond blonde (http://www.palette.schwarzkopf.com/content/dam/palette/en/Products/Shade_Overview_140x240/PDL_318.png) matu krāsu. Nokrāsoju un iedzelteni mati kļuva par smuki blondiem, tikai tās šķipsnas, kuras iepriekš bija balinātas, kļuva pelēkas, bet ar laiku, 2 nedēļu laikā, vai pat mazāk, pelēkums izmazgājās ārā. Bet teikšu godīgi, pēc SYOSS matu krāsas, kura man izmaksāja gandrīz Ls5, mati bija pasakaini mīksti un viegli ķemmējami, tiešām, kā no salona. Bet pēc Palettes mati bija vienkārši pretīgi!!! Tādi, kā gumija, pilna ķemme ar ,matiem. Tā nu es pārtapu par blondīni. :)))
30.05.2013 20:04 |

Reitings 9
Reģ: 30.05.2013
un jā, Palette man izmaksāja Ls 2.19 :)
30.05.2013 20:06 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
veiksmes stāsts?! :D :D :D mati kā švamme, galvenais, ka blondi :D
31.05.2013 11:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits