palikt vai atgriezties LV

Reitings 63
Reģ: 30.05.2013
Meitenes zinu, ka man pašai jāizlemj, beet es gribētu dzirdēt Jūsu viedokli.
Esmu UK jau gadu, pēc vidusskolas paņēmu gadu pauzi, lai saprastu ko es vēlos!

Atbraucu uz UK tikai dēļ savas otrās pusītes, viņš dzīvo šeit jau ļoti ilgu laiku, viņš ir latvietis, man šeit ir labi atalgots darbs, šogad plānots arī iet augstskolā, man jau deva atbildi, ka paņēma mani!

Taču ir viens milzīgs BET

Apstākļi ir iegrozījušies tā, ka man un manam puisim ir iespēja braukt uz Latviju atpakaļ, es mācītos augstskolā, strādātu un naudas ziņā viss būtu ok!
Man arī tik ļoti gribās braukt atpakaļ, jo pietrūkst draugi ģimenes, draugs gatavs arī braukt, kad es vēlos!

Bet man ir divi ļoti tuvi cilvēki, kuri mudina tomēr palikt, un izmācīties Anglijas augstskolā, un tad pēc tam braukt atpakaļ uz LV, jo Anglijas izglītības diploms būs ļoti vērtīgs, salīdzinoši ar Latvijas

Aiijjjj nesaprotu vienkārši ko lai dara, man pašai no vienas puses ļoti gribas braukt atpakaļ, ļoti, bet no otras puses es visu laiku domāju, ka nožēlošu, ka aizbraukšu, un tiešām palikt šeit tikai dēļ Anglijas papīra?? es nezinu ko darīt, pirmo reizi esmu tik grūtā situācijā!
30.05.2013 15:45 |

Reitings 92
Reģ: 30.05.2013
Ja lekasanai ir pieejami tikai latviesi, tad labak vispar nelekat, nav verts

Tikai līdz ar laiku tava vērtība arī zudīs un jau pie 30+ tikai retais varēs dabūt cietu stabu, nomainīs kā tādu riepu tevi pre 21 gadīgu un varēsi staigāt apkārt pa savu angliju nevienam nevajadzīga ! :D
30.05.2013 18:52 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Pastāstīšu kas man ļāva izlemt, es gan braucu prom no Lv. Neļāvu pirkt biļeti un vilku līdz pēdējam. Izlidošanas datums bija pienācis, atlikusi tikai nedaudz vairāk kā viena diennakts. Biļetes vel nav. Un tad kad man sākās panika, ka netikšu prom, raudāju, ārdījos :D Sapratu, ka tiešām gribu prom. Biļetes dabūju praktiksi pēdējā brīdī.

Man paziņa pēc šīs pašas ''receptes'', kuru es viņai ietecu :D, saprata, ka nemaz nevēlas braukt prom. Viņai saprata, ka viņai poveris uz to, ka biļešu nav un nekur netiks. :)
30.05.2013 19:38 |

Reitings 43
Reģ: 16.06.2012
Es pgājšgad studēju Maskavā, pa brīvdienām piestrādaju vēstniecībā, perspektīvas un tā, viss skaisti, bet traki vilka atpakaļ. Atgriezos - un šeku reku, dabūju tādu superīgu darbiņu pēc pāris mēnešiem un arī studijas varēšu pabeigt šeit. Nepatika man tur īsti, jutos nekomfortabli. Te uzreiz tāds miers... Protams, laukos tāpat man ir baisi pēc tādas lielpilsētas, bet Rīgā patīk, tik mierīgi :)
30.05.2013 22:43 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Tās, kuras brēc par slikto UK izglītību, jūs stulbas vai vnk tēlojat? Pārsvarā labākās Eiropas universitātes ir UK.
http://www.timeshighereducation.co.uk/world-university-rankings/2012-13/world-ranking/region/europe
02.06.2013 20:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits