Nav izmaiņu. Kàdi 3 kg vairàk, ko var izskaidrot, ka vajag muskuļu treniņu. Pieņēmos samērīgi, pēctam viss atpakaļ vecajā, lai gan esmu no tàm, kam venmèr ir bijis jàpiedomà pie kg. Varbút var izskaidrot ar krūts barošanu un ikdienas pastaigām, un jà- slodzi, jo ēdu es tiešām kàrtīgi.
Manai draudzenes mammai pēc pirmā bērniņa viss bija OK, bet, kad piedzima otrs - kaut kas sagāja greizi ar hormoniem un viņa ļoti pieņēmās svarā. Kādas tik diētas un svaru vērotājus nav mēģinājusi, nekas nelīdz.
Manai draudzenei savukārt pēc mazā piedzimšanas kaut kas notika ar vairogdziedzeri, tas sāka pastiprināti darboties - un viņa kļuva par caurbiru.
Mazajam 3 meneši tikko palika. Kad stājos grūtniecības uzskaitē biju 65kg, bet tagad 61kg.Nedarīju neko un ar krūti arī tikai īsu brīdi sanāca barot :( Bet nu es arī pa grūtniecību maz pieņēmos, max svars bija 72kg un pirms dzemdībām atkal bija nokrities nedaudz...mazais gan piedzima negaidīti liels priekš šāda maza vēdera - 3,460kg. Interesanti kāpēc tā, jo neesmu nekāda smalkā auguma īpašniece (1,76m)! Tas viss ir ļoti individuāli...
Pirms paliku stāvoklī svēru 62 kg, atnākot no slimnīcas - 65 kg, tagad, kad mazo baroju ar krūti jau 7 mēn sveru 57 kg :) Tā kā drusku kaut kas pazudis ir.
Vienai palīdz gēni, citai smags darbs ar sevi- sports :)
Manā ģimenē visas pēc dzemdībām ātri zaudēja svaru...
Man tagad pēdējais grūtniecības mēnesis, principā tikai vēders izaudzis, svarā esmu pieņēmusies ļoti maz... :)
Marilyn, tas viss ir ļoti individuāli.. Man 4.mēn nevarēja pateikt, ka esmu stāvoklī... Vēderiņš bija ļoti maziņš un praktiski neredzams.. Tas atkarīgs no auguma īpatnībām, kā bērniņš iegūlies u.t.t.