Situcija sekojoša, man mammai šobrīd ir Bites pieslēgums, bet viņu praktiski nav iespējams sazvanīt tieši darba vietā, visur citur zona laba(dzīvo mazpilsēta), viņa domā tagad pāriet uz kādu citu operātoru, respektīvi vai nu uz LMT vai Amigo. Amigo cenas ir zemākas, bet kā ar to zonu? Agrāk viņi pieskaitījās pie LMT, ne?
zona jau atkarīga no vietas, kur atrodas. man ir lmt, iepriekš bija amigo, nekad nav bijušas problēmas ar zonu. un amigo darbojas lmt tīklā. arī dzīvoju pa laukiem. http://karte.lmt.lv/
Man arī ir Amigo, zonas vienmēr ir visur pat maximā un citos līdzīgos veikalos kas ir ar tām metāla konstrukcijām (vismaz vienu laiku Tele2 nebija zonas Kandavā un Tukumā ka tagad nezinu). Un jā cenu ziņā Amigo arī ir lētākais 2,84 un runā 350 minūtes un 100 sms.
Man ir bite, dzīvoju Tukumā, bija zona un manai draudzenei ir bite, kura dzīvo kandavamā un arī ir un bija zona, nu ko varu teikt sūdīgi telefoni, ka neķer zonu. Jo man jauns telefons un man tukumā laukos zona ir, bet mammai pavecāks telefons un raustās,viņai tā,zona.