Ar draudzenēm ir interesanta lieta, ko esmu pamanījusi jau labu laiku. Ja sieviete pati par sevi ir patstāvīga uzskatos, tā teikt draudzeņu līdere, tad vienmēr pastāv risks , ka būs iejaukšanās otras attiecībās un tas ir nepareizi. Pamacības, viņš Tev nav piemērots, viņš izturas slikti, Tev vēl nav bērnu, kāpēc viņš vēl nav uzcēlis māju, tā nedara draudzenes.
Ja attiecības var veidot kā divi individuāli cilvēki, atceroties, ka privātā dzīve ir privātā un neviens no draugiem nav otra skolotājs, bet gan draugs, tad tā ir progresīva draudzība. Gadiem ejot arvien vairāk saproti, ka privātās dzīve ir īpaši jānošķir no draudzenēm, nevis tamdēļ, ka baidītos ka kāds uzliks ļaunu aci, bet gan , ka tas vairs neiederas pie tādām nobriedušu sieviešu sarunām. Joki, pasmiešanās par dzīves situācijām ir kas pavisam cits, kā sarunas, kāds viņš ir gultā utt.
Man tieši nesen pašai ar vecajām, man ļoti mīļām draudzenēm bija kopīga video saruna un smieklīgi, bet fakts, pirmais lielais jautājums:
DIO kā laulības dzīve?
Labi, paldies.
Vīrs pa dariem, ja?
Nu jā, vēlēšanas tuvojas, daudz jāstrādā.
Ā nu re, re kur arī ir. Būtu dienu dienā mājās , kašķētos visu laiku.
Vai no malas lasot nav mazliet smīns? Jo kas parādās, gaida nu tās sūdzības, kas būs? :) Tā kā iemācieties atbildes veidot tā, lai nebūtu sevi kādam jāpaskaidro un jājūtas vēl vainīgam.