rainha, man arī tāds jautājums, jo, manuprāt, tā ir pilnīgi nevajadzīga, nebija cilvēkam, ko darīt, izdomāja, ka būs lielas filosofs un domātājs :D pfff
Šodien karsta diena, paspēju 2h mājas ābeļdārzā pasauļoties, kamēr mani mežonīgi sāka kost odi :D brūnumiņš jau ir, žēl, ka caur ģipsi kāja arī neiesauļojas, jo pēc mēneša būs ļoti neforši pusbāla kāja:D
+ man liels prieks par Merilyn, pārsteidzoši, cik daudz foršu māmiņu te arvien vairāk sarodas! Vecais labais 'ej uz cāli un jautā tur' galīgi vairs nav aktuāls:)
Ja Tev vajag uz 31, tad vari vienk iet pa Brīvībeni, un sekot līdzi pieturu nosaukumiem :D Aiz Cēsu ielas pieturas pāris metrus tālāk luksafors, pēc 3 soļiem vēlviens luksafors, 20 soļi centra virzienā un esi klāt :D Vari jau pie baznīcas uzreiz uz to ielu nogriezties, bet tas tāpat ir otrs ielas gals :D Un man tur nepatīk tas neregulējamais krustojums, kur non stop brauc mašīnas :D :D jāiet ir ~1/2h no Vecrīgas
Salikām kumodi, pat sanāca taisna. Tagad lepojos ar mums. Izrādās, ka šodien jāsaliek arī TV galdiņš. Drīz varēšu sevi saukt par profesionāli mēbeļu skrūvētāju. :D