Franky
Tiešām vari nenožēlot, ka šeit piereģistrējies, jo augsti novērtēju Tavu atsaucību uz manu izveidoto ierakstu. Beidzot ir atradies tāds cilvēks, kurš mani saprot uz visiem 100%.
Nezinu, iespējams tā bija Tava intuīcija vai kā, bet manas neveiksmes lielākoties ir saistītas ar mācībām. Pieļauju domu, ka meitenes, kas sekoja manam izveidotajam blogam tagad ir vīlušās vai kā, jo tika uzdoti jautājumi..- Par ko tad galu galā ir runa ? Bet konkrētu atbildi nedevu. Iespējams mācības dažkārt, cituprāt, nav tik svarīgi, bet tā nav...
Protams, bija arī citas nepatikšanas utt, bet lielākoties, jā atzīstu - lielākā sāpe bija mācības.
Viss sākās ar 8. klasi - sākās jauns mācību gads, sākās arī lielie zaudējumi. Atzīšu, vienmēr esmu bijusi labiniekos, tieši tāpat kā Tu, bet nu jau divus gadus tā vairs nav. Īsti nezinu, priecāties par citiem, kuriem tieši viss iet tikai uz augšu vai bēdāties par to, ka man klājas tik slikti un es lēnām krītu lejā. Teikšu godīgi - vienmēr klasē esmu bijusi labākā, tāpēc ir grūti samierināties ar to, ka kāds ir labāks par tevi, zinu tā ir slikta cilvēka īpašība, bet tajā brīdī neko sevī mainīt nespēju. Atzīšu - tagad ar to ir tik pat grūti...
Lēju asaras par kārtējo slikto uzrakstīto kontroldarbu, protams, bija kritieni, bet vienmēr saņēmos - gāju pārrakstīt, sliktākais bija tas, ka pārrakstot darbu uz 10, skolotāja, nekad tādu atzīmi neliek, jo galu galā tas ir tikai pārrakstītais darbs. Vienmēr ir kādas 2 atzīmes zemāk. Skumji vienmēr palika tad, kad vairs nesaņēmu diplomu par labām un teicamām sekmēm, bet gan tikai pateicību par ieguldīto darbu mācību procesā. Man tas bija vienkārši nožēlojami.
Tagad jau ir jūnijs - visi eksāmeni. Un, protams, neveiksmes turpinājās, uz mana atestāta jau nopelnīti divi sešinieki, kauns par sevi, ja godīgi teikšu, šķiet, ka vecākiem arī ir kauns, protams, viņi man to nekad neteiktu, jo tādā veidā mani sāpinātu, bet, ko gan viņi citu var domāt, ja jau vēl pirms diviem gadiem biju veiksminiece, labas atzīmes utt. Viņi tiešām redzēja, kā raudāju par pirmo nopelnīto 6 eksāmenā, jo gadā man šajā priekšmetā bija 8.
Par nākamo iegūto 6, vairs neraudāju, jo biju pieradusi, nebija spēka. Uzzinādama, ka draudzenei ir atzīmi augstāk, uzreiz sapratu, ka man tieši būs atzīmi zemāk, līdz šim vienmēr šos divus gadus esmu pakāpienu zemāk, tāpēc tas viss bija tik paredzami.
Ir palicis tikai viens vienīgs eksāmens, kurā varētu sevi pienācīgi parādīt, bet tā, tomēr ir vēsture, visi gada skaitļi utt. Nemaz nav viens no vieglākajiem priekšmetiem kaut vai man vēsture vislabāk patīk, bet tikai tās lietas, kuras labi izprotu, ir interesanti klausīties skolotājas stāstītajā utt. Bet eksāmenā ir pilnīgi VISS. Tas ir grūti. Tētis vēl saka, ka vajag dabūt 10, lai atspēkotu iepriekšējos divus sešiniekus, bet man tas ir vienkārši neiespējami.
Prieks, ka Tev viss ir tā nokārtojies, tagad esi laimīga :)
Tiešām ļoti ceru, ka mans ieguldītais darbs atmaksāsies, tāpat kā Tev :)