1. Ūdens 2 l
2. Kartupeļi 2 gab
3. Burkāni 2 gab
4. Ziedkāposts 1/2 gab
5. Sīpols 1/2 gab
6. Sakapātas ķiploka daiviņas 2-3 gab
7. Kausētais siers dzintars 1 iepakojums
8. Zaļumi
Uzvāra ūdeni, pievieno sagrieztus burkānus, pēc 10 minūtēm - sagrieztus kartupeļus, pēc 5 - nelielās rozetītēs sadalītu ziedkāpostu, pēc 7 minūtēm pagaršo un novērtē, vai dārzeņi pietiekoši mīksti, ja ir, tad pieber sīki sagrieztos sīpolu un ķiploku, pieliek sieru (var izmantot kā klasisko, tā arī ar šķiņķi vai baravikām), maisa līdz siers izkūst un beidz vārīt. Pieber sagrieztus zaļumus, uzliek vāku, patur 3 minūtes.
Man ļoti garšoja! :)