Visam tik lielas somas. Es ka baltais zvirbulis ar savu macinju.
labprāt nēsātu mini somiņu, bet vajag lielu ikdienā, labi, ka studijas vairs nav.. bet tā ikdienā vajag, lai ir vieta mini lietussargam, higiēnas lietām un kur ielikt pusdienas, ko ņemu uz darbu līdzi. Un maks arī liels :D
Par tām lielajām somām...
Meitenes, atklājiet noslēpumu, kā var ikdienai vajadzīgās lietas salikt tajās mazajās?
Man nekad tas neizdodas... Maks, atslēgas, kosmētikas maciņš, suka, salvetes, fočis, telefons, gadās, ka kādi dokumenti, mape, plānotājs... Nesatilpst nekādi.
Man ir lileā pa kreisi. Bet nu runajot par to somu izmēru, es nesaprotu kā var izdzīvot ar mazu somiņu - tur nekas nelien :D Tikai balējoties es varu tā atļauties, jo tad vairs neuztrauc kosmētika, mapes ar dokumentiem nav nepieciešamas un lielais maks ar visam klientu kartēm ar ir atstats mājas..
Es daudz vietas ieekonomeju nestaipot lidzi kosmetiku, smarzas un visadas fignjas "ja nu kas" gadijumam, kuras praktiski nekad nenoder, kameru nemu lidzi tikai tad ja kaut kur braucu, bet ikdiena pietiek ar iphone kameru, kemmi nemu lidzi tadu ka bilde, atskiriba no matu sukas, vietu ta praktiski neaiznem. A4 formata dokumentus nekad neesmu centusies ietucit rokassomina, tam ir domata mape, vai portfelis ja to ir daudz un biezi janem lidzi.
Sugarmakeup, piekrītu.
Bija laiks, kad dikti gribējās mazo somiņu, bet tad sapratu, ka netieku galā- somiņa, mape ar rokturi, kaut kāds maiss, reizēm lietussargs vēl kūļājas.
Laikam tas nav man domāts.
aizmirsu piebilst, ka savu LIELO somu nenēsāju katru dienu. Ikdienā ir šāda veida, kuru arī nēsāju kā bildē redzams. Vietas visam pietiek jo nemēdzu nēsāt līdz ķemmes, smaržas, kosmētikas maku, fočiku un tamlīdzīgus loriņus.
Man ir šāda , bet nu es sienu lakatiņu ap rokturiem, lai krāsaināk. Tikai liekas, ka vasarai šī galīgi neliekas piemērota.. metu acis uz šo un domāju vai pirkt/nepirkt
Regulāri ikdienā nēsāju kādas 5 somas -atšķirīgās krāsās un dažāda lieluma. Pavisam mazas somiņas ņemu tikai uz ballītēm. Ikdienai ir vidēji ietilpīgas, jo nepatīkpārbāzt, kad neko nevar atrast.Betvispār labs rādītājs somas ietilpībai ir - lai tajā var iebāzt vismaz 2 vīna pudeles. Esmu praktiska sieviete!:D