Nevilktu, nepirktu, nepatīk. Godīgi sakot, Rīgā tā arī nevienas glītas tāda veida bikses sievietēm neesmu manījusi, vienmēr kaut kas tomēr īsti nepatīk, taču tas, ka es kaut ko nepērku, nenozīmē, ka citiem arī tā vajadzētu. Mani ir audzinājuši ar pārliecību, ka sievietes vasarā tikai svārkus un kleitas nēsā, tāpēc bikses ir grūti pieņemt
Nepatk, asociējas ar mākslinieku stilu, kuri manai acijai nemaz nav tīkami :D Ar šausmām skatos, ka normālos veikalos šādas te saliktas, nu tātās tikai pa mājām kad neviens neredz! Varbūt, ja meitenei ideāli slaida figūra un bikdes vienkrāsainas, tad vēl savādāk, bet šitie tizlie rakstiņi nogalina :D Bērnībā bija tāda tipa pidžamas :D
Nu ko par tiem vīriešiem satraucaties?! Viss taču negrozās ap viņiem, ko sieviete vēlas to arī velk.
Un par to, ka vīriešiem tādas nepatīk(viena nu dikti pārliecināti uzrakstīja), zini, ir tādi kuriem patīk. Piemēram manam vīrietim, bet tas ir tādēļ, ka viņš nekad neko nevērtē atsevišķi, viņam svarīgs kopskats. Un tā kā man izskatās ļoti sexīgi un sievišķīgi, viņam patīk.
Līdz šim esmu vilkusi divās kombinācijās. Man ir līdzīgas šīm, , klāt melnas vidēja augstuma platformenes, balts tops ielikts bilksēs un melna žakete. Izskatījās ļoti labi, saņēmu foršus komplimentus un ticiet vai nē, bet 2 pat no vīrieškārtas pārstāvjiem.