Pirmā tikšanās...?

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Situācija:
Tikos ar puisi. Viss bija jaukāk nekā biju iedomājusies ,domāju ,ka viņš būs ļoti kautrīgs ,bet tā gluži nebija. Tikai atvadoties pateica : "Neesmu eksperts šādās atvadu situācijās" un beigās pajautāju "vai varu tevi samīļot" atbildēja "jā" un ejot prom viņš pateica" līdz nākamajai reizei!" :)

Kāpēc man ir aizdomas ka es viņam nepatīku? Pēc tikšanās atnācu mājās ,pati uzrakstīju, viņš man (likās) "atbildēšanas pēc atbildēja" ,teicu ,ka paskatīšos seriālu, ja vēlāk būs uzrakstīšu. Vēlāk viņa vairs nebija. Tad atkal ienāca un radās sajūta ,ka viņš aizņemts ir ,teicu -labi, netraucēšu ;) viņš - varu tev uzrakstīt pēc kādas stundas, ja negulēsi? :) es -jā tik ātri neiešu vēl gulēt :D tad beigās uzrakstīja ~ pēc stundas. sarakste bija ok, atbilstoši tēmai jokojāmies kko un viņšpateica itkā - Jā, Tu man patīc! ... tam sekoja -tagad tici? :D un atkal radās sajūta ,ka patiesībā nepatīku viņam ,viņš tikai tēlo ,ka patīku. :D šodien iegāju draugos, viņš bija online, pēc neilga laiciņa izgāja. (Sajūta ,ka manis dēļ ) Tad galu galā izpildīju testu "Vai tu viņam patīc" un nu man liekās ,ka tiešām nepatīku viņam. :D Testā bija jautājumi par sīkumiem "smīdināšanu, dīvainu uzvešanos meitenes klātbūtnē un tādi sīkumi pēc kā varētu spriest vai viņam patīku)

Es esmu sadomājusies bez iemesla? Man ir paranoja? :D Jo man vienmēr neticās ka varu kādam patikt ,jūtos pārāk slikta ikvienam,kurš man patīk :/ Vai kā jums liekas, sāku sevi morāli mocīt jau domājot par to...
28.05.2013 15:32 |

Reitings 2829
Sany- noderēja,paldies! :) mēģinu katru viedokli saprast un iemācos kaut kādu jaunu sīkumu no katra ;)
Un arī man nepatīk ja par mani ir "starā" (varbūt tie kas bija starā vnk nepatika neviens tā) ,bet to loģiku jau zinu, esmu sapratusi par to "Viņa paiet soli atpakaļ un tad viņš panāks soli pretī, "pakārdināšanas" utt savā laikā ,kad bijušo draudziņu gribējās dikti atpakaļ lasīju tos knifus" Tikai man likās ,ja puisim patīc tiešām ,nav vajadzīgs tas un viņš ir visu laiku laimīgs un aizmirst par futbolu vai vēl ko. Varbūt jau kļūdos :D
28.05.2013 16:23 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Ak jel. Mani personīgi tracina personas kuras lieliski zinot ko otrs domā :]
28.05.2013 16:26 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Tā ir tikai meitenēm (mans novērojums). Nezinu kāpēc, bet meitenes tiešām ir gatavas uz daudz trakākām lietām pat, ja runa ir tikai par simpātijām, nevis mīlestību. Meitenēm ir cits dzinulis - emocionālais. Meitenes gatavas katru dienu daaaaudz rakstīt, zvanīt un nepārtraukti par un ap savu simpātiju to vien runāt, gatavs skriet uz tikšanos pēc pirmā mājiena, naktīs neguļ domājot un sapņojot, analizē un zīlē "patīk-nepatīk", mēģina izprast nākošos gājienus, grib romantiku, maigumu un iejūtību, idealizē to puisi, ka tik... Bet realitatē viss nav tik sarežģīti. Vīrietim diena turpinās tāpat kā pirms tam, pat vēl mierīgāk, jo viņš saprata, ka viņš meitenei patīk un viņam ar to pietiek. Tagad var paskatīties futbolu, pačatot ar draugiem, pagulēt un ik pa brīdim tik pagremdēties pārdomās par jauki pavadīto tikšanos ar meitni, līdz nākošai reizei.
28.05.2013 16:32 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Vai vai .. aš jaunību atcerējos :D

Manā jaunībā nebija šādi forumi, kur no pieredzējušiem cilvēkiem padomus smelties .. viss kaut kā pašam bija jāatrisina.

Vispār, šīs te mind f**k spēlītes vairāk tomēr vēlāk jāspēlē .. tajā vecumā vienkārši jāļaujas momentam. Tikai ļoti gudri cilvēki mācās no citu kļūdām ..

Galvenais - ar prātu un neieejot galējībās.
28.05.2013 17:34 |

Reitings 2829
Laikam tiešām par daudz uztraucos/ domāju. Nākamajā dienā pēc tikšanās jau uzrakstīja :)

Tad sapratu ,ka atvadīšanās brīdī ,gan dzīvē ,gan virtuāli sarakstoties nevajag tajā brīdī justies tā ka "līdz galam esmu atvadījusies un neko vairs pateikt izdarīt nevajag" ,bet labāk dažreiz atstāt tā nesaprašanā un es jutīšos kā uzvarētāja un viņam būs iemesls padomāt vai viss kārtībā, jo es nebūšu atstāta pilnībā apmierināta un smaidīga līdz ausīm :D
29.05.2013 09:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)