nu skaties, tev jebkurā dienā var palikt sliktāk, ja tev jau tur ir strutas. vsp, ja strutas iekļūst asinīs, tad cilvēks 3 dienu laikā var nomirt. jau pēc pirmās trakās dienas tev būs asins pārliešana. nu es gadu nemocījos, bet novilku tāpat ilgi.
vsp jau pati raušana nesāp nemaz, jo taču iešpricē. manā gadījumā šprices bija daudz, jo tur bija arī strutas. vienīgā nepatīkamā sajūta ir, kad to zobu rauj ārā. nu tad gan bija sajūta uz pāris sekundēm, ka man smadzenes vnk izvilks :D bet tas ir paciešams. tas aizņēma, ja nemaldos, apmēram 20 min. lielākās sāpes sākas pēc tam. labāk uzreiz ņem slimības lapu vai sarunā darbā, ka vismaz 2 dienas nebūsi, jo darbā jau nu tu nenosēdēsi. es 3 dienas nomocījos tādā kā teikt agonijā un nogulēju bezsamaņā gandrīz no tām sāpēm un zāļu daudzumu. uzreiz jau pēc operācijas iesaku ieiet aptiekā vai paņemt līdzi ibumetinu. un dzer uzreiz 2 tabletes (zobārste teica, ka nekādu ļaunumu tas neizraisīs). vai arī dzer nimesilu. tas gan dara lielu skādi organismam, bet pēc tā es tik traki nemocījos un kkā ātrāk tiku galā.