tad sanāk tā,ka ja man ir rati kuriem ir kūba kura pilnībā nesalokās man par to būs jāpiemaksā?? cik??
un ja mazulim ir tikai 2 mēneši man viņš trīs h jātur rokās??
un ja es gribu ņemt mašīnas sēdeklīti tas nevar būt smagāks par 10kg?? un man par to vēl jāpiemaksā??
Parasti jau vienkārši vienus ratus pārvadā par brīvu, tiem uzliek bagāžas birku (tik birku, cik ratiem atsevišķi saliekamu daļu) un tos vari ņemt līdz lidmašīnas trapam.
Jā, zīdainis jātur klēpī visu lidojuma laiku, ekstra sēdvietu nevar pierezervēt.
An infant must sit on the adult's lap, an infant seat belt is provided by the cabin crew; please note that extra seats cannot be purchased for infants.
Mašīnas sēdeklīti noteikti nevar ņemt salonā, bet to var reģistrēt kā zīdaiņa bagāžu par £10/€10, pērkot internetā, vai £20/€20, maksājot lidostā. Zīdaiņa bagāža drīkst svērt līdz 20 kg.
No car seats can be used in the aircraft cabin.
Kas te minēja, ka vajag norezervēt 1.rindu - tas ir pret visiem drošības noteikumiem, turklāt Ryanairā nevar norezervēt konkrētu rindu, var tikai nopirkt Priority boarding, lai viens no pirmajiem tiktu lidmašīnā un ieņemtu labāko sēdvietu. Ar zīdaini nedrīkst sēdēt avārijas izejas rindās, kur "vairāk vietas kājām", ieskaitot 1.rindu.