foxfun - piekrītu, jo cilvēkam ir vajadzīgs justies mīlētam. Dažreiz vajag cilvēku, kas samīļo, pasaka, ka mīl vai vienkārši ir blakus.
Pievakare - es neuzskatu, ka otrs cilvēks atrisinās visas iekšējās problēmas, bet uzkskatu, ka mīļotais cilvēks var likt justies labāk.
Bante - es mācos tik daudz, ka man miegam īsti nepietiek laika, tāpēc nevari t saukt par izlaišanos. Tagad par laimi pēdejās dienas tādas brīvākas. Ir jāmāk atšķirt cilvēki, kuriem tiešām ir problēmas un cilvēki, kuri ir izlutīnāti un viņiem viss ir, bet tāpat ir neapierināti. Es tādas neesmu! Es gan sportoju, gan ēdu veselīgi, bet nu tas arī nerada laimi plnīgo. Kā jau tas ir pierādījies daudzkārt, cilvēki kuri ar to nav saskārušies to nekad nesapratīs, savā ziņā stulbi uzskati...Un tu noteikti nevari teikt, ka es nezinu, kas ir īsta treģēdija, ne tu mani pazīsti, ne esi redzējusi k esmu pārdzīvjusi. Šajā ziņā pilnībā piekrītu Pievakares kometāram.
Neprātīgs - ir gan rokas, gan kājas, taču neuzskatu, ka tas ir kādas laimes rādītājs. Diezgan aprobežoti - ja jau tev ir visas ķermeņa daļas, tu redzi un dzirdi, tad jau tev nav iemesls lai justos nelaimīga.
Es neaizbildinos ar to, ka man ir VD,par to zina tikai tuvākie... bet man ir vēl 100 citu veselības problēmu, tādas, kuras pat jūs daudzi šeit sastopamie skeptiskie cilvēki uzskatītu par slimībām.