cilvēki.

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Uz kurieni mēs ejam? Jauni puiši sabiedriskajos sēž kā tādi kropli. Sievietes(gados vecas, grūtnieces) stāv kājās...Atļaujas vēl neapmierinātā tonī uzbrēkt, lai palaiž kungu garām uz izeju, kamēr šis stiepj savu miesu ārā no beņķa.
Tikpat žēl ir lasīt arī diskusijas, kur sievietēm nevajag kāzas, atbalsta vienas nakts sakarus un nesaprot kādēl ir jāguļ pārim vienā gultā.
Pieļauju, ka šeit iespējams ir ļoti daudz super jaunu meiteņu, tas ir tāds vecums, kad par pieaugušo lietām gribas ko gudri runāt. Savādāk tiešām skumji, ka pieaugušām sievietēm ir tāda domāšana un dzīvesveids.
27.05.2013 16:20 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Godīgi? Izlasot tavu tekstu
Tikpat žēl ir lasīt arī diskusijas, kur sievietēm nevajag kāzas, atbalsta vienas nakts sakarus un nesaprot kādēl ir jāguļ pārim vienā gultā.
Marta, sapratu, ka tevī tagad runā grūtnieces hormoni, nekas vairāk. Tu pārāk visu sakāpina'ti uztver.
Tā ir bijis visos laikos, ko tur lieki pārdzīvot, kas pat uz tevi pa lielam neattiecas. Vajag nevis domāt - vai, vai, kur pasaule iet, bet gan uzaudzēt ādu, un rūpēties par sevi un saviem mīļajiem.
27.05.2013 17:20 |

Reitings 539
Reģ: 29.01.2009
Es noteikti maniem bērniem mācīšu, ka vecāki cilvēki ir jālaiž apsēsties, tā ir elementāra pieklājība, tāpat kā lūdzu, paldies un atvainojiet.
Success, nu bet tev nav žēl to veco cilvēku? Iedomājies, kāds jaunietis šitā izlaidies sēdēs un tavu māmiņu, vecmāmiņu nelaidīs apsēsties. Vai tiešām nav kauns, un bērnībā nemācīja, ka vecāki, vājāki, bērni, grūtnieces jāpalaiž apsēsties un nav jāgaida, kad palūgs, nepalūgs?!
27.05.2013 17:26 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja sāk veidoties šāda pārliecība, tas nozīmē ka tuvojās pusmūža krīze. Šķiet ka jaunākā paaudze ir sliktāka, ka nekas normāls no tādiem nesanāks u.t.t
Labi atceros laikus pirms 20 un vairāk gadiem - neteikšu ka pusaudži bija daudz laipnāki. Laulības bija daudz biežāk tāpēc ka tā varēja gūt kādu labumu: ātrāk dabūt dzīvokli (PSRS laikā), varēja pierakstīties dzīves vietā u.t.t.
Toreiz jaunatne daudz demolēja un lauza visu ko var salaudzt. Sabiedrisko transportu, sabiedriskās tualetes, gāza apkārt atkritumu konteinerus.

Tādi nu tie jaunieši ir. Ar gadiem nomierināsies, paliks prātīgāki (vairums) un viss būs labi
27.05.2013 17:32 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
Mana vecmamma māk palūgt to ko vēlas. Es nerunāju par visiem, maz esmu braucis sab. transportā, bet kad braucu, tad ir tādi eksemplāri. Ir arī cilvēki kas tik tiešām nebaksta, nepurpina utt.. tos arī nav problēma palaist. Nevajaga purpināt, bakstīt utt... lai palaistu, ja nemāki paprasīt, tad gaidi. Elementāra pieklājība ir lūdzu, paldies. Es tak neesmu skeneris lai zinātu vai viņš grib sēdēt vai nē. Ne visi pensionāri grib sēdēt, tad arī taisa tur šovu sab. transporta. Viens lec augšā, otrs izrādās negrib sēdēt. Vecāki cilvēki IR jālaiž apsēsties, bet vai tas ir tik grūti - PALŪGT? Tad arī nebūtu šādu problēmu, nekad neesmu redzējis situāciju, kad pensionārs palūdz vietu un viņu nepalaiž. Grūtniecas gan jā, jālaiž defaultā.
27.05.2013 17:36 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Es laikam piekritīšu Pievekarei.
Man pašai arī nepatīk cilvēki - katram savas "pravas jākačā", jāuzspiež kaut kas, jāizrāda savas negatīvās emocijas. Man jau nedaudz citādāk - es tīri neizprotu cilvēkus. Kā jauna sieviete var vīriešu barā atraugāties? Kā cilvēkiem nav kauns uz citiem runāt šausmīgā tonī? Tas pats sabiedriskais transports - uzbļaut tā večina var, bet laipni pajautāt gan nē - nu kapēc? Par vīriešiem nerunāsim - uz ielas veči prasa aizdot naudu, sab. transportā ir nacies dzirdēt visādus seksa stāstus no urlam - nu baigie varoņi, tikai diemžēl vēmiens no tādiem nāk!
Katru dienu reāli tādas situācijas - man tas šķiet absurdi, es domāju un nevaru izdomāt, kapēc tā notiek?
27.05.2013 17:37 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Atbildot uz autores jautājumu, es domāju, ka sabiedrībā cilvēks vairs netiek uztverts ka personība. Postpadomju (ne) kultūras sekas.

Par vienas nakts sakariem - tas vispār nav temats. Vnk degradēšanās. Nepareizas vērtības, brīvi uzskati un tīņu žurnāli.
27.05.2013 17:44 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Par vienas nakts sakariem - tas vispār nav temats. Vnk degradēšanās. Nepareizas vērtības, brīvi uzskati un tīņu žurnāli.

Mans vienigais 1 nakts sakars notika tad kad man bija zudusi jebkada ticiba par cilveku savsrarpejo attiecibu vertibu eksistenci, biju loti vilusies virieti kuram uzticejos un viss bija pohuj.
27.05.2013 17:51 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Manuprāt, viens np pierādījumiem tam, ka pasaule iet uz galu, ir spēle Makro draugiem.lv (un vispār visas citas bezjēdzīgās ar nogalināšanu utt)
27.05.2013 17:55 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
ne uz ko labu
27.05.2013 17:56 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man ,peec siis diskusijas,bail braukt uz Latviju!
27.05.2013 17:58 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Kopjuterspelites tadi sikumi vien ir. Senaja Roma tauta skatijas ka nogalina pa istam.
27.05.2013 17:59 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012

Piekrītu šim. Man nenormāli nepatīk tas, ka jebkurā žurnālā, kas nav specializēts uz kādu īpašo jomu, būs vismaz 3 raksti par seksu, katra jaunā amerikāņu komēdija nav iedomājama bez jokiem par seksu, katrs seriāls nav iedomājams bez vienas nakts sakariem vai izlaidīgas dzīves (es senāk skatījos Gossip girl, tā jau man patika, bet beigu sezonās tas bija trakums - visi ar visiem bija paspējuši pārgulēt), katrs stilīgais videoklips būs ar pusplikām sievietēm, nepatīk tas, ka tiek kultivēts, ka cilvēkam jau 15 gados jābūt attiecībām un seksam utt.
Es saprotu, ka varu izklausīties pēc mūķenes, bet tā nav. Tas, kas mani kaitina, ir tieši tā kultivēšana, reklamēšana, standartu veidošanās un to uzspiešana. Daudz baudāmāk ir skatīties, piemēram, vecos seriālus, kur nav šīs ārprātīgās uzspiešanas un, ja ir attēlots kaut kas par seksuālām tēmām, tad parādīts tas gaumīgi un skaisti.

Reitings 680
Reģ: 01.04.2012
Pasaule ir tāda, kādu mēs paši viņu veidojam!
Un lai gan daļēji piekrītu tēmas autorei, tomēr jāsaka, ka galu pasaulei vēl neredzu! Pat ne drusciņas, ja vien korejieši neuzlaidīs te visu gaisā :D

Reitings 680
Palasiet šito tēmu, kad jūs būsiet vecas večiņas :D
27.05.2013 18:03 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Vispār ļoti kaitinošs šķiet izteiciens "baudīt jaunību", kas sevī parasti ietver iknedēļas lēkāšanu pa svešām gultām, aknu bendēšanu ar lētāko spirtu un visu pārējo, ko jāpaspēj izdarīt, kamēr vēl nav piedzimis bērns.

Mūsdienās vispār ir ļoti interesants uzskats, ka ja neesi ballīšu zvērs vai klubi nav tava vide, tad esi pilnīgi norakstāms. Vismaz tas ir tas, ko es esmu dzirdējusi no savām draudzenēm.
27.05.2013 18:05 |

Reitings 1153
Reģ: 16.08.2012
Starpcitu, ne tikai jaunieši ir nepieklājīgi, bet arī daļa pieaugušo, kuri nesaprot, ka pirms ieiešanas telpā, cilvēki ir jāizlaiž ārā un tad pukojās, ka viņus, redziet, iekšā nelaiž.
Un kaitina, kad sabiedriskajā ĻOTI skaļi runā pa telefonu, apspriežot to, uz kurieni brauks, ko šovakar darīs, ko dzers utt.
Pati cenšos sabiedriskajā vispār pa telefonu nerunāt, jo jūtos arī nepatīkami, kad citiem gribi, negribi jāklausās manas sarunas.
27.05.2013 18:12 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Nopietni?!
Pasaulē, ticiet vai nē, notiek daudz ļaunākas lietas par to, ka Santai vakar bija sekss ar čali, kuru satika klubā, vai Mildas tanti Toļiks nepalaida apsēsties trolejbusā. Neviena taču te nav mucā augusi un, domājams, zina, ka pasaule nav nekāda paradīze, kur viss ir tikai labi un skaisti. Bet, ja gribat to padarīt kaut nedaudz labāku, - sāciet ar sevi. Laidiet apsēsties, neseksojiet ar vairāk par vienu vīrieti mūžā, nelamājieties, nelietojat alkoholu un dzīvojat laimīgas un harmoniskas. Maz ticams, ka no tā, ka te 4 lappuses piedrazotas ar to, cik ļoti riebjas cilvēki, viņi kopumā kļūs labāki. Var jau būt..
Cilvēkiem kaut kā ļoti patīk citiem kratīt ar pirkstu, bet sev glaudīt pa pleciņu, jo redz "es esmu tas pareizais un viņi nē".
Un ļoti piekrītu Librai.
27.05.2013 18:13 |

Reitings 680
Freshdrop Es parasti iesēžos sabiedriskajā un sāku zvanīties un gari stāstīt visiem, kā man iet, ko daru utt. :D
Vislabākā vieta, kur to netraucēti izdarīt :D
Forgive me
27.05.2013 18:16 |

Reitings 680
so so Piekrītu, jāsāk ar sevi!
27.05.2013 18:17 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja ir kauns palūgt, tad sēdēt laikam tomēr tik ļoti negribās... kauns palūgt, bet grūsties virsū, elst un pūst gan nav kauns.

Vienkārši tās paaudzes ļaudis sagaida, ka jaunatne ir audzināta un saprot elementāras pieklājības manieres!
Man ir kauns pat skatīties kā omītes ar smagiem maisiem galvu nodūrušas stāv pie krēsla, kurā sēž jauna un izlaista meitene (vai zēns).
Veciem cilvēkiem fizioloģiskie procesi tomēr noris nedaudz savādāk kā jaunajiem.. parādās locītavu problēmas.. Mani vecāki nav vēl pensijas gados, bet viņi jau sāk izjust pirmās ''vecuma'' kaites..
Tiešām - uz kurieni mēs ejam? :)
27.05.2013 18:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits