Piedoshanu,ka es te bez garumziimeem shodien. Taatad gribu,taa saciit,skatu no malas. Ar draugu esam kopaa 2 gadus a mazu astiiti,attieciibas ir lieliskas, bet viena lieta,kas mani ( mazliet ) kaitina, ir vinja,manupraat,paarspiileetaa riiciiba ikdienaa. Vinjam par visu varu vienmeer,visu laiku vajag mani apgraabstiit,paspaidiit,izchamdiit.... Skatamies filmu,vinjsh nevar taa vienkaarshi mani apskaut,nee,vinjam vajag iekaartoties taa,lai visu filmas laiku vareetu man chamdiit dibenu,spaidiit kruutis... Ja mees apskaujamies,tad pirmais vinja rokas lien bakstiit dibenu,vinjsh nemaak taa normaali apskauties. :D Ja es mazgaaju traukus,tad pienaaks no aizmugures,saaks chamdiit kruutis atkal,spaidiit vinjas,liidiid zemaak pie dibena. Nu respektiivi,lai ko es dariitu,vinjsh vienmeer atradiis iespeeju mani izchamdiit. Nav jau taa,ka man nepatiik,un es vinju atgruuzhu,bet nu es gribu normaali noskatiities filmu,vai nomazgaat traukus,vai izmazgaat zobus bez muuzhiigaas chamdiishanas. Tas jau saak palikt tracinoshi.... Sekss mums ir kaa nu kuru reizi,atkariigs no darbinjiem un briivdienaam. Ir kad katru dienu 2x, ir reizes,kad sanaak 1-2x nedeeljaa. Ir vinjsh man teicis,ka vienmeer esmu vinjam iekaarojama un seksiiga un vinjam patiik mans dibens un kruutis, kas protams,glaimo, bet ja es pat nevaru vinju apskaut normaali un viss ko daru,tiek pavadiits ar pupu chamdiishanu...ah! Vispaar, ir te par ko besiities vai nee? :D