No sākuma jānodefinē "draudzība" .. ja tas ir cilvēks, uz kuru var paļauties jebkurā dzīves situācijā, ka viņš palīdzēs, neko neprasot pretī, savu iespēju robežās - Jā, var!
Ja tas ir cilvēks, ar ko regulāri satiekas, tusē un kopā pavada laiku - nē, nevar! (tikai tāpēc, ka tas nav pareizi attiecībā pret šo draugu otrām pusītēm, ja tādas ir. Arī pats vienmēr respektēju faktu, ka manai pretējā dzimuma draudzenei ir otra pusīte un cenšos pēc iespējas mazāk provocēt draudzenes draugu.)
Ir dažas sievietes, kuras mani varētu piecelt nakts vidū un prasīt no manis jebko, un es savu iespēju robežās viņai palīdzētu, ja vien tas nekļūst par regulāru paradumu, arī esot attiecībās, tomēr ar šīm sievietēm vienmēr tiek kādā brīdī izrunāts, ka, ja esmu attiecībās, nevaru draudzībai veltīt daudz laika tikai tāpēc, ka nevēlos, lai mana draudzene ir greizsirdīga vai domā ko sliktu. Un nē, es nedomāju par to, kā šīm sievietēm ielīst biksītēs .. :D
Ir novilkta robeža un, ja abas puses to ciena, tad, jā, man var būt draudzība ar pretējo dzimumu, un dažas tādas ir .. galvenais, lai nepārkāpj robežu.
PS Neesmu gejs :D