Vīriešu un sieviešu draudzība.

Reitings 18
Reģ: 06.11.2009
Nu ko.. ar vien vairāk parādās mūsu laikos sirsnīgas draudzīgas attiecības starp vīrieti un sievieti.
Arī vienā Foruma sarunā parādījies ir šāds piedāvājums, pēc kā man radās jautājums... Jūs ticat ka tā var būt?
No savas puses varu teikt , ka Es ticu... mans labākais draugs , kas ir jau kādus desmit gadus , ir vīrietis. Neviens mani nav tā sapratis un atbalstījis kā viņš .
Būsim atklātas, mēs takš sievietes mēdzam būt arī riebīgas, riktīgas stervas , kas arī brīžiem izpaužas meiteņu draudzībā. Parādās skaudība, naids, dusmas, bet no sava labākā drauga - vīrieša, es to nekad neesmu izjutusi. Tamdēļ... lai mums vienmēr blakām būtu tāds Draugs no kā tikai iedvesmu, enerģiju un smaidu var smelties:)
26.05.2013 14:45 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
Pievakare, bet tur jau tā lieta, ka mīlestība var būt vienpusēja, bet draudzība - nē, respektīvi, tu nevari draudzēties ar cilvēku, kurš nedraudzējas ar tevi. ;D
un domāju, ka var būt tīra draudzība starp vīrieti un sievieti.
26.05.2013 15:59 |

Reitings 474
Reģ: 13.05.2013
salaveci,
un ja nu vīrietis ir vēl resnāks vai vēl garāks?

nedomāju ka resniem patīk resnas. tādas nepatīk nevienam.
26.05.2013 16:01 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Pievakare, bet tur jau tā lieta, ka mīlestība var būt vienpusēja, bet draudzība - nē, respektīvi, tu nevari draudzēties ar cilvēku, kurš nedraudzējas ar tevi. ;D

Nu jā, un tieši tāpēc, manuprāt, draudzības kā jēdziena, kas apzīmē kaut ko tādu svētu, skaistu, cēlu, nemaz nepastāv. Draudzība = darījums manā izpratnē. Agrāk es tā nedomāju, bet nu daudz prātojot nonācu pie tāda secinājuma.

Un vienpusēja mīlestība pret kādu, kas izmanto šīs vienpusējās jūtas (Lovisas gadījums), noteikti nav tā skaistā, cēlā utt. draudzība. Vienkārši - viens grib, otrs izmanto, par draudzību tādā nozīmē, kādā to parasti visi grib saukt, es to nesauktu.
26.05.2013 16:03 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Gan jau, ka kādai sanāk draudzēties ar vīrieti pilnīgi bez nekādiem slēptiem nodomiem, bet es nespētu iedomāties, ka man varētu būt tāda draudzība.
26.05.2013 16:06 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
muļķības. varētu darboties tikai tad, ja viens no "draugiem" ir homoseksuāls. ja nē, viens vai otra puse vienmēr lolos to 1% iespējamību kaut kam vairāk.

un vispār man ar šo tēmu saistās drausmīgas atmiņas, jo esmu tam visam gājusi cauri personīgi, jā, mans puisis man ilgu laiku mēģināja iestāstīt, ka viņa draudzenes ir tikai draudzenes, cilvēki bez dzimuma kas neko vairāk nenozīmē. kamēr neuzzināju, ka viņš guļ ar vismaz vienu un pārējās labprāt gulētu ar viņu... tā ka man par šo tēmu ir strikts viedoklis. un es neticu tādai draudzībai.
26.05.2013 16:27 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
No sākuma jānodefinē "draudzība" .. ja tas ir cilvēks, uz kuru var paļauties jebkurā dzīves situācijā, ka viņš palīdzēs, neko neprasot pretī, savu iespēju robežās - Jā, var!

Ja tas ir cilvēks, ar ko regulāri satiekas, tusē un kopā pavada laiku - nē, nevar! (tikai tāpēc, ka tas nav pareizi attiecībā pret šo draugu otrām pusītēm, ja tādas ir. Arī pats vienmēr respektēju faktu, ka manai pretējā dzimuma draudzenei ir otra pusīte un cenšos pēc iespējas mazāk provocēt draudzenes draugu.)

Ir dažas sievietes, kuras mani varētu piecelt nakts vidū un prasīt no manis jebko, un es savu iespēju robežās viņai palīdzētu, ja vien tas nekļūst par regulāru paradumu, arī esot attiecībās, tomēr ar šīm sievietēm vienmēr tiek kādā brīdī izrunāts, ka, ja esmu attiecībās, nevaru draudzībai veltīt daudz laika tikai tāpēc, ka nevēlos, lai mana draudzene ir greizsirdīga vai domā ko sliktu. Un nē, es nedomāju par to, kā šīm sievietēm ielīst biksītēs .. :D

Ir novilkta robeža un, ja abas puses to ciena, tad, jā, man var būt draudzība ar pretējo dzimumu, un dažas tādas ir .. galvenais, lai nepārkāpj robežu.

PS Neesmu gejs :D
26.05.2013 18:16 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Neticu. Visos gadījumos agrāk vai vēlak viens sagribējis ko vairāk - viens sexu, viens attiecības.
26.05.2013 18:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits