Būsim atklātas, mēs takš sievietes mēdzam būt arī riebīgas, riktīgas stervas , kas arī brīžiem izpaužas meiteņu draudzībā.
Es gan esmu šo piedzīvojusi.
Vispār domāju, ka draudzība - jebkāda, starp sievieti un sievieti vai vīrieti un sievieti - pastāv tik ilgi, cik abām pusēm vai vienai no pusēm tas kaut kādā ziņā ir izdevīgi. Piemēram, vienam trūkst sarunbiedra, kāds, kam paraudāt uz pleca, kāds, ar kuru iet izklaidēties utt., otrs to kompensē un saņemt kaut ko pretī. Kad vienam vairs nevajag to, ko saņem/atdod, tad draudzība pajūk, tāpēc, manuprāt, tādas īstas draudzības, kas turpināsies neskatoties ne uz ko utt., vispār nepastāv. Tomēr tās draudzības, kuras es aprakstīju, jau nav kaut kādā ziņā sliktākas, vienkārši saproti, ka tas ir uz noteiktu laiku. Pēc tam, iespējams, var palikt labām paziņām, uzturēt kontaktus, bet tā draudzība vairs neturpināsies tādā kvalitātē, kādā bija agrāk.
Nu un tā kā vīrieši un sievietes ir pretējais dzimums, tad bieži vien (protams, ne vienmēr) kādam no viņiem šis saņem/atdod nav saistīts (vai pakāpeniski kļūst nesaistīts) ar cilvēciskām rakstura iezīmēm un vajadzībām, bet gan kā ar pretējo dzimumu. Un tās, kuras saka, ka viņām ir draugi vīrieši, bet nekad nekas intīms nav bijis - nu tur vēl vajag pārbaudīt, vai otra prātā tiešām nekādi tādi scenāriji nav bijuši.
Baigi gari sanāca, bet nu īsumā ir tā, ka ticu ļoti labām attiecībām uz kādu mirkli, bet ne uz n gadiem un nevar galvot, ka neradīsies jūtas kā pret pretējo dzimumu.