Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kautrīgs puisis

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Var izmainīt cilvēku? Labi vispār jau neesmu vēl ar viņu runājusies dzīvē. Tikai sasveicinamies un aizvakar viņš draugos atsūtīja savu tel. nr. ,teica ja paliek garlaicīgi lai uzrakstu. Vakar ilgi runājām par kaut ko, neko īpašu, ikdienu utml. beigās uzaicināja iziet pirmdien laukā pastaigāties. Es jau piekrītu jā...

No sākuma es domāju- viņš taču ir smuks ( viņš skatījās vienmēr uz mani kad gāju garām, bet neko neteica ) ,uzrakstīju ,sākām sasveicināties un kontakts tagad ir. Bet ziniet kā ,kautrīgajiem cilvēkiem tāda dīvaina domāšana. Piemēram viņš nevar uzrakstīt - Negribi pirmdien ārā iziet?
Bet viņam jāraksta. Labi ... man tev ir viens piedāvājums .. bet vispirms divi 1)vai tev patīk pastaigāties? 2)vai tev ir plāni pirmdienai? ...

I like crazy people who don't give a fuck! :D saprotat kāda? Viņš cenšas būt tik pareizs man liekas ,grūti iziet no kaut kādiem rāmjiem ,es tāda neesmu, es pat ar savu omi dzenu tādus jokus ka reti :D Un tas mazliet atbaida mani, tā pareizā attieksme. Nekad nav tas licies kā pluss. Man tieši labāk patīk ,ka man pasaka - tev jāiet rīt ar mani pastaigāties :P / nevis- varbūt gadījumā nevēlies...? blablabla
26.05.2013 11:40 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Nevar izmainīt un nav vajadzības mainīt, kautrīgums ir foršs un kādai tas noteikti patiks. Ja tev nepatīk, meklē citu. Vai labāk - aizej pastaigāties ar viņu, iepazīsti un tad veido savu priekšstatu par viņu. Daudzi kautrīgie cilvēki atveras.
26.05.2013 11:44 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Tad kas tevi īsti piesaista tajā puisī, ja ne raksturs? Izskats? Tādā gadījumā nav pat vērts neko mēģināt, ja jau vēlies viņu izmainīt pat pirms esi viņu satikusi. Labāk pameklē kādu sev atbilstošāku.
26.05.2013 11:45 |

Reitings 2829
Liekas ,ka ļoti patīku viņam ,negribās sāpināt viņa sirsniņu. :D Bet ja nav kaut kas riktīgi ,tad jau labāk ātrāk pateikt nevis ilgi vazāt aiz deguna...

Laikam man ļoti svarīga ir puiša attieksme pret mani. Man patīk ,ka mani cenšas pierunāt, aplidot tādā seksīgā veidā pajokojot utml nevis baidās no manis un baidoties ka atteikšu kaut ko kautrīgi jautā. Jo dīvainā kārtā ir bijis ,ka man sākumā puisis neliekas simpātisks, bet es viņu iepazinu un ar savu attieksmi man viņš tiešām iepatikās.
26.05.2013 11:45 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Mans puisis attiecību sākumā, kad mums bija tas "randiņu laiks" bija tik sasodīti kautrīgs, ka pat pirmajā naktī, kad pie viņa paliku, tas neka, ka nebijām kopā vēl, pat nenoskūpstīja mani. Man bija vienkārši tāds -wtf ? Un vispār, es biju arī tā, kas pirmā atdzinās, ka man viņš patīk vairāk kā tikai draugs un tā.
Beigās tagad, pēc vairāk kā 4 gadiem kopā , viņš ir kļuvis vienkārši tik atvērts, no kautrīguma tur pat ne smakas . Arī sakumā rakstot sms bija līdzīgi kā Tev tagad, bet šobrīd- atnāk sms : aizbraucam pamīcīties ? :D Dažās situācijas gribētu , lai viņš būtu mazliet kautrīgs, piemēram brīžos, kad ejam pa veikalu un viņš man uzšauj pa dibenu :D:D:D

Un jā, no tā secinu, ka cilvēks VAR mainīties.
26.05.2013 11:47 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Varbūt pēc tikšanās viņš kļūs drosmīgāks! Neesmu vēl nevienu tādu kautrīgo redzējusi, kurš attiecībās (arī tikai draudzīgās) neatveras! :)
26.05.2013 11:49 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Pavasarmink, varbūt tad, kad tu viņu iepazīsi tuvāk, sapratīsi, ka viņš ir foršāks par tiem, kas aicina ar pavēli. Tas ir tikai sīkums.

Reitings 2829
Savā ziņā viņš ir līdzīgs man. Nav daudz draugu, brīžiem arī esmu klusa kā viņš. Bet es esmu ļoti mainīga ,ja negribu runāt ,esmu klusa un sēžu malā, ja gribu kaut ko darīt nebaidos būt traka un darīt ko gribu/ izteikt savu viedokli. Sākumā viņš man arī likās pievilcīgāks ,man liekas ,ka nepašpārliecīnātība arī vizuālo var sabojāt. :D

Bet nu jāiziet jau ārā būs, nevar jau zināt kā tas izvēršas. Tomēr atgādina jau bijušu situāciju. (Kur man ilgi ilgi pārmeta ,ka esmu iedomīga, pārāk ātri vērtēju, svarīgs tikai ārējais utt. Bet es satikos un sapratu, ka noteikti mani tur nekas nesaistīs)

Reitings 2829
Pieņemšu šo sev kā pārbaudījumu uzreiz neteikt - atā. Ja man cilvēki pārmet ,ka pārāk ātri spriežu un neiedziļinos kāds ir cilvēks ,mēģināšu varbūt šoreiz iedziļināties cilvēkā un atvērt viņu. :D Tikai stulbi ,ka man tas atvēršanas process nepatīk, kā teicu, man labāk patīk ,ka ap mani čubinās ,bet nu,kas zina, varbūt ir tā vērts beigās. Jāskatās situācija...
26.05.2013 11:53 |

Reitings 2829
Jā ,bija man foršs piedāvājums aizvakar no nekautrīga puiša. Pats piezvanīja ,aicināja... Domāju ka viņš tieši grib mani satikt. Bet man tas izklausījās pēc grupņika gribēšanas. :D Jo tur bija puisis ,ar kuru agrāk tipa kopā bijām, kurš gribēja un nedabūja mani. Tagad viņa draugs mani aicina, bet tur pat tas ex arī tusējās. Tas arī man bija par aizdomīgu. :D Ja vēl savā pilsētā varētu palikt pa nakti ,tad viss ok :)

Ne tā ,ne šitā man nav labi. :D
26.05.2013 12:00 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
(Kur man ilgi ilgi pārmeta ,ka esmu iedomīga, pārāk ātri vērtēju, svarīgs tikai ārējais utt. Bet es satikos un sapratu, ka noteikti mani tur nekas nesaistīs)

Nu ja godīgi, tad tā tas arī izklausās. :D Pati savā pēdejā komentārā saki, ka ātri vērtē un principā pēc taviem izteikumiem kļūst skaidrs, ka vēlies sev tādu puisi, kurš ir tā saucamais līderis - pašpārliecināts, nekaunīgs, kas patīk visām un kas visām var pateikt tev jāiet rīt ar mani pastaigāties. Liekas, ka vērtē to ārējo veidolu daudz svarīgāk par cilvēka rakstura iezīmēm. Bet tas ir normāli, cik saprotu, tev nav daudz gadu un tad jau tādas vēlmes un izklaides (jo, manuprāt, jauni puiši, kas pavēl iet pastaigāties, pavēlēs ne tikai tev, bet vēl kādām 5 meitenēm) ir saprotamas. ;)
26.05.2013 12:01 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits