Nu, man te ir uzstādīta diagnoze, ka ar galvu nav viss kārtībā, bet tomēr uzdrošināšos paust savu necilo viedokli. Ja runāju konkrēti par sevi, dabas dotumi autores izpratnē ir tas, kas piesaista tikai pirmo uzmanību un arī šī nav viennozīmīga lieta. Tālāk seko jau daudz nozīmīgākas lietas - uzvedība, audzinātība, prāta esamības vai neesamības izpausmes, utml. Man, teiksim, ārkārtīgi nepatiktu, ja tāda, ar dabas dotumiem, uzvestos demonstratīvi augstprātīgi un nicinoši pret citām tā paša vakara apmeklētājām. Vispār nepatīk lepnas un iedomīgas sievietes. Ja pat mēs runājam par pimās uzmanības piesaistīšanu, ne vienmēr tieši šie "dotumi" ir tas, ko vīrieši meklē. Man, piemēram, ir pavisam ne tuvu tādām esošas prioritātes. Man ir, un esmu pārliecināts, - arī daudziem citiem vīriešiem ir kaut kādas it kā pavisam nenozīmīgas un nepamanāmas lietas sievietes izskatā, kuras viņam par savu "vakara naglu" liek izvēlēties to vai citu meiteni, kurai varbūt no pieminētajiem dotumiem vispār nekā nav. Piemēram, ja pieci puiši satiks piecas meitenes un katrs no viņiem pie sevis lems, kura meitene viņam visvairāk iepatikusies, pimais domās, ka pievilcīgākā viņam šķiet meitene ar visgarākajiem un biezākajiem matiem, otram iepatiksies meitene ar skaistākajām kājām, trešajam - jā - ar lielākajām krūtīm, ceturtajam - ar vismazāko augumu, piektajam - ar kaut kādu viņam vien zināmu knifu apģērbā vai matu sakārtojumā.
Ja gribēji zināt, vai visiem vīriešiem tas nestrādā, tad nesatraucies - visiem tas noteikti nestrādā!