gribas paskatīties ko jaunu...
ko jūs sakāt par,
Revenge?
American horror story? Viņš tāds baiss? :D
New girl?
2 broke girl?
Un variet ieteikt kādu līdzīgu Hart of dixie? :)
Esmu sajūsmā par 2 broke girls, patīk sarkasms, melnais humors, viens no retajiem seriāliem, kad smejos balsī :D
Revenge arī patīk, aizraujošs, neparedzams, taču kaut kā apnika..
ļoti patīk 2 broke girls - tur tas sarkasms un viss man liekas baigi labs :) New girl - noskatījos dažas sērijas un sapratu, ka ārprātīgi kaitinošs seriāls (mani vairāk sadusmoja nevis uzjautrināja) , vairs neskatos :D American horror story no atsauksmēm liekas ļoti biedējošs, bet gribu pamēģināt :D
Mans visu laiku miiljaakai seriaals ir Mad Men... Man taa patiik visa taa atmosfeera, teerpi, aktieri, lieliskais teelojums un rezisora darbs. Viss atstraadaats liidz siikakajaam detaljaam. Bet noteikti nav seriaals, kas patiks masaam.
Ak jā,tikko atcerējos,ir vēl viens labais - Shameless,bet USA versija. Brīžiem nedaudz rupjš,cits teiktu - perverss,bet ļoti reālistisks stāsts par disfunkcionālu ģimeni. Ne gluži komēdija,ne drāma,ne trilleris,vienkārši interesants stāsts :)
Revenge pirmā sezona super, otrā jau garlaicīgāka, bet turpināšu skatīties.
American Horror Story ir super, bet tikai pirmā sezona. Bailīgs nav, bet aizraujošs, man ļoooti patīk. Ļoti žēl, ka otra sezona ir pavisam par ko citu.
Tā kā visi mani skatāmie seriāli ir pārtraukumā vai beigušies, varbūt varat ieteikt kādu seriālu, kur var paskatīties uz skaistām drēbēm un pasekot līdzi intrigām (kaut ko līdzīgu Gossip Girl).
Skatos American Horror Story. Tāds atšķirīgs no visa ko jebkad esmu redzējusi, bet droši varu teikt, ka viens no labākajiem seriāliem, ko esmu skatījusies. Vislabāk patīk 2. sezona.
Bez tā vēl sajūsmā esmu par Supernatural, The Walking Dead un Pretty Little Liars.
Skatos, ka lielākajai daļai patīk intrigu seriāli, kur darbība nepārtraukti attīstās. Sapratu, ka man tomēr topā ir tie ģimenes situāciju seriāli, kur vnk katra sērija ir fun:
*2 broke girls
*Friends
*The Big Bang theory
*Southpark (nū ok, šis nav īsti ģimenes).
Vienīgi Grey Anatomy kkas līdzīgāks intrigu seriālam.