Nezinu, vai tada diskusija jau bija, bet liekas interesanti uztaisit shadu diskusiju, lai zinatu, ko sievietes parnesa. Vispar es tikko ieskatojos saveja un atradu 2 nedelas bezvests pazudusho ID karti un maksajuma karti somas dibena :)
Kas atrodas mana soma:
*maks
*kosmetikas maks
*cheki, papiri, ligumi, vel nez kadi papiri
*salvetes
*smarzas
*3D brilles (hmmm ...)
*4 pakas koshlenes
*tejas maisinji (hmmmm...)
*chupa-chups
*silikona pedinas, ko liek kurpes (hmmm...)
*atslegas
*salle
Maks
Kredītkaršu maks
Kosmētika-lūpu spīdums, pūderis,vaigu sārtums, otas,tuša.
Ķemme
Telefons
Smaržas :)
tik maz uzrakstīju, bet somu aiztaisīt nevaru :D
Maks, atslēgas, mobilais telefons, mp3, auduma maisiņš, pildspalva, plānotājs, lūpu spīdums, salvetes. Tam visam pa vidu - veci čeki, jo es vienmēr veikalos ņemu čekus, nogrūžu somā un tā tie tur mētājas :D
Hmm.. es pat intereses pēc tikko ieskatījos savā somā... ārprāc.. kas tik tur nav. Nav brīnums, ka brīžiem man liekas, ka kāds man akmeņus ielicis:) pat visu nav iespējams aprakstīt:)
Maks, dazaadi dokumenti, atsleegas, dezinficeejosaas salvetes, sules brilles, koslenes, zaales veel no iepriekseejaas slimosanas, nagu viiliite un daudz dazaadi rakstaamie.. Pa lielam, tas arii viss.
Maks, telefons, plānotājs, briļļu maks, saulesbrilles un saulesbriļļu maks, mape ar darba dokumentiem, pusdienu trauciņš, matu suka, šķiltavas un cigaretes, darba telefons, matadatas, pase.