ko lai daru tālāk?

Reitings 551
Reģ: 02.03.2013
tātad, iepriekšējajās diskusijās lasījāt, kas man notirk ar draugu. vakar sazinājāmies, bet tā arī aizmirsu viņam pajautāt par to pauzi, un par mūsu attiecībām. tagad domāju, vai labāk rīt viņam uzrakstīt? vai labāk sarunāt satikšanos un izrunāt visu mutiski? cerams, ka 5 dienas ir pietiekošas , lai viņš atpūstos, vai arī tas izskatīsies, ka uzbāžos, ja sarunāšu tikšanos vai rakstīšu?
23.05.2013 20:30 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
... šeit es gribēju saprast, kāpēc vieniem šis un tas ir atļauts, bet citiem - nē, kad " uz papīra" stāv rakstīts, ka esam vienlīdzīgi?
24.05.2013 23:05 |

10 gadi
Reitings 1582
nevajag lasit un ar vinu runat! tad cilveks nomierinasies!

Vari pat necerēt (par pēdējo teikumu).
24.05.2013 23:07 |

Reitings 551
un cik tad ilgi ta pauze jums skaitas jau? vai tik nav ta, ka cilvekam kranins saniezejas, grib svaru olinas samazinat un tad atkal tevi nostumt malina lidz nakamaja gribulim.

pietam, mani laikam atgrustu tads iztapigs un padevigs cilveks, kurs skatitos tadam lielam suna acim.protams, tas ir tikai tevis aprakstitaja gadijuma, kad puisim vairs nav jutu. lai tu kaut cik vinu ar sevi ieintersetu, tev nevajag ka tadai pazemigai kalponei izdabat katrai vina kaprizei, uzsaucienam, but tik loti pieejamai un padevigai.

nu pauze mums jau ir gandrīz nedēļu.
25.05.2013 00:19 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
šodien lasīju rakstu par to, kādēļ sievietes vairāk satraucas par attiecībām, nekā vīrietis. Skatījums no ģenētiskā viedokļa par to, kā mēs atšķiramies un kādas lomas bijušas izsenis, un kāpēc centieni pēc "dzimumu līdztiesības" ir sašķobījuši šīs lomas. Rakstā arī par tēmu "neskrien vīrietim pakaļ".
http://savvydating.hubpages.com/hub/Why-Women-are-Frustrated-and-Confused-about-Men-and-Dating
25.05.2013 00:26 |

10 gadi
Reitings 1582
Par seksismu (no angļu: sex — "dzimums") jeb dzimumdiskrimināciju sauc "attieksmi, kas veicina sociālo lomu stereotipizāciju atbilstoši cilvēka dzimumam." Ar šo jēdzienu raksturo diskrimināciju pret kādu personu tās dzimuma dēļ, kā arī tas tiek lietots, lai definētu diferenciāciju dzimuma dēļ. Par seksismu mēdz saukt arī nicīgu attieksmi pret konkrētu dzimumu vai stereotipu veidošanu par vīriešu vīrisķīgumu vai sieviešu sievišķīgumu. To dēvē arī par sieviešu vai vīriešu šovinismu.

Melns, nu, ko tu vari murgot? Ko tu vispār mani te pin iekšā? Es šo tēmu pat īsti lasījusi neesmu un neesmu ieteikusi nevienu triekt ratā. Es nesaprotu, kāpēc tu kaut kādu situāciju izzīd no pirksta un pēc tam fantazē, ko es par to būtu teikusi. Neesmu iedziļinājusies nekādos pauzītes ņēmējos un apdomātājos, jo man viņi riebjas kā suga -- gan vīrieši, gan sievietes. Tāpēc es nezinu, kurš atvainojas un kurš nē, bet pieņemu, ka tu tagad ļoti dumji vispārini.

Vai gadījumā Tu, Menda, nebiji tā, kura te vienā diskusijā šo terminu ("seksisms") "izvilki", kā atbildi uz vienu no maniem komentiem? :-) Tur Tu manas domas par to, kas ir jādara situācijā, kad sieviete ģimenē pelna vairāk, nosauci par seksismu visnožēlojamākajā formā. Pašu diskusiju nemeklēšu (slinkums), bet atmiņa man, par laimi, ir laba. Pēc seksisma definīcijas (avots - wikipedia.org), manuprāt, nepaliek pat šaubas par to, kādi ir tā cilveka uzskati, kurš operē ar šādiem jēdzieniem kā argumentiem.
25.05.2013 10:32 |

Reitings 551
kuras grib parunāties privāti?
25.05.2013 15:13 |

Reitings 551
:)
25.05.2013 15:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits