ko lai daru tālāk?

Reitings 551
Reģ: 02.03.2013
tātad, iepriekšējajās diskusijās lasījāt, kas man notirk ar draugu. vakar sazinājāmies, bet tā arī aizmirsu viņam pajautāt par to pauzi, un par mūsu attiecībām. tagad domāju, vai labāk rīt viņam uzrakstīt? vai labāk sarunāt satikšanos un izrunāt visu mutiski? cerams, ka 5 dienas ir pietiekošas , lai viņš atpūstos, vai arī tas izskatīsies, ka uzbāžos, ja sarunāšu tikšanos vai rakstīšu?
23.05.2013 20:30 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Melns, labrīt .. vai tad Tu nezināji, ka vīrietis, jau piedzimstot, kļūst par vainīgu un grēkāzi? :D
24.05.2013 18:14 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Eu, Melns - mani te iekšā nepin! Es nekad nenostādu vīrieti zemāk kā sevi! Un, ja vīrietim vajag laiku viņam uz to arī ir tiesības! Savu vīrieti es cienu kā sevi pašu un uzskatu, ka attiecības ir sadarbība un jābalsta uz kompromisu, nevis kādam kādu vai kādam pašam sevi jāpazemo! Tu nepin līdztiesību un partnerību ar šo:
pats gribēja atšķirtību, pašam arī tagad būs jāpanāk, lai jūs būtu kopā un jālūdz piedošana

Tas nebūt nav kaut kas, ko es sagaidu no vīrieša.
24.05.2013 18:20 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns, labrīt .. vai tad Tu nezināji, ka vīrietis, jau piedzimstot, kļūst par vainīgu un grēkāzi?

:-) , bet tālu no patiesības tas, ko Tu raksti, nav!
24.05.2013 18:24 |

Reitings 1603
:) , bet tālu no patiesības tas, ko Tu raksti, nav!

Zinu, un tāpēc ar to jāsadzīvo un jāizmanto sava labuma gūšanai :D Ja jau vainīgs by default, tad vismaz iemesls jāsagādā, lai nav velti jācieš :D Tā teikt - ir par ko :D
24.05.2013 18:34 |

10 gadi
Reitings 1582
Zinu, un tāpēc ar to jāsadzīvo un jāizmanto sava labuma gūšanai Ja jau vainīgs by default, tad vismaz iemesls jāsagādā, lai nav velti jācieš Tā teikt - ir par ko

Nē, es vados pēc citādiem principiem. Lai kā te dažas, pašas sapīdamās savos melos, centās man iegalvot, ka sievietes esot mazākumā un ka sievietei vīrietis vispār neesot vajadzīgs (tipa - pieņem mūs, večus, aiz tīras līdzjūtības :-)), tik un tā zinu, ka mazākumā esam mēs, vīrieši, un "ņemami" vīrieši vispār ir deficīts, un būtībā mēs, vīrieši, viņām esam vajadzīgi vismaz tikpat, cik viņas - mums, tāpēc es vienkārši nevienai neļauju un neļaušu padarīt sevi par vainīgu grēkāzi: "Nepatīku? Meklē sev citu!" Vēl vairāk - noteikumus tajos jautājumos, kuri skar manu pašsajūtu ģimenē, uzstādu es. Nu, piemēram, dzimumu līdztiesība mūsu mājās sākas tur, aiz dārza vārtiņiem. Ja nesmēķēju es, tad arī mana sieva nesmēķēs, ja alkoholu nelietoju es, tad arī mana sieva nelietos. Ja nekrāpju es, tad arī mana sieva mani nekrāps. Pretējā gadījumā runa būs īsa - tur ir durvis.
24.05.2013 19:25 |

Reitings 1603
Melns man šodien trollīgs garastāvoklis, tāpēc es te dīvaini izpaužos :D

.. būtībā mēs, vīrieši, viņām esam vajadzīgi vismaz tikpat, cik viņas - mums ..

Āmen uz šo :D

Tomēr galvenais, lai abi ir apmierināti ar situāciju ģimenē. Tāpēc dodu priekšroku kompromisu attiecībām .. un es daru sekojoši .. ap 70% sīko ikdienas lēmumu un iegribu izpildē piekāpjos es, tomēr 30% lielās un svarīgās lietas es atstāju savā pārziņā, un, jā, ok, iespējams, es piekāpjos par daudz, bet man ir svarīgi tas, ka man svarīgajās lietās viss notiek pa manam un ne savādāk .. bet ikdienas sīkumos nav problēmas piekāpties :D

Un tā durvju rādīšana ir bik par brutālu .. es no sākuma izrunājos :D Un tad parādu durvis :D
24.05.2013 20:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
un cik tad ilgi ta pauze jums skaitas jau? vai tik nav ta, ka cilvekam kranins saniezejas, grib svaru olinas samazinat un tad atkal tevi nostumt malina lidz nakamaja gribulim.

pietam, mani laikam atgrustu tads iztapigs un padevigs cilveks, kurs skatitos tadam lielam suna acim.protams, tas ir tikai tevis aprakstitaja gadijuma, kad puisim vairs nav jutu. lai tu kaut cik vinu ar sevi ieintersetu, tev nevajag ka tadai pazemigai kalponei izdabat katrai vina kaprizei, uzsaucienam, but tik loti pieejamai un padevigai.
24.05.2013 20:54 |

Reitings 7781
p.s melns komentarus murgainos nemaz nav verts lasit.iesaku, sapratu, ka cilvekam putra galva.

atbildot uz autores jaut. (ko darit talak?)-aizej ar draudzenem uz kafejnicu, pasedi, parunajies, aozbrauc pie radiem ciemos, paskaties filmas, bet nekada gadijuma neplijies virsu cilvekam, kurs grib no tevis pauzi!
24.05.2013 20:58 |

10 gadi
Reitings 1582
Tomēr galvenais, lai abi ir apmierināti ar situāciju ģimenē. Tāpēc dodu priekšroku kompromisu attiecībām .. un es daru sekojoši .. ap 70% sīko ikdienas lēmumu un iegribu izpildē piekāpjos es, tomēr 30% lielās un svarīgās lietas es atstāju savā pārziņā, un, jā, ok, iespējams, es piekāpjos par daudz, bet man ir svarīgi tas, ka man svarīgajās lietās viss notiek pa manam un ne savādāk .. bet ikdienas sīkumos nav problēmas piekāpties

Un tā durvju rādīšana ir bik par brutālu .. es no sākuma izrunājos Un tad parādu durvis

Nu, labi, labi. Par apmierinātību ar situāciju ģimenē Tev ir pilnīga taisnība. Par durvju rādīšanu patiesībā arī pats par 100% neesmu pārliecināts, bet svarīgi ir tas, ka, ja kaut kur kaut kas, tad vismaz cilvēks zina, ka nepatikšanās būs miiiiiilzīgas!
24.05.2013 21:16 |

10 gadi
Reitings 1582
p.s melns komentarus murgainos nemaz nav verts lasit.iesaku, sapratu, ka cilvekam putra galva.

Jā, cilvēks, kurš kritiski skatās uz mītiem, kuri kādam ir izdevīgi, ir bīstams. Un pirmais solis ir tādu pasludināt par prātā jukušu/idiotu/vīrieti-šovinistu/utml. Un viņa domas - par murgiem/stulbumu/nevērtīgām, utml.
Ai, cik patīkami ir iestāstīt sev un citām, ka pasaule ir tieši tāda, kādu es to gribētu redzēt! Ka jūs varat iztikt bez vīriešiem, pie tam palikt pašpietiekamas un laimīgas, bet vīrieši, redziet, uz to nav spējīgi! Ka jūs, pat nedzīvojot kopā ar vīrieti (lai nebūtu jāmazgā viņa zeķes) varat dabūt visu, ko vien iekārojat, pat - bērnu, ja vien sagribēsies. Par to, kā un kāds tas bērns bez tēva izaugs, nav nekādas intereses - jāapmierina taču savas ambīcijas! Un tas ir svarīgākais!
24.05.2013 21:29 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Melns, nu, ko tu vari murgot? Ko tu vispār mani te pin iekšā? Es šo tēmu pat īsti lasījusi neesmu un neesmu ieteikusi nevienu triekt ratā. Es nesaprotu, kāpēc tu kaut kādu situāciju izzīd no pirksta un pēc tam fantazē, ko es par to būtu teikusi. Neesmu iedziļinājusies nekādos pauzītes ņēmējos un apdomātājos, jo man viņi riebjas kā suga -- gan vīrieši, gan sievietes. Tāpēc es nezinu, kurš atvainojas un kurš nē, bet pieņemu, ka tu tagad ļoti dumji vispārini. Es, starp citu, nezinu nevienu sievieti, kurai kādreiz būtu ienācis prātā paņemt atvaļinājumu no vīrieša, lai gremdētos pārdomās par savām attiecībām.
24.05.2013 21:32 |

Reitings 1516
Ai, cik patīkami ir iestāstīt sev un citām, ka pasaule ir tieši tāda, kādu es to gribētu redzēt! Ka jūs varat iztikt bez vīriešiem, pie tam palikt pašpietiekamas un laimīgas, bet vīrieši, redziet, uz to nav spējīgi! Ka jūs, pat nedzīvojot kopā ar vīrieti (lai nebūtu jāmazgā viņa zeķes) varat dabūt visu, ko vien iekārojat, pat - bērnu, ja vien sagribēsies. Par to, kā un kāds tas bērns bez tēva izaugs, nav nekādas intereses - jāapmierina taču savas ambīcijas! Un tas ir svarīgākais!

Bļin, nu es nevaru. Beidz lūdzu fantazēt nezin ko.
24.05.2013 21:34 |

10 gadi
Reitings 1582
... un Melnam taču ir putra galvā (vēl viens apgalvojums, kurš nav jāpierāda, jo pierādījumu vienkārši nav, bet, kad nav argumentu, tad atliek prasti apsaukāties vai "piekarināt" tam, kura mute jāaizbāž, dažādus "interesantus" "goda" nosaukumus vai pašizdomātas diagnozes), tāpēc ir ļoti ērti rakstīt par otru lietas, kuras nav pamatojamas, bet tās nav nepieciešams pamatot, jo viņam taču putra galvā :-)
24.05.2013 21:34 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Melns tev tiešām kaut kas ar galvu nav kārtībā... Vienmēr tu diskusijās muldi pilnīgi ne pa ķeksi, un tad brīnies ka tevi neņem nopietni.
24.05.2013 21:37 |

10 gadi
Reitings 1582
Es, starp citu, nezinu nevienu sievieti, kurai kādreiz būtu ienācis prātā paņemt atvaļinājumu no vīrieša, lai gremdētos pārdomās par savām attiecībām.

Rodas iespaids, ka mēs nedzīvojam uz vienas planētas.
24.05.2013 21:39 |

10 gadi
Reitings 1582
Melns tev tiešām kaut kas ar galvu nav kārtībā... Vienmēr tu diskusijās muldi pilnīgi ne pa ķeksi, un tad brīnies ka tevi neņem nopietni.

Gribētos apzināties savas kļūdas un laboties, tāpēc, vai varētu konkrētāk?
24.05.2013 21:42 |

Reitings 1516
Jā, Melns, man arī! Visu laiku!
24.05.2013 21:42 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Nu ko tur konkrētāk? Diskusijā par seksu trijatā tu pilnīgā bezjēgā iebāzi iekšā Islāmu, šeit nezinot vispār kas ir noticis autores un viņas puiša attiecībās sāki murgot par to cik sievietes ir sliktas un ka vīrieši esot nostādīti zemāk, un arī citās diskusijās cik esmu pamanījusi tu vienkārši nes kaut kādu pilnīgu bezsakaru
24.05.2013 22:16 |

Reitings 7781
nevajag lasit un ar vinu runat! tad cilveks nomierinasies!
24.05.2013 22:20 |

10 gadi
Reitings 1582
Nu ko tur konkrētāk? Diskusijā par seksu trijatā tu pilnīgā bezjēgā iebāzi iekšā Islāmu, šeit nezinot vispār kas ir noticis autores un viņas puiša attiecībās sāki murgot par to cik sievietes ir sliktas un ka vīrieši esot nostādīti zemāk, un arī citās diskusijās cik esmu pamanījusi tu vienkārši nes kaut kādu pilnīgu bezsakaru

Pārlasīju sākumu. Es Islāmu tikai pieminēju vienā teikumā. Tu uzdevi jautājumu, kādā sakarā? Es - atbildēju, pie tam - manuprāt, - gana loģiski (ja nebija loģiski, - varēji turpat to uzrakstīt). Ar to viss arī varēja beigties, ja nebūtu parādījušies citi Islāma tēmas bīdītāji, kuriem es tikai atbildēju.
24.05.2013 23:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits