Vai jūs dzīvojiet veselīgi?

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Kā tad ir ar Jums, vai dzīvojiet veselīgi vai neveselīgi? Nu, piemēram, veselīgs uzturs, kaut kādas fiziskās aktivitātes, svaigs gaiss, kustīgs dzīvesveids, nedzeriet, nepīpējiet, profilakses nolūkos apmeklējiet ārstus, neapmeklējiet solāriju, neguļat ilgi saulē u.c. taml. lietas.
23.05.2013 16:07 |

Reitings 435
Reģ: 30.04.2013
pīpēju , apmeklēju solāriju , nedzeru, pasportoju šad tad, ēdu citreiz saldumus mana vājība ;/
cenšos tgd ēst augļus, dārzenus un daudz udeno dzeru
23.05.2013 21:48 |

Reitings 268
Reģ: 03.06.2012
Pīpēju, alkoholu lietoju minimāli, krāsoju matus, sauļojos saulē, bet tikai saulē, nelietoju eco kosmētiku. No pārtikas- Mc neesmu bijusi kādus gadus 3, picas ļoti reti, bet tas mājās gatavotas, dārzeņi no pašas dobes. Skriet nepatīk, braucu ar riteni un peldu.

Laikam šo var nosaukt par līdzsvarotu dzīvesveidu :D
23.05.2013 21:57 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Vienīgās veselīgās lietas ir tas, ka nesmēķēju un ļoti daudz dzeru ūdeni. Pārējais ir visai neveselīgs dzīvesveids :(
23.05.2013 22:00 |

Reitings 60
Reģ: 19.05.2013
TheBest - zini kāpēc daudz guli? Jo tu patērē daudz enerģijas ikdienā un neuzņem pietiekami daudz barības vielu :)

būtībā tie kas grib izglītoties sevis attīstīšanā - mēs palaidām nesen mājaslapu un ... http://bodyclub.lv - te ir raksti par treniņiem un uzturu(arī sievietēm), forumā uzdodam interesējošos jautājumus un saņemsim atbildi :)
23.05.2013 22:11 |

Reitings 2957
Reģ: 03.03.2013
nepīpēju
neeju solārijā
alkohols ļoti mazos apmēros (pēdējos 2 mēnešos esmu kopumā 2 mazās pudeles tuborg izdzērusi)
ūdens 2l dienā
Baltmaizi neēdu, un makaronus un arī ļoti maz lietoju uzturā balto miltu izstrādājumus, margarīnu u.c
Colas, fantas, sprite dzeru reti, šomēness vienu reizi, tikai tāpēc , ka draugs nopirka colu ar savu vārdu , un cik tur es padzēros , vienu glāzīti :D
Exercises 3x nedēļā vismaz, mājās minos arī uz trenažiera
Ja nav tālu jāiet, izvēlos kājas , ne transportu
Nenašķojos, dažreiz tikai čipšu paka , šomēness tā bija viena, jo bijām kino, un draugs nopirka
Diemžēl esmu bezmiegaina diezgan bieži, uznāk tādas kā bezmiega lēkmes, kas man bija pēdējās 4 dienas, negulēju pat 30h un aizmigu uz 5h, un atkal biju uz vismaz 15h augšā, un nekādi nespēju aizmigt, tagad gan atkal viss stabilizējās, nogulēju 10h, esmu augšā, jūtos labi, arī esmu stresaina.

Domāju, ka veselīgāk kā iepriekš noteikti dzīvoju, jo dzēru katru otro dienu, vismaz alu 0,3 dienā, čipši arī katru otro dienu, vienu laiku katru dienu ēdu mc, nevingroju vispār un doma vispār tāda nebija, gulēju vismaz 15h , tad arī biju caurbira, kad viss mainījās tika padomāts par šī dzīvesveida maiņu veselības dēļ :)
24.05.2013 08:17 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Esmu neveselīguma paraugs-ēdu daudz draņķus, nesportoju nemaz. Nu labi, to kompensēju ar nesmēķēšanu un negulēšanu solārijā. :)
24.05.2013 08:41 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Es sportoju, kā arī ēdu veselīgi. Piedomāju pie pārtikas produktiem, ko pērku. Maz lietoju ķīmiju - kosmētiku arī pārsvarā dabisko. Arī medikamentus tikai tad, kad bez tiem nevar. Toties tas viss kompensējas ar vīnu nedēļas nogalēs un smēķēšanu. Tā ka kopsummā nemaz tik veselīgi nesanāk.
24.05.2013 09:06 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Ēdu veselīgi, protams, dažreiz gadās apēst kādu ne tik veselīgu našķi vai pārtikas produktu, bet uz kopējā fona, tas pārlieku neizlec. Sportoju 4-6x nedēļā. Ar alkoholu, man ir periodiski. Kad aizballējos, tad varu mēnesi no vietas katru nedēļas nogali, divas dienas pēc kārtas. Vai - 2 mēnešus, katru otro nedēļas nogali. Tādi periodi gan nav bieži, par laimi. Bet ja neuznāk šis periods, tad sanāk iedzert kaut ko 1 reizi 1-3 mēnešos.
Nesmēķēju.
Solāriju dažreiz apmeklēju, sauļojos reti, bet gadās pa kādai reizei vasaras laikā.
Ārstus apmeklēju, kad nepieciešams. Dažreiz arī profilakses nolūkos.
Vēlētos nelietot vispār alkoholu un vispār "necepties" saulē un solārijā. Kādu brīdi šos abus piekopu, bet vecie niķi -stiķi atgriezās. Bet gan jau pēc laiciņa, prāts atkal atgriezīsies. :D
24.05.2013 09:25 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nezinu vai ēdu veselīgi, bet neko sev neliedzu, nepatīk sevi ierobežot un kaut ko darīt, jo tā ir labi un tā vajag.
24.05.2013 09:28 |

Reitings 528
Reģ: 18.03.2013
Es cenšos sportot dažas reizes nedēļā, ēst veselīgi, nu tā itkā sanāk, bet dzīvoju ar puisi kopā un šim patīk uzgrazt kādu čipsi pie filmas un aliņu iedzert, gribās jau piebeidroties :D .. Man ir saldumu atkarība ar kuru cīnos, pēdējā laikā sanāk. Es cenšos daudz dzert ūdeni.
24.05.2013 09:36 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Dzīvoju atbilstoši ārsta ieteikumiem, izņemot sportošanu, to nedaru, lai gan ļoti daudz staigāju kājām, kā arī vakaros griežu gan riņķi, gan hanteles pacilāju, jo šie divi man vismaz patīk. Ūdeni lietoju maz, tēju, kafiju nedzeru, cukuru, sāli lietoju ļoti minimāli, ļoti reti ēdu ko ceptu, pārsvarā jau tvaicēju visu. Garšaugi pašai savi uz palodzes, produkti pārsvarā no laukiem. Saulē uzturos maz, solāriju neapmeklēju, ķīmiju cenšos matiem/sejai lietot minimāli. Bet tam visam īsti nav jēgas, jo 3x nedēļā esmu laboratorijā, kur strādāju ar ļoti kaitīgiem materiāliem, apzinoties, ka cieš gan manas plaušas, gan āda.
24.05.2013 09:41 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Arī aliņu un čipšus sev ik pa laikam neliedzu. :D
24.05.2013 09:41 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ne visai veselīgi. Jā, es nesmēķēju, reti lietoju alko, neapmeklēju sloāriju, lielākoties visur eju ar kājām, lai būtu kkādas kustības. Taču, pie ēšanas man primārais ir, lai man garšo. Nespēju piespiest sevi ēst to, kas negaršo kaut vai tas būtu veselīgs. Tiesa, porcijas gan kontrolēju. Ūdeni arī lietoju maz, jo man vnk pliks ūdens...negaršo. Vairāk dzeru sulas, atjauktas mazliet ar ūdeni(piem. ābolu sulu no mājām, jāņogu sulu no mājām utt). Aukstajos gadalaikos - visādus karstos dzērienus. Jā, zaļā tēja bez nekādām piedevām noteikti būtu veselīgāka par kakao, bet...man svarīgāk ir, lai garšo. Pret visām skriešanām riebumu iedzina skolas sporta stundas, bet pret sporta klubu radās riebums pēc pašas pieredzes. Tāpēc pagaidām nesportoju, bet drīz sākšu skrituļot un tad tā būs mana aktivitāte.
24.05.2013 09:58 |

Reitings 1195
Reģ: 17.04.2012
Nemūžam neesnu dzīvojusi veselgi. Atļajos visu ko gribu, resna neesmu. Mīlu sevi, nevis brokoļus :D
24.05.2013 10:55 |

Reitings 12651
nu, it kā. :) Izņemot to, ka šad tad iedzeru, pasauļojos saulē un neguļu tik, cik vajadzētu. :D
24.05.2013 10:57 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Kādēļ jau kārtējo reizi starp veselīgi un negaršīgi, ierobežojoši tiek liktas vienādības zīmes?

Es savu dzīvesveidu varētu saukt par veselīgu.
Bet tas nav tādēļ, ka kaut ko sev ierobežotu. Man patīk darīt tā, kā ir veselīgi un tas man liek justies labi.
Ārpus darba cenšos kustēties, maz dirnu pie TV, laiku pie seriāliem datorā nepavadu, daudz dzeru ūdeni, ēdienu gatavošanā maz lietoju sāli, eļļu (man šķebina no domas vien par to, ka būtu jāēd, piemēram, eļļā cepta cūkgaļa, katrupeļi, tādas eļļainas pankūkas veh!).
Bet sauļojos gan labprāt (tas gan bieži nav iespējams), saules deva un siltums manam organismam ir vajadzīgs, ārstus apmeklēju, imunitāti stiprinu, nesmēķēju.

Un pēc kaut kāda plāna vai vadlīnijām dzīvot pat ir vieglāk, nekā plūst pa dzīvi pašplūsmā, lēkājot no vienas iegribas pie otras.
24.05.2013 11:08 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
mans netikums ir sauļošanās , un neveselīgi ēdieni..bet alkoholu nelietoju un nepīpēju toties:):D
24.05.2013 11:11 |

10 gadi
Reitings 2563
Nemūžam neesnu dzīvojusi veselgi. Atļajos visu ko gribu, resna neesmu. Mīlu sevi, nevis brokoļus

Es tāpat :D

Nu labi, es nesmēķēju, neēdu visādos Maķīšos un tml. vietās, nodarbojos ar visādām fiziskām aktivitātēm, dzeru daudz ūdeni, bet tas arī būtībā viss. Es ēdu to, kas man garšo, sauļojos gan saulē, gan solārijā, šad tad iedzeru kādā ballītē, ārstus apmeklētu vien galējas nepieciešamības gadījumā un arī tad kārtīgi padomātu vai vajag.
Ja šī veselīgā dzīvesveida mērķis ir nodzīvot pēc iespējas garāku mūžu un neslimot, tad man tas nav vajadzīgs, tad es labāk nomirstu gados 50, bet toties izbaudu dzīvi no sirds. :)
24.05.2013 11:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits