nepīpēju
neeju solārijā
alkohols ļoti mazos apmēros (pēdējos 2 mēnešos esmu kopumā 2 mazās pudeles tuborg izdzērusi)
ūdens 2l dienā
Baltmaizi neēdu, un makaronus un arī ļoti maz lietoju uzturā balto miltu izstrādājumus, margarīnu u.c
Colas, fantas, sprite dzeru reti, šomēness vienu reizi, tikai tāpēc , ka draugs nopirka colu ar savu vārdu , un cik tur es padzēros , vienu glāzīti :D
Exercises 3x nedēļā vismaz, mājās minos arī uz trenažiera
Ja nav tālu jāiet, izvēlos kājas , ne transportu
Nenašķojos, dažreiz tikai čipšu paka , šomēness tā bija viena, jo bijām kino, un draugs nopirka
Diemžēl esmu bezmiegaina diezgan bieži, uznāk tādas kā bezmiega lēkmes, kas man bija pēdējās 4 dienas, negulēju pat 30h un aizmigu uz 5h, un atkal biju uz vismaz 15h augšā, un nekādi nespēju aizmigt, tagad gan atkal viss stabilizējās, nogulēju 10h, esmu augšā, jūtos labi, arī esmu stresaina.
Domāju, ka veselīgāk kā iepriekš noteikti dzīvoju, jo dzēru katru otro dienu, vismaz alu 0,3 dienā, čipši arī katru otro dienu, vienu laiku katru dienu ēdu mc, nevingroju vispār un doma vispār tāda nebija, gulēju vismaz 15h , tad arī biju caurbira, kad viss mainījās tika padomāts par šī dzīvesveida maiņu veselības dēļ :)