Ko darījāt?

Reitings 385
Reģ: 14.05.2013
Pirmā tikšanās, tauriņi vēderā, kopdzīve, lielā mīlestība, tik daudz kopīgu atmiņu un vietu. Gan bēdas, gan prieki, laime. Un tad visi ideāli sabrūk, kāds atsvešinās un tam otram sāp.
Kad sapratāt, ka jūs vairs tik ļoti nemīl un vairs nevēlās laiku pavadīt ar jums, viegli aizgājāt, pārdzīvojāt?Vai gaidījāt, kamēr jūs pamet? Mēģinājat ko mainīt un izdevās?
Un ja tomēr izšķīrāties, vai nebija tā, ka jutāties slimas? Man strīdu rezultātā ir piemetusies temperatūra, ik pa laikam slikti ar sirdi paliek un tā, kā no uztraukuma tirpst roka no pleca līdz lejai. Plus milzīgs bezmiegs, neesmu gulējusi un nespēju izturēt darba dienu :(

Kauns, ka esmu tāda vārgule :D
23.05.2013 11:17 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Cik daudzām sievietēm ir šī problēma. Un es pilnīgi saprotu. :(
23.05.2013 13:54 |

Reitings 385
meitenes, ko darīt, tik slikti- fiziski, nevaru nosēdēt krēslā, sirds klapē, plaukstas svīst, acis un galva sāp, nevaru nosēdēt darbā :( ir jēga mēģināt atprasīties ātrāk? bail jautāt :( bet man pat slimojot, nav bijis tik slikti kā šodien :D galva arī griežas :(
23.05.2013 13:59 |

Reitings 6947
Scarlet, varbūt pačato ar citiem ? Lai tev izsaka komplimentus ,varbūt tas tev liktu justies labāk?
23.05.2013 14:13 |

Reitings 385
Marilyn,varbūt rīt :D :) šodien man vispār tā īsti neko negribās, tikai apgulties un aizmigt :)
23.05.2013 14:15 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Visām gribās pačīkstēt paliek daudz vieglāk, kad izrunā. Nu ja, pačīksti un dzīvo tālāk līdz nākamajai reizi kad atkal attopies - nekas nav mainījies viss ir p***ļā! Nesaprotu tādu sava laika tērēšanu.
23.05.2013 15:37 |

Reitings 385
Beibe.Marta, es ļoti gribētu tādu stigru raksturu, bet nav man tāds dots :( iuuuuu
23.05.2013 15:51 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Centos labot visu cik nu bija manos spēkos, neizdevās. Izšķīros es kaut es ven cerēju ka cilvēks atjēgsies par to ko es no viņa vēlos jo bija viņm pieradums pie manis izveidojies. Pēc tam vel mēnešiem runājāmies caur internetu, bet galu galā tā brīža apstākļu dēļ nesagājām kopā. Mocijos ar smagu depresiju pāri pus gadam un vel gadu klāt tik pat kā katru dienu domāju par to cilvēku, principā mocijos un raudāju naktīs. Tiku pāri...nu nevarētu teikt ka kādreiz tikšu tam pāri jo tajā laikā tādas muļķības no abām pusēm tika sastrādātas, ka tagad kauns par to ir. Vel pēc tam satikos ar citu cilvēku, bet iepriekšējais tik un tā bija visu laiku prātā, tad kad izšķīros no otrā puiša tad raudāju vakaros atkal tik par to pirmo, jo tā tomēr bija tā lielā pirmā mīlestība. Tad kad biju jau pie robežas ateikties no attiecībām vispār, devu sev vel vienu iespēju ar jaunu puisi, un re kā dzīve ievērtās, tā pēdējā cerība mani izglāba no visa jo idealāku cilvēku(priekš manis) par to ar kuru esmu kopā tagad, es tiešām nevarētu iedomāties. Stūlbi skan, bet liekas ka esmu atradusi dvēseles partneri, ar kuru es tiešām VISU gribu darīt, velns pēc pirmā mēneša jau biju gatava dzīvot kopā un bērnus ar šo cilvēku taisīt, un tagad jau kad atiecības ir pavisa stabilas, nekas ar nav mainījies, cik ļoti patika sākumā tik pat ļot ar tagad ja ne vairāk, un es zinu ka otrs cilvēks par mani domā tā pat.

Tā kā, ja tagadējās attiecības neizdodas, nevajag krenķēties, jo agri vai vēlu parādīsies tas īstais. Un jā, pēc šķiršanās tiešām ilgi tāda sajūta itkā slima būtu un vispār neko nevarēju padarīt - depresijas daļa, bet temperatura gan nebija.
23.05.2013 16:14 |

Reitings 385
missjoker, jā, tas ir tik smagi. tagad viņš man raksta sms par miļumu utt., bet man pēc tā visa sliktā ir grūti piedot un bailes, ka tas atkārtojas. Laikam pienācis laiks pateikt, ko es vēlos un ko sagaidu un ja viņš nespēj piekāpties man, tad nekas nesanāks :( zinu, ka, ja pašķirtos, tad ļoti pārdzīvotu un arī naktīs raudātu, jau šīs naktis esmu izraudājusi, šodien pat nav asaru vairs.
Centīšos izrunāties un iet uz kompromisu un, ja pēc šī nebūs izmaiņu, tad gan, lai cik smagi, bet būs jāiet katram savs ceļš :(
23.05.2013 16:22 |

Reitings 585
Ziniet, varbūt pamēģiniet vairāk sevi cenīt un mīlēt un saprast to, ka neviens vīrietis nav cienīgs jūsu asaras vai ciešanas. Vairāk pievērsieties sev, palutiniet sevi. Kas viņš tāds ir, vai vienīgais uz pasaules? Vīriešu ir daudz, bet TU esi vienīgā, unikālā! Galvenais lai mīl tevi. Tikko es ar tādu moto sāku dzīvot, viss tā izmainījās,......., es biju tā, kas izvēlas, pasūta, vai pamet. Nekādu ciešanu. Tagad domāju, kā gan es varēju sevi tā nemīlēt un ciest dēļ kaut kāda vīrieša?
23.05.2013 16:33 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Es arī esmu šādā situācijā atradusies salīdzinoši ilgu laiku. Nekas nelīdzēja, nespēju izšķirties. Palīdzēja cita vīrieša atrašana, Captain obvious

Nevajag domāt, ka esot vienai, viss būs galīgā pa*aļā. Shēma ir tāda:
1. nedēļa - raudāt katru dienu
2. nedēļa - raudāt ik pārdienu
3. nedēļa - raudāt trešdien un sestdien
4. nedēļa - raudāt tikai ceturtdien
5. nedēļa - raudāt tikai piektdien
6. nedēļa - raudāt tikai sestdien
7. nedēļa - raudāt tikai svētdien
Pēc 7. nedēļas aizliegts raudāt. Pieļaujams atcerēties tikai šo brīdi, kad Tu ļoti slikti juties, domāji, ka labāk būtu bijusi viena. Elementāri, Vatson.
23.05.2013 16:37 |

Reitings 385
Ewane, labs plāns :D :)
23.05.2013 16:39 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Tās attiecības, kas neizdevās es atstāju, jo maniem ex-vīriešiem nebija drosmes uzņemties atbildību, ko uzliek lēmumu pieņemšana. Tas, kurš pamet, tad formāli ir tas vainīgais. Bet tikai tie, kas bijuši šajās attiecībās var zināt, kas ir pie vainas. Un vaina pat nav jāmeklē... Viss ir bijis pareizi, manuprāt.
23.05.2013 16:59 |

Reitings 1017
Reģ: 29.01.2009
Motivācijai: nožēloju katru dienu, kuru pavadīju kopā ar ex, kopš apzinājos, ka vēlos šķirties, jo es būtu varējusi savu tagadējo satikt daudz ātrāk.
23.05.2013 17:11 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Man bija murgainas attieciibas(pirmaa miilestiiba),no saakuma ,protams,viss bija perfekti,tad saakaam dziivot kopaa,kopaa bijaam 3.5 gadi. Es izaugu un sapratu,ka neljaushu sev vairs kaapt uz galvas,bija baigais iedzeeraajs,speeleeja azartspeeles ,bija paceelis pret mani roku.
Negribeeju sabojaat savu dziivi,taapeec aizgaaju. Bija gruuti,bet liktenis piespeeleeja kaadu cilveeku,kursh mani saprata,atbalstiija un beidzot man nebija stresa un nervu /veseliibas probleemas. Vairs ar sho cilveeku neesmu kopaa,tachu vins man daudz paliidzeeja,vienmeer vinju cieniishu,vnk nebija iistaas juutas,tachu tagad esmu pa iistam laimiiga.
Man liekas,ka lielaakajai daljai pirmaa miilestiiba ir taada,ka saejam kopaa ar taadiem kretiiniem.. bet es personiigi so pieredzi noveerteeju. Banaali,tachu viss kas notiek,notiek uz labu!
23.05.2013 17:20 |

Reitings 103
Reģ: 29.10.2010
Marilyn

Tas bija domāts draugu bērna/dēla izlaidumu, respektīvi - ne sava bērna izlaidumu.
23.05.2013 19:04 |

Reitings 6947
ievaaa4 , tad viņam vairs nav bērna? kur palika tad ?
23.05.2013 20:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)