Smaids cilvēkos

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Daudziem gadās sliktās dienas, nogurums utt., bet sabiedrībā viņi to neizrāda un tāpat izskatās priecīgi un smaidīgi. Kā to panākt? Kā vispār sevi savākt, ja "iekšā" jūties nenormāli slikti?
22.05.2013 20:06 |

Reitings 424
Reģ: 29.06.2012
Pievakare, nezinu, kā Tev ir, bet pēc personīgās piredzes, saku - gulta nepalīdzēs, nu varbūt tikai uz mazu brīdi.. Man vismaz tā palīdz vienīgi aizmiegot, citādi es pati sev piepalīdzu ļečīt smadzenes, ka neesmu normāla un nedaru to, ko pienāktos darīt visiem normāliem cilvēkiem. Savukārt, atteikšanās no pasākumiem, liek citiem uz tevi raudzīties šķību aci un, protams, arī izteikt ne pārāk pozitīvo viedokli, kas sagruzī vēl vairāk.

Labi, piedod, par negatīvismu, (gribēju uzmudrināt, laikam nesanāca :D)cerams, ka tev tā nav un vientulība palīdz, ja ne atrisināt problēmas, tad vismaz aizmirst par tām.
24.05.2013 16:01 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Vienkārši smaidi, uzvelc smaidu uz sejas, pat, ja negribas.. un tad jau ieiesies tas, ka nevarēsi vairs apstāties smaidīt :D
Pret visu palīdz grādīgais :D
24.05.2013 16:08 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es parasti neaizraujos ar sevis žēlošanu, nesagaidu to no citiem.. tāpēc negatīvās emocijas, nogurumu cenšos neizrādīt.
Tā ir sava veida cieņa pret apkārtesošajiem :)
Manās acīs garstāvokļa vergi neizskatās pievilcīgi.. it kā no grūtsirdīgās sejas, viņu dzīves kvalitāte uzlabotos!
24.05.2013 16:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits