Nu frizieris pie kura visu laiku eju ņem krietni dārgāk, ieraudzīju šo, jo man nevajag neko daudz, tikai 2 cm galiņus aplīdzināt taisniem matiem, bet riskēt ar bail:D
Daudz esmu gājusi ar kuponiem pie frizieriem un kaut kas nepatika tikai 1 reizē no kādām 8-10, tā kā kopumā esmu apmierināta.
Esmu šajā salonā bijusi uz citām procedūrām, viss bija ok.
Kas tur ko riskēt ar matu galu aplīdzināšanu? To pat mācekļi varētu izdarīt..
Man patīk summa, kas norādīta linka beigās :D
Tie kuponi ir tīrā laimes spēle,var gan visu uz tip top uztaisīt, gan sačakarēt, bet ja gribās pa mazākām naudiņām vari labāk pameklēt atsauksmes par kādu nomales frizētavu.
Hmmm... nu nez, ja skaidri un saprotami pasaka, ka maksimums 2-3cm, tad neesmu dzirdējusi, ka kāds grieztu 10cm..
Rīt pati eju galus līdzināt ar kuponiem, nez, varbūt vajadzētu, bet nesatraucos.. :D
atkariigs, uz kuru salonu ej - purvciemaa, teikaa vai uz valdemaara ielas. Atsauksmes dazhaadas, man, kaa ex darbiniecei. Lai gan varbuut tagad jau skills meichaam ir kaaapis un visur buus ok.
Nu ļoti labi, Zakji, ka tev tā veicās, man, savukārt, ir bijusi slikta pieredze - ne tikai ar kuponiem. Tagad esmu atradusi savu frizieri - tad eju mierīgu sirdi.
Esmu bijusi Valdemāra ielā pa pilno cenu - krāsoju, apgriezu galus. Un teicu, lai griež 2cm, tā arī darīja un ne vairāk. :D Biju apmierināta ar rezultātu.