Iedvesmojos no diskusiju biedrenes, kurai profilā īsti apaļīgs vēders aka riepa. :D Sevis žēlošanai vai stimula kaut ko darīt iegūšanai. Forši jau būtu, ja te visas būtu bez kompleksiem, bet nu vismaz tās, kurām "ir drosme". Ielieciet bildes, kurās būtu attēlots augums vai ķermeņa daļa, kas būtu līdzīgs jūsējam. Presīte vai riepa, dibens, mugura, gurnu forma - vienalga.
Meitenes, paprasiet saviem puišiem, ja būtu jāizvēlas augums vai seja?
Manējais atbildēja, ka augums Mi amor, , kad savējam kaut kad prasīju, tad atbildēja, ka seja (ja tā ar perfekto augumu ir ļooti neglīta). Bet, lai cik perfekta būtu resnas meitenes seja, vienmēr puiši ir piemetinājuši, ka notievēt vajadzētu, lai viņu sauktu par skaistu kopumā.
Maneejais sen atpakalj teica, ka augums nav gluzji tas svariigaakais, kameer riepa neveljaas paari taa, ka neredz raaveejsleedzeeju dzinsaam. Un labi vien ir, jo nebuus jaakautreejaas no sava viiriesha peecdzemdiibu periodaa.
Man pat nav īsti ar ko padalīties par to, kur tāds vēders radies (labi gēni), jo esmu kaut kāds muskuļoto cilvēku tips (ja tādi vispār ir :D), manas kājas vispār ir briesmīgas-visas muskuļos,ikri milzīgi, kaut pēdējo reizi skrēju ģimnāzijas laikā. Diemžēl ļoti jāpiedomā pie tā, ko drīkstu darīt, lai nepārvērstos par kultūristi :(
Ko esmu darījusi - Jillian Michaels 30 day shred un tagad katru rītu 15 min. staipos un elsoju bodīfleksā.
Meitenes, paprasiet saviem puišiem, ja būtu jāizvēlas augums vai seja?
Manējais atbildēja, ka augums
mans teica- seja.
augumu varot noslēpt, izcelt, notušēt, parādīt ar apģērbu un izskatītos uz WOW, bet sejai priekšā tepiķi neliksi, ne?:D krokodīls pat ar zelta pupiem paliek krokodīls - citāts.
Citāts: (...) "Ar īpaša metāla rāmja un skrūvju palīdzību vairāku mēnešu laikā meitenes augšstilbi pagarināti par aptuveni 12,5 centimetriem. Rāmī iestiprinātās skrūves pakāpeniski grieztas četras reizes dienā, tādējādi panākot kaula stiepšanos."