Krāpšana.

Reitings 37
Reģ: 21.05.2013
Pastāstiet.Vai ir iespējama normālas attiecības pēc tam, kad vīrietim ir piedota krāpšana?
22.05.2013 09:16 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Mīļās sievietes, vai tiešām pie vīrieša sānsoļiem esat vainīgas JŪS?? Kas tas par sviestu!?!? Var jau pašuzupurēties, bet nejau TIK ļoti!
nu, jopcik! (atvainojos!)
22.05.2013 18:48 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Esmu tajā frotē, kas uzskata , ka liela vainas ir tajā kuru krāpj... :)
22.05.2013 18:58 |

Reitings 428
Reģ: 01.12.2012
Skatos, ka manis teiktais kādu ir aizķēris, nu bet katram taču savs viedoklis.
Es, piemēram, ar krāpēju dzīvot vairs neparko negribētu, un man būtu tās iekšas ņemt un momentā aiziet. Tas pat nav lepnums, es to sauktu par pašcieņu. Un neredzu nevienu iemeslu, kādēļ tā man kāda vīrieša dēļ būtu "jāiemin dubļos". Par lepnu esmu saukta vairākkārt, toties nevienam par kājslauķi neesmu bijusi.

Viens ar to samierinās, piedod, otrs - meklē citus risinājums.
22.05.2013 19:11 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
liela vainas ir tajā kuru krāpj..

Nabaga vīrietīši, kas spiesti krāpt savas sieviņas, jo viņas nav gana labas...

Tādēļ jau arī krāpj, ka ir tādas, kas atļaujas pret sevi izturēties ar TĀDU necieņu un vēl saskalo smadzenes, ka pati vainīga!
22.05.2013 19:11 |

Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Kura vieta es mineju, ka virietis ir balts un pukains? Kura vieta es mineju, ka vainiga ir taa, kuru piekrapa? Jus, meitenes, vispar neesat sapratusas manis teikto...
22.05.2013 19:25 |

Reitings 3
Reģ: 11.05.2013
Neviens nav ideāls. Vīrieši krāpj gan superlieliskās, gan parastās sievietes. Tā NAV sieviešu vaina, ka vīrietis krāpj! Tie ir maldi, ka sievietei jāmainās, jāpilnveido sevi un vīrietis vairs nekrāps. Kādu laiku būs labi līdz atkal piekrāps. Jo vaina ir vīrieša paškontroles trūkumā nevis sievietes "perfektumā".
Sieviete vīriešus krāpj retāk, jo vīrieši biežāk nepiedod sievietēm un pamet viņas. Bet sievietes ne tikai piedod, bet vēl mainās, pilnveido, mīl stiprāk :) Tāpēc vīriešiem ir izdevīgi krāpt.
22.05.2013 19:36 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vainīga nekad nav tikai viena puse. Viss process kad līdz tam nonāk ir ļoti komplekss.
22.05.2013 20:26 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es domaju, ka jauniba ne, bet uz vecumu pec kopa pavaditiem 30 gadiem, kad kadam libido nav vairs tads ka otrs veletos, viss ir iespejams.un tad domaju,ka cilveki to visu tik loti neuztver.
22.05.2013 20:30 |

Reitings 7682
Tādēļ jau arī krāpj, ka ir tādas, kas atļaujas pret sevi izturēties ar TĀDU necieņu un vēl saskalo smadzenes, ka pati vainīga!
Kur tu redzi, ka kāda saka, viņai izskalotas smadzenes? Tie atkal ir tavi pieņēmumi, ka savādāk tak nevar būt.
Varu pateikt savu piemēru, bija problēma par kuru mans vīrietis ar mani centās runāt 3 garus gadus. Es zināju, ka problēma ir, bet es izvēlējos to ignorēt jo tā taču ir vieglāk. Un katram cilvēkam ir limits kad viņam apnīk censties jo atdeve no otras puses īsti nav. Es nedarīju neko, visur bija tikai es, es, man, man. Man likās, ka viņš taču tāpat nekur neaizies jo mīl.

Bet tad vienu liktenīgo reizi aizgājis ar draugiem patusēt, ko dara ļooooti reti, piedzērās un kāda ļoti neatlaidīga sieviete panāca to ko gribēja.
Tas ir identiski gadījumam, ka sievietei no vīrieša katastrofāli trūkst uzmanības piemēram, viņa stāsta, runā, mēģina parādīt kā tas liek viņai justies. Otrs itkā klausās, bet nesadzird, nekas nemainās. Un kādā liktenīgā reizē, kaut parastā draugu tusiņā, nu vienalga kur, tu satiec kādu kurš tev kautkādā veidā uz to vakaru iedod to kas tev pietrūkst, neatkarīgi no tā vai tā ir vnk uzmanība, komplimenti vai sex. Ja cilvēks attiecībās ir apmierināts, ir daudz mazāka iespēja, ka viņš krāps.

Katrā ziņā tagad esmu daudz laimīgāka kā biju, esam iemācījušies runāt un tiešām uzklausīt. Viss tiek izrunāts laicīgi nevis marinēts. Uz to sievieti ļaunu prātu neturu, uz savu vīrieti ar ne. Es par to vispār nedomāju, nestrespju kad iet tusēt, nestresoju ja nenāk laicīgi mājās un tā varu turpināt ilgi. Bet tas iespējams dēļ mana rakstura kā tāda, es vispār vienmēr visu viegli palaižu.

Un man liek pasmaidīt tādi komentāri kā -tev ir nez kas iestāstīts, izskalotas smadzenes utt. Es tam stāvu pāri, kā jau minēju, tie man liek vienkārši pasmaidīt. Nejūtos ne ko zaudējusi, ne kautkādā veidā apdalīta, ne vājprātā sāpināta utt. Es vispār visu dzīvē ņemu un uztveru viegli. Un tas nav teāteis vai aizsargmaska, es tāda vienkārši esmu, varbūt tādēļ man ir tik viegli.
22.05.2013 20:41 |

Reitings 7682
Neviens nav ideāls. Vīrieši krāpj gan superlieliskās, gan parastās sievietes. Bet krāpšanai jau nav nekāda sakara ar to cik otrs ir superīgs, skaists, interesants vai jautrs. Viss slēpjas faktā kādas emocijas partneri viens otrā izraisa, ir tas kontaks starp abiem vai nav.
22.05.2013 20:44 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Beibe Marta, vai tu tagad esi droša par to, ka viņš vairs nav krāpis? Ja jā, vai tev šī pārliecība nešķiet muļķīga? Ja nē, tad kādu vainu tu sev šoreiz piemeklēsi tad, kad uzzināsi šo faktu?
22.05.2013 20:50 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
Es uzskatu, ka gļēvs ir krāpējs, bezmugurkaulnieks. Nespēj atzīt nodarīto, jo piekrāptais vēl "ir vajadzīgs". Kā suns uz siena kaudzes. Krāpējs ir tas kurš ir bez pašcieņas, nevis piekrāptais.
22.05.2013 21:07 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Beibe Marta, vai tu tagad esi droša par to, ka viņš vairs nav krāpis? Ja jā, vai tev šī pārliecība nešķiet muļķīga? Ja nē, tad kādu vainu tu sev šoreiz piemeklēsi tad, kad uzzināsi šo faktu?

Labi teikts.
22.05.2013 21:50 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Jāskatās, kāds vīrietis bijis pirms attiecību uzsākšanas. Ja bijis tusētājs, kuram liela meiteņu pieredze, tad tur ne meitene vainīga, ka tiek piekrāpta, bet vīrietim meiteņu nomedīšana ir iestrādājusies dzīves sastāvdaļa.
22.05.2013 22:43 |

Reitings 20
Reģ: 22.05.2013

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
Es uzskatu, ka par šīm lietām nav vērts domāt. Tādā veidā tikai vairo negatīvo sevī, nedrošību, turklāt, kad krāpšanas fakts pārsteidz nesagatavotu, tad nav arī nozīmes nekādiem iepriekš izdomātiem principiem. Spriežu pēc savas un savu paziņu pieredzes -- pat puse no tām meitenēm, kas tagad saka, ka nekad nepiedos, to tādā situācijā izdarītu.
Un ir muļķīgi domāt, ka piekrāptais ir vainīgs pie tā. Cik es pati vai no draudzenēm neesmu dzirdējusi par tādiem vīriešu tekstiem kā "es jau tūlīt šķiršos, bla bla bla.." un pēc tam ar savu draudzeni nodzīvo vēl pāris gadus ;D Nekas jau tajās attiecībās nav slikti, vienkārši džekam mazliet garlaicīgi.
Vēl muļķīgām ir vainot meiteni, ar kuru krāpa. Vīrietis taču jums kaut ko ir solījis, nevis kaut kāda random meitene, ne tā? Nu, tad viņš arī ir atbildīgs!
22.05.2013 22:49 |

Reitings 1446
Vainīga nekad nav tikai viena puse. Viss process kad līdz tam nonāk ir ļoti komplekss.
Iespējams, ka tavā gadījumā var vainot abus. Bet tāpēc tev nav jāapgalvo, ka ''NEKAD vainīga nav tikai viena puse''. Man zināmie, kas savas meitenes krāpj, pārsvarā savas meitenes mīl, apbrīno, nevar pateikt nevienu pašu sliktu vārdu. Citas meitenes ir tikai nakts izklaides ', kuras nākošā dienā tiek aizmirstas, bet draudzene ir kas īpašs. Ir jau daži, kas sūdzas par problēmām attiecībās, bet tāds manu paziņu lokā ir mazākums.
22.05.2013 22:53 |

Reitings 1446
....................... Ups, gribēju šādi :D :

Iespējams, ka tavā gadījumā var vainot abus. Bet tāpēc tev nav jāapgalvo, ka ''NEKAD vainīga nav tikai viena puse''. Man zināmie, kas savas meitenes krāpj, pārsvarā savas meitenes mīl, apbrīno, nevar pateikt nevienu pašu sliktu vārdu. Citas meitenes ir tikai nakts izklaides ', kuras nākošā dienā tiek aizmirstas, bet draudzene ir kas īpašs. Ir jau daži, kas sūdzas par problēmām attiecībās, bet tāds manu paziņu lokā ir mazākums.
22.05.2013 22:55 |

Reitings 554
Reģ: 08.05.2013
Es uzskatu, ka gļēvs ir krāpējs, bezmugurkaulnieks. Nespēj atzīt nodarīto, jo piekrāptais vēl "ir vajadzīgs". Kā suns uz siena kaudzes. Krāpējs ir tas kurš ir bez pašcieņas, nevis piekrāptais.

+

Mans uzskats ir arī tāds - atkarīgs ar ko piekrāpj: ilgus gadus pazītu meiteni vai pilnīgu svešinieci, varbūt pēc gadiem kas mainīsies, bet kamēr esam jauni, droši vien būtu ļooooti grūti piedot un visticamāk nepiedotu, jo kopā esam 5 gadus.

Bet par autores uzdoto jautājumu - ja sieviete ir piedevusi un gatava turpināt attiecības, tad tām ir jābūt "normālām", ja nepiedod, tad jāšķiras.
22.05.2013 22:59 |

Reitings 7682

Ko tu man ar tādiem, patiesībā klusībā provicējošiem jautājumiem tagad centies parādīt?! Nu neesmu es tik vāja personība lai kāda pateiktais mani tik viegli iespaidotu, liktu dziļi aizdomāties vai sašūpinātu manu pārliecību.

Ir pagājušie ntie gadi kopš šī notikuma un man ne uz sekundi nav radies iemesls šaubīties vai radušās bailes laist vīrieti ārā no mājās. Es zinu, ka viņš mani mīl, es mīlu viņu, mūsu attiecībās valda harmonija un tas izsaka daudz, man ir ar ko salīdzināt pagātnē. Es netaisos dzīvot nevajadzīgā stresā, es vienkārši baudu attiecības. Bet pārliecināti varam būt tikai par vienu dzīvē - par to, ka nomirsim pilnīgi visi.

Kā jau minēju, es pa dzīvi vienmēr esmu bijusi tāda kura visu viegli palaiž, netur sevī ļaunumu, es to vnk neprotu un nemaz negribu, neredzu tam iemeslu, tas ir destruktīvi. Esmu pateicīga Dievam, ka man ir tāda rakstra īpašība.

Jāsaka gan, ka otrreizēju krāpšanu es nepiedodu, arī pēc pieredzes. Vienreiz kļūdīties var ikviens, katrs citu iemeslu vadīts, otrreiz to darot, tā ir pavisam cita dziesma. kurai ir pavisam cita pieeja.
Un vienmēr esmu dzīvojusi ar pārliecību, ko es nezinu, tas man nesāp. Es nemēdzu domāt un saraukties par lietām kuras vēl nav notikušas, respektīvi neesmu uzzinājusi.
22.05.2013 23:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits