Man nav bijusi tāda situācija, nevaru objektīvi spriest, bet ir dzirdēts un pašai tomēr ir kāda loģika.
Ja cilvēki ir precējušies, ir bērni, bieži vien nav tā, ka nokrāptais cilvēks tiek uzreiz pamests. Pirmkārt, bērni. Tas ir ļoti svarīgs iemesls, lai tomēr mēģinātu attiecības saglābt. Un tāpat māja, mašīna, visa iedzīve ir kopīga, šeit nav tā situācija, ka var vienkārši paņemt un aizbraukt. Labi, tu pametīsi, bet ko tālāk? Tālāk ir jādzīvo vienai, jāmēģina visas lietas kārtot vienai. Un, ja cilvēku mīli, ir labi ģimenes dzīvē kopā ar viņu, ir pierasts, jau daudzus gadus dzīvojot kopā, tad jebkurā gadījumā nevar tās attiecības tik viegli pārtraukt. Ir jārunā un jāizrunā tas, jāsaprot tas, ka tas ir bijis tik tāds viens sānsolis, bet vīrs tak mīl tevi tāpat (ja tas viss tiešām tā ir).
Ja ir vienkārši attiecībās, neprecējušies, bez bērniem, tad, iespējams, ir savādāk. Vienmēr esmu uzskatījusi, ka tas, ka esi precējies, ir lielāka atbildība.
Un tiešām - tās, kuras saka, ka vienalga, cik bērnu un cik ilgi precējušies, pamestu uzreiz - es tiešām šaubos, ka tā tiktu izdarīts, ja nonāktu pašas tādā situācijā. Tas cilvēks tomēr ir tavs ilggadējais partneris, dzīves biedrs. Un vēlreiz saku - bērni! Tas ir svarīgs aspekts.